Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Michiel Kramer gaat bij RKC tandem vormen met oude bekende uit Eredivisie

Laatste update:

Reuven Niemeijer staat op het punt om aan de slag te gaan bij RKC Waalwijk. Dat meldt Voetbal International. De 28-jarige aanvaller annex middenvelder komt over van het Italiaanse Brescia en ondergaat donderdagmiddag de medische keuring. In Waalwijk lijkt het de bedoeling dat Niemeijer een tandem gaat vormen met spits Michiel Kramer.

Op Twitter maakt Chris Tempelman, die RKC namens VI in de gaten houdt, melding van de aanstaande komst van Niemeijer naar Waalwijk. "Reuven Niemeijer ondergaat vanmiddag de medische keuring in Waalwijk. Ex-speler van Heracles, Emmen en Excelsior komt van Brescia en is de nummer tien die RKC nog zocht. Benieuwd naar combi Kramer/Niemeijer", tweet hij donderdag.

Niemeijer kwam in Nederland dus in actie voor achtereenvolgens Heracles Almelo, FC Emmen en Excelsior. In totaal kwam hij namens de eerste twee clubs tot 55 Eredivisie-duels, waarin hij 13 keer scoorde en 2 assists gaf. Namens Excelsior speelde de rechtspoot alleen in de Keuken Kampioen Divisie. In mei 2022 dwong hij met de Kralingers promotie naar de Eredivisie af, door ADO Den Haag na strafschoppen over twee duels te verslaan in de finale van de Keuken Kampioen Play-Offs.

In die zomer daarna ruilde Niemeijer Excelsior transfervrij in voor Brescia. Met die club eindigde hij afgelopen seizoen op de zestiende plek in de Serie B. Zelf speelde hij vijftien duels in die competitie – voornamelijk als invaller - waarin hij geen doelpunten of assists wist te noteren. Daarnaast speelde hij twee Coppa Italia-duels: daarin gaf hij één assist. Niemeijer ligt nog tot medio 2024 vast bij Brescia. Hoe hoog de transfersom is die RKC voor hem gaat betalen, is niet bekend.

Is Reuven Niemeijer een versterking voor RKC Waalwijk?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Na Grafite-Dzeko en Mitroglou-Jonas is het nu de beurt aan het volgende tandem.

RKC gaat het zwaar krijgen dit seizoen, met Seuntjes, Clement en Anita toch prima ervaren spelers die vertrokken zijn en de aankopen zijn tot dusver niet heel bijzonder.

17 augustus 2023 om 17:23

Seuntjens is al lang weg

17 augustus 2023 om 17:53

Is toch pas deze window vertrokken…

Waarom zou je Brescia verlaten voor Waalwijk? het is een geweldige stad zeer mooie gebouwen geweldig eten. Heerlijk weer en het is ook nog eens een mooie club

17 augustus 2023 om 17:06

Hij speelde 15 wedstrijden door voornamelijk invalbeurten (geen goals of assist) . Kan me voorstellen dat de club hem weg wilde hebben en dat hij zelf ook niet heel tevreden zal zijn geweest.

17 augustus 2023 om 17:49

Ok maar als hij nog een lopend contract had dan had hij ervoor kunnen kiezen om dat als zijn 1e jaar te zien waar hij moest wennen.
en dan proberen te vlammen in zijn 2e seizoen of de Club moet hem hebben verteld als je deze transfer niet maakt, dan zit je voor de rest van het jaar op de bank

17 augustus 2023 om 17:43

Omdat brescia nu 3e niveau speelt

17 augustus 2023 om 17:54



De Italiaanse voetbalclub werd opgericht in 1911 en had ooit nog Roberto Baggio, Luca Toni, Mario Balotelli, Pep Guardiola en Andrea Pirlo in haar rangen. Erg succesvol is Brescia nooit geweest. Een vijfde plek in het seizoen 1945-1946 is hun beste prestatie ooit. Toch is hun degradatie naar de Serie C erg verrassend, het gebeurde nog maar éã©n keer dat ze degradeerden naar het derde niveau.

Dus als ik de keuze had dan zou ik liever voor Brescia spelen op het 3e niveau. gedeeltelijk ook door de stad het eten en het weer

dan dat ik voor RKC zou spelen in de Eredivisie met Brescia kan je misschien promoveren naar het 2e niveau
bij RKC speel je waarschijnlijk voor spek en bonen je gaat waarschijnlijk niet degraderen en je doet niet mee om de Europese plekken
Maar je speelt daartegen wel 8 mooie wedstijden 2x tegen PSV Feyenoord Ajax en AZ

17 augustus 2023 om 18:21

Bij RKC heb je wel een grotere kans op een mooie keuken!

Welkom Reuven, RKC had al eerder interesse echter koos hij toen voor Brescia. Nu alsnog RKC-er. Ik hoop dat dit de missing link is voor de aanval..

Leuke kkd speler...
In de eredivisie kon hij er geen kloten van...

RKC vliegt er kansloos uit dit seizoen. Let op mijn woorden. Dramatische selectie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren