Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Niemeijer komt goed weg na harde botsing: ‘Het zag er inderdaad vrij eng uit’

Laatste update:

Reuven Niemeijer moest het duel met zijn eigenlijke werkgever Heracles Almelo afgelopen zondag al voor rust staken. De 23-jarige middenvelder, die door FC Emmen gehuurd wordt, kwam hard in botsing met doelman Janis Blaswich en liep een hersenschudding en opgerekte schouderbladen op.

“Ik voel me redelijk. Ik houd woensdag nog rust en dan ga ik weer beginnen met trainen”, zegt Niemeijer in gesprek met TC Tubantia. Na de botsing met Blaswich was de middenvelder even buiten westen, wat tot de nodige geschrokken reacties op de tribune van het Polman Stadion zorgde. Niemeijer verliet het veld uiteindelijk per brancard en bracht een nacht in het ziekenhuis door.

“Ja, dat heb ik veel gehoord, dat het er naar uitzag. Ik heb het teruggezien en het zag er inderdaad vrij eng uit”, weet de middenvelder. Uiteindelijk valt de schade van de harde botsing relatief mee. “Ik heb niet echt last van mijn hoofd. Vanaf het moment dat ik bijkwam, had ik al geen hoofdpijn meer.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij had geluk dat het ziekenhuis tegenover het stadion ligt ;-)
Ben blij dat het goed met hem gaat, was wel even schrikken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren