Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Nee, Turkije kan de wedstrijd niet kopen, zo zitten wij niet in elkaar'

Laatste update:

Het Nederlands elftal zou nog naar het EK kunnen, maar dan moet Turkije uit zijn laatste twee EK-kwalificatiewedstrijden niet meer dan drie punten halen. De ploeg van Fatih Terim staat momenteel derde in Groep A en heeft twee punten meer dan Oranje én een beter onderling resultaat. De Turken spelen nog tegen Tsjechië en IJsland, die reeds gekwalificeerd zijn.

NEC-keeper Hannes Halldórsson is de doelman van IJsland en belooft dat hij zijn best zal doen tegen Turkije. “Nederland moet eerst zelf maar eens de twee laatste wedstrijden winnen”, zegt de sluitpost tegen Omroep Gelderland. “En dan doen wij de rest. We laten de wedstrijd tegen Turkije echt niet lopen. Als ik moet kiezen wie ik liever op het EK zie, verkies ik toch Nederland boven Turkije. Omdat ik hier nu speel."

Halldórsson benadrukt dat IJsland er nooit met de pet naar zal gooien en dat de ploeg als eerste wil eindigen in de groep, om zo beter ingeschaald te worden bij de loting voor het toernooi in Frankrijk. “En IJsland is nog nooit een heel jaar ongeslagen gebleven, dat kunnen we nu ook bewerkstelligen”, weet Halldórsson. “Nee, Turkije kan de wedstrijd niet kopen. Zo zitten wij in IJsland niet in elkaar."

Denk je dat Nederland nog als derde zal eindigen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kopen? Wordt er hier nou iets gesuggereerd of lijkt het zo?

4 oktober 2015 om 11:32

Ik vind dit wel gewaagde woorden idd. Kopen? Het komt zo over alsof Turkije wedstrijden omkoopt. Domme praat van iemand die zich blijkbaar in de spotlights wil werken. Hij kan het makkelijk anders zeggen maar nee meneer probeert liever de druk op Turkije te zetten dan de aandacht op Nederland te houden. Kleuterpraat.

4 oktober 2015 om 11:40

Btw, alsof Ijsland wel effe in Turkije punten pakt. Denk dat Ijsland geen risico's gaat nemen om zijn beste spelers op te stellen als ze al geplaatst zijn. Nee hoor Turkije heeft de grootste kansen om door te gaan die zullen ze niet gaan verprutsen.

4 oktober 2015 om 12:41

Inderdaad, alsof er ooit een omkoopschandaal is geweest in het Turkse voetbal. Hoe komt die gekke IJslander er toch bij he?

4 oktober 2015 om 13:07

Alsof ze internationaal omgekocht hebben? Dat was in de competitie door 2/3 clubs gedaan niks met internationaal te maken, wat jij nu probeert is echt vies.

4 oktober 2015 om 17:20

Bedankt sheva. Idd om dat er nu bij te halen slaat nergens op. We hebben het hier over nationale teams. Maar blijkbaar is het voor sommigen moeilijk begrijpend te lezen.

Maak je maar geen zorgen. Met wilskracht winnen we de wedstrijd wel maar ik zie Nederland met hun huidige vorm niet eens van Kazachstan winnen..

4 oktober 2015 om 10:30

Weet je wat wel een optie is? Dat de KNVB een premie uitdeelt aan Tsjechie en IJsland indien ze punten pakken van Turkije. Was ook in 2007 toen Rusland dankzij Kroatie de EK haalde. Toen won Kroatie van Engeland. Abramovic kwam met dikke auto's en een dikke geldbedrag. Nou Bert van Oostveen, verzin maar iets!

4 oktober 2015 om 10:58

Ja maar Bert is Roman niet , en rutte is putin niet , en nl is Rusland niet , en zo kan ik nog wel doorgaan

Omdat het over Turkije gaat trekken ze het woord 'kopen' erbij tjonge jonge jonge. Nederland moet in zichzelf vertrouwen en die twee potten gewoon met ruime cijfers winnen anders hebben ze gewoon niets te zoeken op het EK

Tja, beide landen hebben in mijn ogen momenteel totaal niks te zoeken op het EK. Ik verwacht eerlijk gezegd niet dat Oranje nog 3e wordt. Turkije zal alles geven, kwalitatief matig maar qua vechtlust horen ze bij de betere landen van Europa.

Je moet het woord "kopen" gewoon niet letterlijk opnemen, hij bedoelt er gewoon mee dat ze echt hun best zullen doen om te winnen!

Haha. Hoop dat Hakan Calhanoglu er effe 3 van afstand binnen schiet tegen deze keeper.

Tot IJsland zijn we toch al door naar de play off. Alsof Nederland van kazachistan gaat winnen. Wij pakken tjechie Nederland speelt gelijk. En dan mag deze man zijn best doen tegen turkije.

4 oktober 2015 om 12:44

Net zoals jullie Tsjechie thuis 'even zouden pakken' haha. Als de Tsjechen hun sportieve plicht doen zie ik ze zowel van Turkije als Oranje winnen. Dus die 3e plek is alsnog van jullie

4 oktober 2015 om 14:02

Hey diego, tjechie is geen spanje of zo he. Eazy now

4 oktober 2015 om 14:22

En Turkije is geen Duitsland ofzo he...

4 oktober 2015 om 16:09

Metin oktay. Tjechie speelt om niks. Wij horen gwn te winnen van ze, dat weet jij zelf ook.

4 oktober 2015 om 16:55

Wij hoorden ook gewoon te winnen van Letland of thuis tegen Tsjechië moesten ze ook gewoon pakken en dan wil ik het niet eens hebben over de 3-0 tegen Ijsland. Maar misschien dat de 3-0 overwinning tegen Nederland de spelers wel motiveert om alles te geven de laatste twee wedstrijden.


5 oktober 2015 om 05:53

Gast tjechie is altijd gevaarlijk. Tegen ons bijna altijd de favoriet. Maar niet in dit geval. Want zij zijn al door. Wij horen tjechie gwn te pakken en ijsland ook.

wat een domme opmerking zeg, zal wel een IQ hebben van een pepernoot of de journalist stelt hele domme vragen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren