Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

‘Neymar ruikt bloed na beslissing Messi en wil graag terugkeren bij Barcelona’

Donderdag, 8 juni 2023 om 10:02Bart DHanis • Laatste update: 10:16

Nu Lionel Messi op weg lijkt naar Inter Miami, schakelt Barcelona door naar ‘plan B’. Neymar aast volgens het Spaanse Sport op een terugkeer in het Spotify Camp Nou. Hij is zelfs bereid om een salarisverlaging te accepteren. Barcelona gaat komend seizoen de Champions League in en zou graag een wereldster aan de selectie toe willen voegen.

Neymar zou die wereldster kunnen zijn, maar aan een eventuele terugkeer van de Braziliaanse aanvaller zitten nog altijd vele haken en ogen verbonden. Neymar heeft nog een contract tot medio 2025 bij Paris Saint-Germain en dus zal de Franse kampioen een afkoopsom verlangen voor de 31-jarige vleugelspeler. Ook zijn torenhoge salaris kan mogelijk een obstakel zijn, al zou Neymar bereid zijn een flink deel daarvan in te leveren.

Barça-trainer Xavi ziet het aantrekken van een doelpuntenmaker als absolute prioriteit. Met de aanstaande vertrekken van zowel Ferrán Torres, die in de belangstelling van Newcastle United zou staan, als die van Ansu Fati, is de Spaanse oefenmeester op zoek naar iemand die op de linkerflank uit de voeten kan. Neymar is van nature een linksvoor, al wordt hij ook vaak als aanvallende middenvelder gebruikt.

Om Neymar te kunnen contracteren, zullen onder meer Torres en Fati wel eerst moeten worden verkocht. Naast de Braziliaanse technicus heeft de Catalaanse club tevens Manchester City-ster Bernardo Silva op het oog. De Portugese middenvelder annex aanvaller liet vorige zomer al vallen dat hij een overstap naar de Spaanse kampioen wel ziet zitten. Zijn contract in Engeland loopt nog door tot medio 2025.

Neymar speelde eerder tussen 2013 en 2017 voor los Azulgrana. Hij vormde toentertijd samen met Messi en Luis Suárez het ‘MSN-trio’. In Barcelona werd de 124-voudig international van het Braziliaanse elftal twee keer landskampioen, won hij drie keer de Spaanse beker en hield hij in het seizoen 2014/15 zelfs de Champions League-trofee boven zijn hoofd. Hij maakte tevens 105 doelpunten en gaf 76 assists in Catalaanse dienst.


Poll

Neymar is van toegevoegde waarde voor Barcelona


Gerelateerd

Meer sportnieuws

79 reacties (laatste reactie door elrompelineas)

Geen Messi wegens financiën, maar wel Neymar..... Hmmmmm 🤔

8 juni 2023 om 10:19

Geen Messi vanwege onzekerheid. Messi hakt de knoop zelf door.

8 juni 2023 om 10:21

Ook de financien. Messi hakt de knoop eerder door, omdat hij anders mogelijk tot augustus zou moeten wachten zonder zekerheid te hebben.

8 juni 2023 om 10:37

Messi had denk ik prima kunnen zeggen tegen Inter Miami: ik kom, behalve als Barca het voor elkaar krijgt. En mocht t lukken voor Barca, dan blijf ik daar een jaartje en kom ik erna naar Miami (oid). Barcelona krijgt het waarschijnlijk gewoon niet voor elkaar. Of wil het misschien gewoon liever niet. Zou ook nog kunnen.

8 juni 2023 om 10:40

Is dat niet exact wat ik zeg? Onzekerheid.

8 juni 2023 om 12:30

Zou me ook niet verbazen dat hij met off-season verhuurd mag worden aan Barcelona, Fabrizio Romano had het er over.

8 juni 2023 om 14:42

Mick00 die onzekerheid is juist gelegen in de financiële malaise waar Barcelone momenteel in zit, dus wat is je punt?

8 juni 2023 om 16:32

Dat de financiële plannen wél goedgekeurd zijn, maar er onzekerheid bestaat over het vervolg van die plannen. Als Neymar wel bereid is te wachten op het vervolg, dan is het financiële aspect dus niet het probleem.

8 juni 2023 om 16:55

Mick00, hij had toch juist prima tot 30 augustus kunnen wachten dan? En dan alsnog naar Miami? Ipv nu al de knoop doorhakken. Dat zegt me dat er iets anders speelt. Als ie het echt gewild had, had ie imo nog wel 2 maandjes kunnen afwachten. Nu de knoop doorhakken zegt me dat er wat anders is. Dat ie weet dat Barca t (hoogstwaarschijnlijk) niet redt. Of dat ie gewoon niet wil wegens druk/legend oid. Of dat Barca dit niet meer wil. Zou ook prima kunnen hè. Waarom nu al de knoop door als ie het echt had gewild?

8 juni 2023 om 17:00

Zo vroeg mogelijk duidelijkheid creëren voor hem en z’n gezin. Buiten dat gaat het nu om Neymar.

8 juni 2023 om 17:34

Sorry, maar die geloof ik niet. Als je iets heel graag wilt, erna ook in Barcelona wilt wonen, dan maken die paar weken (max 2 maanden) echt niets uit hoor. Geloof je alles van Messi op zijn mooie blauwe ogen?

8 juni 2023 om 18:34

Ja maar wat wil je nu van mij horen maat? Ik heb het over Neymar en dit hele stuk gaat helemaal niet over Messi.

8 juni 2023 om 10:23

Messi is gewoon een huichelaar. Hij doet net alsof hij graag terugwil. Ja misschien wil hij terug maar hij moet wel minimaal 50 miljoen per seizoen krijgen want anders komt ie niet.
Als hij zo graag terugkomt dat kan hij het gewoon regelen. Maar de man, vrienden en familie hebben nog niet genoeg. Op zich is daar ook niks mis mee. Maar zeg dan niet dat je graag terug wil. Zeg gewoon ze kunnen me niet betalen dus het gaat hem niet worden.

8 juni 2023 om 10:24

Als hij echt alles voor het geld zou doen, was hij naar Saudi-Arabie gegaan waar hij meer dan 500 miljoen euro per jaar kon verdienen. Messi accepteerde de maximale verlaging die toegestaan is, maar Barca kon hem ondanks de publieke uitingen van Laporta en Xavi geen zekerheid bieden.

8 juni 2023 om 10:26

Je mag een werknemer is Spanje niet minder dan 50% van zijn vorige contract aanbieden, check vorige artikel. Dat heeft dus niks met Messi, Barca of La Liga te maken. De staat Spanje verbiedt het. Als Messi in z’n vorige contract in Spanje 100 miljoen bruto verdiende, moet dat dus nu 50 miljoen zijn. Dat kan Barca niet betalen en hij geeft aan dat hij niet wil dat Barca spelers verkoopt of dat spelers salaris inleveren.

8 juni 2023 om 10:29

weer een internetridder die het beter denkt te weten. Het is onmogelijk om Messi terug te halen? waar zijn al die mensen ineens gebleven die aan het klagen waren dat Barca spelers bleef aantrekken ondanks de schulden? die zijn nu allemaal geswitch met klagen over Messi. Dat soort mensen zijn de echte huichelaars die uit jaloezie spreken.

Dit is gewoon puur zo broodje aap verhaal om gezichtsverlies te beperken omdat Laporta heel hard schreeuwde dat die Messi terug ging halen. Neymar zal eerder Messi volgen dan naar Barca gaan.

8 juni 2023 om 11:00

Precies dit. Ik begreep dat Messi 2 jaar geleden voor 1 euro bij Barca had willen spelen, mits hij zijn portretrechten en marketingopbrengsten zelf mocht houden. Maar in Spanje is het verplicht iemand een salaris passend bij zijn Functie/status etc. te bieden.

8 juni 2023 om 11:06

Ja nadat hij 500 miljoen in 5 jaar kreeg vond hij 1 euro opeens wel weer best. Dat had hij eerder moeten bedenken, het is gewoon een ouderwetse geldwolf die er mede voor heeft gezorgd dat zijn geliefde Barcelona in de geldproblemen zit.

8 juni 2023 om 11:52

@Valentijn Het zou me sterk verbazen dat dit geldt voor mensen die 2 jaar al buiten Spanje werken.
Dit gold toen hij bij Barça uit contract liep.
Barça moest gewoon 200mil besparen aan salarissen om hem überhaupt in te schijven en daarvoor moeten ze weer allerlei trucjes halen waar Messi geen zin in had.

8 juni 2023 om 12:46

Arsrnal890 - nee. Barca heeft er zelf voor gezorgd dat ze in geldproblemen zitten. Zij hebben immers het contract aangeboden en zelf ondertekend. Daarnaast is het ook niet gek dat Messi veel vroeg. Naar mijn mening komt niemand ook maar enigzins in de buurt van prime Messi in het hedendaagse voetbal.

8 juni 2023 om 14:36

Kan zijn, ik ben natuurlijk ook geen expert. Ik denk in ieder geval niet dat het een kwestie van geld is. Hij heeft zijn toekomst nu zelf in de hand genomen. Wat vind je overigens van dat statement van Laporta? ‘Hij snapt dat Messi buiten Europa wil voetballen waar de druk minder hoog ligt en waar hij niet meer id spotlight staat. Ergens wel begrijpelijk, maar een behoorlijke sneer. Het beleid van Barca is gwn al 10 jaar dramatisch. Het begon wat mij betreft bij de herinvestering van Neymars 225 miljoen; 150 miljoen naar Dembele, na een seizoen goed gevoetbald te hebben bij Dortmund. Het is treurig, want ik heb een enorme liefde voor Barca gehad; dat is nu wel weg.

8 juni 2023 om 14:39

@Busby, even nagekeken. Isco24 meldt het ook in het MLS artikel; het gaat puur over het verdiende salaris in Spanje zelf; of hij twee jaar in een ander land heeft ‘gewerkt’ doet er blijkbaar niet toe.

8 juni 2023 om 15:11

Wat een onzin
Wie heeft hem dat contract aangeboden
Dan had Barcelona hem dat geld niet moeten aanbieden
En in tegenstelling tot andere spelers heeft Messi wel geleverd

8 juni 2023 om 15:47

Mensen willen het gewoon niet begrijpen.Vraag anders aan Google .

8 juni 2023 om 16:29

Messi is niet dom, Miami is 2 uurtjes vliegen naar (penalty for) Argentina in een prive jet. Je hebt kans als hij een paar dagen vrij is of eventueel geblesseerd dat hij zo in zijn thuisland is.

8 juni 2023 om 16:31

Helemaal mee eens. Heeft paar x geflirt met andere clubs en kreeg elk jaar een nieuw contract voor een verlenging van één jaar en zijn salaris bleeft stegen.....

9 juni 2023 om 07:51

Laporta heeft niet beloofd om meissie terug te halen. Hij ging proberen om Messi terug te halen.

leuke speler voor die 15-20 wedstrijden per jaar die hij speelt.

8 juni 2023 om 10:15

15 tot 20 wedstrijden? Jij bent optimistisch. 😁 Even kijken..., Oud & Nieuw, verjaardag, verjaardag van zijn zus, verjaardag van een vriend, Kerstmis 2 weken, Braziliaans Carnaval, festiviteiten van zijn oude werkgever Barcelona, Pokertoernooi, reclame verplichtingen en een hoop blessureleed. Ben vast nog wel wat vergeten. Mijn kijk op zijn aanwezigheid kom niet verder dan 5 a 10 wedstrijden max. 🤣

8 juni 2023 om 11:01

Het is toch wel heel opvallend dat al die Braziliaanse supersterren na hun 26e er met de pet naar gooien? Je mag niet generaliseren zeggen ze dan, maar Ronaldo, Romario, Ronaldinho...allemaal na hun 26e geen schim meer van wat ze daarvoor lieten zien....meymar past helemaal in dat verhaal. Wat een talent maar speelt al jaren bijna geen rol meer in de top. Daar is toch iets met je losrukken van de favela, dan willen bewijzen, wereldroem behalen en dan hoeft het allemaal niet meer zo...

(en dan komt er natuurlijk een bijgoochem met dat Ronaldo pech had met blessures. Ja maar dat kwam mede doordat ie te dik was en te veel feestte)

8 juni 2023 om 11:41

En toch de meeste wereldtitels. Knap he? Overigens kun je Neymar niet plaatsen in een rijtje met Romario, Ronaldo en Ronaldinho. Daarvoor heeft hij te weinig bereikt. Het talent had hij wel, maar de prestaties waren na Barca gewoon matig en vooral bij Brazilie. Topscorer allertijden met Pele weliswaar, maar op de grote toernooien nooit thuisgegeven. Tenzij je die eerste OS zo zwaar meetelt.

8 juni 2023 om 11:56

...en welke Nederlandse voetballers spelen nog werelds na hun 30ste? Brazilianen presteren juist veel langer. Wie deed Cafú en Dani Alvez ooit na hier? Ik wacht.

8 juni 2023 om 12:18

Neymar gooit er toch niet bepaald met de pet naar? Blessures ja, maar niemand heeft kritiek op zijn inzet.

8 juni 2023 om 12:41

@1988m Rijkaard, Cruijff, Cocu.seedorf, vd Sar..allemaal nog top na hun 30e...maar thats beside the point, Braziliaanse supersterren zijn al op hun 26e klaar. Dat is uitzonderlijk en opvallend.

Zou heerlijk zijn, blijft een geweldige aanvaller.
Alleen dat rollen op de grond moet echt afgeleerd worden.

8 juni 2023 om 11:03

Deze man moeten ze toch nooit halen? Neymar is niet meer hongerig, vindt randzaken belangrijker dan voetballen. Als ze dit doen wordt het een gevalletje Gareth Bale. zakken vullen en ondertussen doen wat je leuk vind.
Laat Barcelona lekker een nieuw talent scouten ipv messi of neymar voor 1-2 jaar terug te willen hebben.

8 juni 2023 om 14:43

Ik hoop oprecht dat jullie hem binnenhalen...

En 1, 2, 3 ..... daar komen de comments: Zie je wel? Neymar is wel bereid salaris in te leveren, waar Messi dat gewoon niet wilde!

Net als ik het bij Messi hoopte, hoop ik ook echt dat ze Neymar dan wel halen. Lijkt me een prima plan. En ze hoeven niet te beknibbelen, gewoon transfersom neertellen en een goed loon en knallen maar. Tegen datzelfde PSG.

8 juni 2023 om 10:15

Van die reacties wordt je wel erg moe. Een beetje onderzoek in de materie en je stuit op de Spaanse wet en weet dat Messi 20+ miljoen minimaal moet verdienen van de Spaanse bond/wet. Dat geld heeft Barcelona nog niet en Messi heeft geen zin in een herhaling van 2021 waarbij hij onverhoeds geconfronteerd kan worden met het feit dat Barca hem niet terug kan halen. Nu ben ik wel benieuwd in hoeverre Neymar wel betaalbaar zou zijn. Hij verdient natuurlijk minder dan Messi, maar ik vermoed dat hij ook tot augustus zou moeten wachten. Want eerst moeten spelers als Ferran Torres, Kessie, Raphinha en mogelijk zelfs Ansu Fati vertrekken.

8 juni 2023 om 10:21

Hoe kom je bij 20mln?

8 juni 2023 om 10:22

Messi verdient in Parijs om nabij de 45-50 miljoen euro per jaar. Aangezien daar maximaal 50% van af mag (wat Messi geaccepteerd heeft, die maximale verlaging) kom je sowieso boven de 20 miljoen salaris uit.

8 juni 2023 om 10:39

Het is me echter volkomen onduidelijk of dat ook voor contracten buiten Spanje geldt.

8 juni 2023 om 10:59

Suarez 7, je komt nu een paar keer met je theorie dat hij niet minder dan de helft mag verdienen op basis van zijn vorige contract. Mijn vraag aan jou: wat is je bron? Het lijkt er nu op dat je dingen roept zonder enkel bronvermelding. Ik lees ook veel terug dat je inderdaad niet meer dan de helft mag verdienen, maar dat is vooral in Spanje zo. Nergens staat dat buiten Spanje ook wordt gekeken naar je vorige salaris..

8 juni 2023 om 10:18

En jij gelooft Sport op zijn woorden? Morgen kan het zomaar zijn dat Neymar naar SA of MLS gaat. Alsof zulke details bij voor hand bekend is bij de roddelbladen.

8 juni 2023 om 10:34

Heb je mij dat zien zeggen Lionpa? Ik lees mijn comment na en ik kan dat nergens vinden. Wellicht zie ik wat over het hoofd.

8 juni 2023 om 12:56

Je zegt het idd niet (direct). Maar je redenering dat Neymar wel bereid is salaris in te leveren wekte bij mij de indruk op dat je ervan uit ging dat het al done deal was. Heb je verkeerd begrepen, no heart feelings.

Ik begrijp uit de andere discussie omtrent Messi dat een salaris in Spanje niet minder dan gehalveerd mag worden. Dan lijkt me dit onmogelijk.

8 juni 2023 om 10:15

Daar komt wel nog bij dat Messi geen zin had om te wachten of Barca hem kon registreren, miss ziet neymar dat wel zitten

8 juni 2023 om 10:17

Op zich is het niet onmogelijk. Ook de komst van Messi was niet onmogelijk. Barca moet alleen de nodige spelers verkopen (waarschijnlijk Ferran, Fati, Kessie en/of Raphinha). Messi had geen zin om in onzekerheid te leven en wou die tombola met spelers niet op zijn geweten hebben. Als Neymar wel wil afwachten, zou hij in augustus nog gecontracteerd kunnen worden.

8 juni 2023 om 10:35

Maar Messi was transfervrij. Neymar staat nog gewoon onder contract. Dan wordt het toch veel moeilijk om juist Neymar aan te trekken in plaats van Messi?

8 juni 2023 om 10:39

Had daar niet eens bij stilgestaan. Dat is nog een klus opzich inderdaad.

8 juni 2023 om 11:26

Volgens goal.com was Barcelona ervan overtuigd dat een salaris van 13 miljoen per jaar (ongeveer wat Lewandowski krijgt) wel aan de minimum-norm voldeed omdat Messi's handtekening ook weer veel geld zou opleveren. Ik weet niet of La Liga of Messi dat bedrag van de hand hebben gewezen. Of allebei.

LaLiga is helaas financieel zo erg afgezakt. Hoe kan Barca dat kampioen is geworden, spelers weg heeft gedaan (Busi, Alba, Piqué etc) nou geen Messi binnenhalen. En dan die Tebas maar blijven schreeuwen. Laat hem zorgen dat LaLiga weer met PL kan opboksen.

8 juni 2023 om 10:18

Barcelona heeft dit volledig aan zichzelf te wijten. Bartomeu heeft er eerst een troep van gemaakt en Laporta heeft weliswaar de nodige bezuinigingsrondes doorgevoerd, maar is ook niet echt gestopt met het halen van dure spelers.

8 juni 2023 om 13:19

Inderdaad, er is helaas helemaal niet bezuinigd, de salarissen liggen dit jaar hoger dan ooit.

In de Bartomeu jaren bereikten de salarissen een piek in 18/19 van 501m, in het laatste Bartimeu jaar 20/21 was het 432m (dit zijn de voetbalsalarissen dus exclusief basketbal etc).

Door alle nieuwe aankopen onder Laporta zijn de salarissen gegroeid naar 656m voor het huidige seizoen 22/23, en dat moet van La Liga omlaag naar 500m voor seizoen 23/24.

Het vertrek van Alba, Busquets en Pique scheelt een hoop, maar ze zijn er nog niet. Het is ook lastig voor Laporta: veel van de selectiespelers zijn op zich wel goede voetballers, maar zijn wel met zodanig hoge salarissen gehaald dat ze moeilijk verkoopbaar zijn.

8 juni 2023 om 14:38

Ik vraag me een beetje af of dit echt klopt Hangover. Of is dit inclusief uitgestelde betalingen van de vorige jaren?

Aangezien in 20/21 Messi vertrok (met een salaris van 150 miljoen per jaar) kan het toch haast niet dat toen de salarissen 432m waren, en nu 656m?

8 juni 2023 om 15:44

Dit zijn de jaarcijfers dus dat moet wel kloppen. Maar idd, er zijn in de Corona jaren contracten heronderhandeld (oa Frenkie, Memphis, Busquets, Alba, Pique en Ter Stegen) die salarissen naar de latere jaren geschoven hebben. En ik moet zeggen, dat 150m per jaar verhaal over Messi heb ik nooit zo geloofd, er zijn zoveel berichten in de media die op niets gebaseerd zijn. Ik ga eigenlijk alleen uit van de jaarcijfers of gelekte contracten, de nummers die de clubs, spelers of zaakwaarnemers allemaal informeel de media in slingeren kunnen volslagen fantasie zijn.

Maar bedenk ook, er zijn in seizoenen 21/22 en 22/23 een groot aantal nieuwe spelers op hoge salarissen bij gekomen. Dat betekent dat de ruimte die voor seizoen 23/24 vrij komt met het afkopen van Memphis, Busquets, Alba en Pique toch niet zo groot is als je zou verwachten.

Ik ben vrij optimistisch over de Barcelona situatie - ik denk best dat ze het kunnen redden qua salarissen. Alleen, niet met een Neymar/messi voor 30-plus miljoen per jaar.

8 juni 2023 om 17:47

Erg veel nieuwe spelers met hoge contracten waren dit toch niet in 21/22 en 22/23? Ik neem aan dat je op spelers als Kounde, Lewandowski, Kessie en Raphinha doelt, en die verdienen zeker aardig wat salaris. Maar daartegenover staat ook het vertrek van bijvoorbeeld al Coutinho, Griezmann en Messi, die samen echt een stuk meer verdienden.

Ik kan me oprecht niet voorstellen dat de salariskosten gestegen zijn de afgelopen 2 jaar ten opzichte van de tijd dat Messi er nog was, en eigenlijk ook niet dat La Liga dat goed had gekeurd in 22/23. Maar wellicht dat het dan voor een (groot) deel met de uitgestelde salarissen te maken heeft van o.a. Frenkie, Pique en Busquets etc.

8 juni 2023 om 10:24

De regels vind ik persoonlijk niet verkeerd. Ik vind het goed dat Laliga paal en perk aan financieel wanbeleid stelt. Maar de uitvoering van die regels, daar stel ik me wel vragen bij. Vooral omdat Tebas continu van standpunt verandert over het wel of niet kunnen aantrekken van spelers. Ook zijn dubieuze rol omtrent het hele CVC-verhaal stinkt aan alle kanten.

Hahah wat is barca hopeloos bezig zeg. Focus je nou eens op de toekomst . Laatste wat je zou willen is een crymar. Die om de seconde rolt over het veld. En 3x perjaar bij zijn zusje is .

Zie ik al eerder zitten dan Messi!
Neymar to Barca, here We go?!

Neymar is toch al een jaar of 3 gestopt met voetballen?

Mits fit simpelweg de beste aanvaller die er is. Oprecht. En daar zit ook direct het structurele probleem. Veel blessureleed. Eigenlijk sinds zijn vertrek uit Barcelona. In Camp Nou was hij sporadisch geblesseerd en echt een bewezen meerwaarde voor de Catalaanse club. Die versie van Neymar Jr. zie ik wel graag terugkeren.

Er is al 1 reden waarom ik dit nooit zie gebeuren, en dat is dat Neymar de grote aankoop van Rosell/bartomeu was. Puur vanwege die eeuwige vijandschap tussen de (ex)voorzitters zie ik dit niet gebeuren. Bovendien is Neymar ook indirect verantwoordelijk voor de financiele malaise bij Barcelona. Niet dat hij er iets aan kan doen dat Barca die 220 miljoen zo slecht heeft geinvesteerd, maar het zette wel een hele rits aan megalomane transfers in gang. Ook natuurlijk omdat Bartomeu kostte wat kost met de olieclubs wilde concurreren met alle catastrofale gevolgen van dien.

8 juni 2023 om 13:18

Hahaha ik heb niks met Neymar maar om hem nou de schuld te geven voor de financiele malaise bij Barcelona vind ik wel echt een lachwekkende mening. Hij werd voor 222 (!) miljoen verkocht! Daar had je in 2017 gewoon 3/4 wereldtoppers voor kunnen kopen. Dat Barça er nou rare dingen mee deed, kan hij toch niets aan doen?!

8 juni 2023 om 15:54

Ik geef hem ook nergens de schuld van haha. Maar zijn transfer heeft wel voor een desastreuze kettingreactie gezorgd. Btw welke wereldtoppers dan? Als er een ding is wat de transfer van Neymr heeft bewezen is dat transfers boven de 100 mil gewoon het risico niet waard zijn. Dembele, Coutinho, Griezmann, Pogba, Lukaku,... hebben allemaal de verwachtingen niet waar gemaakt.

Prima, neymar kan maar dan moet hij wel weer gaan voetballen.. minder randzaken om het veld en aanstellerij op het veld maar voetballen gaan. Leuke aanval met neymar en raphinha

Moet je niet doen, zijn motivatie is ver te zoeken. Die denkt alleen lekker Barcelona goeie stad om te leven.

Neymar vind zijn kans schoon om nog een keer in de schijnwerpers te staan. Bij Barca zal dan alles om hem gaan , het zou toch verschrikkelijk zijn als een club als Barca zich daarvoor zou lenen.

Messi saga is definitief over, dus gaan we (journalisten) verder met zelfde zever. Alleen de naam van Neymar ipv Messi

Ruikt bloed? Als je de betekenis van een uitdrukking niet precies weet dan kun je hem beter niet gebruiken.

8 juni 2023 om 14:44

Precies wat ik dacht.

Met zijn eindeloze genaai, gezeur en gerol past hij wel bij Barca…

Bizar trouwens dat die jongen gemiddeld nog niet aan 20 competitieduels per seizoen komt. Wat je binnenhaalt is een speler die 50% van de duels mist en talloze randzaken aan zich heeft hangen.

Ik geloof helemaal niks meer van al die geruchten.

Xavi vertelde dat Messi graag naar Barca wilden komen, daar blijkt dus ook niks van te klopen of hij is vergeten te benoemem dat het wel wilde als die in eerste instantie er niet uitgwerkt zou zijn...

Volgende gerucht is nog dat ik de nieuwe spits van Real ga worden..

8 juni 2023 om 15:54

En wat geloof je nu precies niet? Dat Xavi eerlijk was over wat Messi hem vertelde of dat wat Messi aan Xavi heeft verteld?

Ik denk zelf namelijk dat het laatste niet klopt. Messi kan natuurlijk tegen iedereen en alles zeggen heel heel heel graag terug te willen, maar dan wel een salaris vragen waarvan hij weet dat Barca dat nooit kan betalen. Dan heeft Xavi gewoon de waarheid gesproken.

En dat ze er om financiële reden niet uit zijn gekomen versterkt dat verhaal alleen maar. En dat maakt die tranen van Messi 2 jaar geleden alleen maar lachwekkend.

Als de ene volgevreten uitgerangeerde vedette niet wil dan bied zich vanzelf de volgende volgevreten uitgerangeerde vedette aan. Het zou voor Barcelona alleen maar een zege zijn als na Messi ook deze Neymar niet terug komt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Barcelona

4950 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
3.Girona137
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
R. LewandowskiAanvaller53
Lamine YamalAanvaller50
Ferran TorresAanvaller43
D. KochenKeeper00
Iñaki PeñaKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina Barcelona.

1291 fans
Aanvaller, 31 jaar
SeizoenClubW
2023/2024 Al Hilal 2 0 0 0
2023/2024 Paris Saint-Germain 0 0 0 0
2022/2023 Paris Saint-Germain 20 13 5 1
2021/2022 Paris Saint-Germain 22 13 10 0
2020/2021 Paris Saint-Germain 18 9 6 2

In de wandelgangen

Zaterdag 9 september
Ajax volgt de verrichtingen van Wesley nauwlettend. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren