Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Niet Pepi, maar andere Eredivisionist gidst VS naar zesklapper op Gold Cup

Laatste update:

De Verenigde Staten hebben woensdag hun eerste zege op de CONCACAF Gold Cup geboekt. Het gastland was met 0-6 veel te sterk voor Saint Kitts en Nevis, dat na twee wedstrijden al is uitgeschakeld. AZ-middenvelder Djordje Mihailovic – de enige Eredivisionist in de selectie van Team USA – onderscheidde zich met twee doelpunten en twee assists. Zondag wacht de laatste groepswedstrijd tegen Trinidad en Tobago.

Bijzonderheden:
Het B-team van de Verenigde Staten, waar onder meer Sergiño Dest, Ricardo Pepi en Taylor Booth rust kregen en helemaal ontbreken op het toernooi, ging voortvarend van start in St. Louis. Al na twaalf minuten opende Mihailovic de score door een lage voorzet van Gianluca Busio vol overtuiging binnen te knallen. Binnen vier minuten brachten Bryan Reynolds en Jesús Ferreira de marge naar drie. Mihailovic was vervolgens aangever bij de tweede en derde van Ferreira, eer hij zelf het slotakkoord verzorgde in minuut 79. Cristian Roldan speelde doelman Julani Archibald uit, waarop de AZ'er na Roldans pass voor een leeg doel kon binnentikken. De Verenigde Staten staan nu op vier punten uit twee duels; Saint Kitts en Nevis is met nul punten uit twee al uitgeschakeld.

Saint Kitts en Nevis - Verenigde Staten 0-6
12' Djordje Mihailovic (assist: Gianluca Busio)
14' Bryan Reynolds (assist: Alex Zendejas)
16' Jesús Ferreira (assist: Gianluca Busio)
25' Jesús Ferreira (assist: Djordje Mihailovic)
50' Jesús Ferreira (assist: Djordje Mihailovic)
79' Djordje Mihaillovic (assist: Cristian Roldan)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoop toch echt dat deze jongen volgend seizoen een kans gaat krijgen op het middenveld in plaats van linksbuiten. Ik ben wel Gecharmeerd van hem.

29 juni 2023 om 09:01

Hmm op basis van wat hij bij AZ heeft laten zien is het wel echt ondermaats hoor, zowel op 10 als op de flank. Heb nog niet veel gezien wat kan charmeren, zeker als je meeneemt dat hij 6M heeft gekost. Vooral fysiek vond ik het echt schrikbarend. Je ziet wel dat hij het balgevoel heeft, maar als er iets sneller druk op de bal komt dan verwacht, dan is hij hem telkens kwijt (en al helemaal als er een schouderduwtje bij komt). Het wordt dus echt zaak dat hij gaat aanhaken op het hogere tempo. Ik zou op dit moment Mijnans altijd boven Djordje kiezen.

Voor de context. Saint Kitts & Nevis zijn twee eilandjes met totaal ca. 45.000 inwoners. Is dus hetzelfde als de USA tegen het beste team van gemeente Soest zou spelen. Er is 1 speler die een marktwaarde vertegenwoordigd en dat is Romaine Sawyers: 1 mln. waard en basisspeler van Cardiff in the Championship. Voor de rest bestaat het team uit semi-profs, voornamelijk uit de 6/7e divisie of zelfs regionale divisies in Engeland en Universiteitsteams van de VS.

Conclusie: niet te veel waarde aan deze 0-6 hechten dus.

29 juni 2023 om 09:19

Ten eerste: Niet haten op Soest United.

Ten tweede: Dan hebben ze het zo slecht nog niet gedaan!

29 juni 2023 om 09:36

Is Saint Kitss & Nevis niet het land dat Curacao heeft uitgeschakeld?

Haha, daarvoor had ik er nog nooit van gehoord

29 juni 2023 om 10:11

Klopt, dat hebben ze gedaan en was ook de eerste keer dat ik toen van ze had gehoord

29 juni 2023 om 11:20

Het land van Rashford

Hij is toch niet de enige eredivisionist in de selectie? Wel de enige in de startende elf.

29 juni 2023 om 09:07

Ja wel, de andere eredivisie spelers zijn niet geselecteerd. Ik weet niet wat de waarde van deze gold cup is, maar er hebben een aantal landen B-selecties meegenomen.

Saint wat en wat? is dat ook al een land tegenwoordig...? Die hebben er toch niks aan om elke wedstrijd te verliezen? Beetje Girbraltar van de Us?

29 juni 2023 om 09:04

Ze hebben 2 weken geleden Curaçao nog weerhouden van een qualification voor de Gold Cup.

29 juni 2023 om 09:09

Tijd om je topografische kennis wat bij te schaven. Google de Caribische eilanden maar eens, dan ga jij denk ik heel veel “nieuwe” landen ontdekken.

29 juni 2023 om 10:05

Ja, maar de comment " is dat ook al een land tegenwoordig" slaat kant noch wal. Alsof dat in de afgelopen paar jaar is gebeurd.

29 juni 2023 om 10:25

Persoonlijk vind ik het wel leuk om te weten wat er buiten Nederland/europa nog meer in de wereld te zien is. Daarnaast is mijn geheugen prima. Maar als je die landen niet gewoon kunt onthouden en er echt voor moet leren, dan zou ik mijn tijd er inderdaad ook niet aan verspillen.

Lijkt me logisch dat Pepi Team USA niet bij de hand heeft genomen, aangezien hij ook niet bij de selectie voor de Gold Cup zit.

29 juni 2023 om 10:07

Scherp. Ik zit nu de selectie te kijken, maar ik snap er vrij weinig van. Gold Cup is toch gewoon het EK van die regio? Waarom hebben ze dan een soort C-Elftal opgeroepen? Alles wat in Europa zit (pepi, Dest, Mckennie, Pulisic etc.) zit er niet eens bij. Waarom dat?

Ik kan het mis hebben maar vaak worden de grote namen na de groepsronde tegen de C landen toegevoegd.

omdat het nergens in de tekst of eerdere berichtgeving over de gold cup is meegedeeld.
maar het nationale team van de USA bestaat vooral uit B-C garnituur vanwege de winst in de nations league niet lang geleden. Daar speelde de A-selectie wel. Die hebben nu dus vrij.

daarnaast is het niveau van gold cup inderdaad niet hoog.
een st kiits en nevis zou zelfs tegen gibraltar, andorra, liechtenstein, san marino oid eraf gespeeld worden.

29 juni 2023 om 10:53

Maar is het niet veel waardevoller om de Gold Cup te winnen dan de Nations League? Dat vind ik zo gek!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren