Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Nee, Suárez deed geen sneaky dingetjes, hij was juist heel fair’

Laatste update:

Nicolai Boilesen stond woensdag tegenover Luis Suárez, die voor het eerst sinds zijn vertrek bij Ajax als speler terugkeerde in de Amsterdam ArenA. Boilesen had genoten van de krachtmeting met Suárez, maar ook Lionel Messi en Neymar maakten indruk op de verdediger. Boilesen noemt het ‘heel speciaal’ om tegen Suárez te kunnen spelen.

/

“Hij is hier nog steeds een held”, zegt Boilesen tegen Metro. “Nee, hij deed geen sneaky dingetjes, hij was juist heel fair. Hij was alleen maar met de wedstrijd bezig, net als ik.” Suárez maakte geen indruk en dat had volgens Boilesen te maken met de tactiek van de Amsterdammers. “Wij probeerden het centrum heel compact te houden. Daar was dus geen ruimte en dan kan ook Suárez niet aan voetballen toe komen.”

Elders op het veld had Anwar El Ghazi het continu aan de stok met Jordi Alba. Mogelijk had de linksachter de Nederlandse kranten gelezen, want El Ghazi had vooraf nog gezegd niet bang te zijn voor de Spanjaard. “Alba ging vloeken en tieren, ik weet niet wat hij allemaal tegen me riep. Hij ergerde zich zeker. We stonden nog even met de koppen tegen elkaar, maar dat hoort er allemaal bij”, aldus El Ghazi tegen Ajax Life.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij is ook al jaren gestopt met het duiken en lang blijven liggen. Zelf in Engeland nog nooit een kaart voor duiken, terwijl Bale en Young wekelijks gele kaarten kregen voor duiken. Dat is een beetje blijven hangen uit zijn Ajax periode

6 november 2014 om 14:25

Dan heb je blijkbaar Engels voetbal niet gevolgd want hij duikie zovaak! Om een voorbeeld te noemen lag hij vorig jaar vs een team (naam kwijt) te rollen bollen op de grond en toen Liverpool de bal veroverde stond hij snel op om meetedoen met de aanval. Duiken en aanstellen.

6 november 2014 om 14:42

Eens, sterker nog, gisteren in de voorbeschouwing op de wedstrijd lieten ze een paar filmpjes zien uit Engeland waar Suarez aan het duiken is.
Typ het ook maar eens in op google, zie je genoeg artikelen over zijn tijd in Engeland waarin hij weer aan het duikelen is geslagen.

6 november 2014 om 14:51

Lol je beschuldigd mij van het niet kijken naar Engels voetbal, maar je weet niet meer welke speler of club. Zal ik je dat vertellen jongen. Dat was Norwich uit en de speler was Leroy Fer. Hij maakte een schandalige overtreding en Luis Suárez stond direct op, was absoluut geen duik.

6 november 2014 om 15:55

Prachtige was nog toen Moyes Suarez beschuldigde van duiken, en vervolgens scoorde Suarez en dook hij voor Moyes zn gezicht

6 november 2014 om 16:51

Waarom denk je dat hij bij barca speelt haha dan past hij daar wel goed. Damn met alle respect wat een vallertjes zijn het daar toch. afschuwlijk

6 november 2014 om 15:02

Je zal best Engels voetbal kijken, maar dan wel met het geluid uit denk ik... Ook in Engeland klonk regelmatig het 'suarez!' van de tribunes bij een schwalbe van een willekeurige andere speler.

6 november 2014 om 15:09

Dus de fans roepen zijn naam als iemand anders een schwalbe maakt? Ik zeg toch dat hij dit heeft meegenomen uit zijn tijd bij Ajax. Waarom heeft hij nog nooit een gele kaary gekregen voor een schwalbe en Bale letterlijk 5 in 1 seizoen?

6 november 2014 om 15:59

De een is er beter in als de ander. Als je Neymar een gele kaart moest geven voor elke duikeling had hij er elke wedstrijd wel een paar.

Ik vind Alba ook wel echt heel irritant. Die gozer is compleet veranderd sinds hij bij Barcelona kwam, wat een mannetje, niks positiefs mee bedoeld.

6 november 2014 om 14:21

Mee eens, vond hem bij Valencia een fantastische linksback. Goed voetballen kan hij nog steeds, maar vind hem onderhand ook 1 van de meest walgelijke profvoetballers ter wereld qua gedrag. Gelukkig liet El Ghazi zich uiteindelijk niet (te) erg uit de tent lokken, want het was duidelijk dat Alba aasde op een rode kaart voor hem.

6 november 2014 om 14:35

klopt als een bus, vond het wel wat hebben, dat een jongen van 19 jaar niet zijn kaas van het brood liet nemen, respect. Alba was constant bezig om hem uit te lokken en zal ook heus wel wat geniepig gedaan hebben, wat we niet hebben kunnen zien, toen el ghasi wat aan zijn oog/hoofd had, daar had de scheids de wedstrijd moeten stoppen vond ik.

6 november 2014 om 14:50

Alba is inderdaad een opvliegerig mannetje, maar El Ghazi zeker ook. El Ghazi was zelf ook aan het vloeken en het tieren op Alba. Je zag duidelijk dat hij op een gegeven momnt hijo de puta (zoon van een moeder die het oudste beroep ter wereld uitoefent) riep tegen Alba. Dus meneer is zelf ook een heilige Gelukkig geeft hij zelf ook aan dat het erbij hoort, dat siert hem wel weer.

6 november 2014 om 15:15

dan heb je toch goed kunnen liplezen, moet hij zich dan opstellen, ja meneer alba, doe dat niet meer. Ik vindt het wel wat hebben dat el ghasi van zich afbeet.

6 november 2014 om 17:40

Puta was in ieder geval duidelijk zichtbaar hoor. Volgens mij nadat ze met de hoofden tegen elkaar stonden. Geweldig om te zien dat hij niet onder de indruk was en die sleep bij Neymar was ook lekker. Hij ging alleen te ver met die elleboog..... die kon echt niet.

6 november 2014 om 18:17

elleboogje en wat alba bij hem dan deed, ook al misschien onbedoeld, toen hij het aan zijn oog had

6 november 2014 om 18:57

El ghazi is een vies ventje. Had er al met rood afgemoeten door die elleboog en daarna nog puta roepen tegen alba. Bah, vies smerig mannetje

8 november 2014 om 14:32

Ach, wie de bal kaatst kan hem terugverwachten. Zo is Alba, maar El Ghazi zeker ook. Waren leuke duels om te aanschouwen!

Jordi Alba is verdedigend dan ook een zeer matige speler, dus als een buitenspeler ook nog eens sneller is dan hij... gaat ie gefrustreerd lopen doen. Had ergens wel verwacht of gehoopt dat hij tegen z'n tweede zou aanlopen, maar hij hield zich net in.

Mooi interview na afloop met Suarez. Eén en al stuntelend met Nederlandse en Engelse woorden, maar toch hardnekkig zijn best blijven doen om de juiste zinnen en woorden samen te stellen

6 november 2014 om 14:32

Klopt..hij wilde per sé steeds terug naar het Nederlands. Hij wilde duidelijk zijn geschade imago in ieder geval in Nederland/amsterdam beperken. Hij nam de tijd voor zowel NOS als Ajax TV en deed echt even aan een charme-offensief. Is en blijft een held in Amsterdam, bijt zich vast in de Amsterdamse fanbase en wij houden vast aan de hoop dat hij ooit terugkeert.

6 november 2014 om 14:54

En Jack deed mooi een duit in het zakje door te stellen dat Suarez zo'n 'goed ventje' is. Zit al jaren in het vak en tuint er zo met open ogen in. Het zal wel met zijn voorkeur te maken hebben. Hij kan zijn charmeoffensief beter in het veld houden, daar is het namelijk om te doen. Over zijn acties buiten het voetbal heb je niemand gehoor namelijk, dus het is m.i. ook zinloos om je acties in het veld voor de camera proberen te repareren. Ik ben niet overtuigd in ieder geval door één interviewtje!

6 november 2014 om 14:25

Alaba vergeten zeker. Deze alba kan totaal niet verdedigen. Het is een verkapte linksbuiten die verdedigend te kort komt maar door zijn snelheid dat deels goed kan maken.

6 november 2014 om 14:26

Idd Alaba en Marcelo zijn béter dan Alba.

6 november 2014 om 14:28

Alaba, Marcelo, Bains, Felipe Luiz? Die kunnen namelijk wél verdedigen. Daarnaast vond ik de beste linksback op het veld die ene blonde jongen met dat rood-witte shirt aan.

6 november 2014 om 15:01

Alba? Bij lange niet. Is hij ook nooit geweest.

Top 5

1. Marcelo/alaba
2. Alaba/marcelo
3. Felipe Luis
4. Baines
5. Alba

Eerlijk is eerlijk, het leek wel of Suarez op 20% speelde tegen ons. 1 op 1 met Cillessen maakt hij normaal gesproken met zijn status met ogen dicht nog af en dat deed hij niet.

Suarez blijft onze held!

6 november 2014 om 14:30

Cillessen is één op één-specialist tegenwoordig. Suarez is lang niet de enige die het de afgelopen jaren tegen 'm aflegt. Echt fantastisch hoe hij het die aanvallers moeilijk kan maken.

6 november 2014 om 14:41

Dat vind ook. Echt heel sterk gedaan. De meeste keepers gaan meteen naar de grond. Alleen bij penaltys dan is het echt 1 vd slechtste keepers ter wereld. Het lijkt wel of hij dan teveel druk voelt. Hij moet dat echt gaan oefenen. Ajax moet oefenwedstrijd met penaltys organiseren. Want straks in de europa league kun je er zomaar uitvliegen door penaltys. En voor het nederlands elftal zou het ook beter zijn.

6 november 2014 om 14:42

toch heef vd.vaart wel gelijk, geen 20%, maar hij draaide op zon 80%, hij hield zich in en je kan suarez zijn moves, die had cillissen gewoon gekapt en deed dit nu net niet.
Wel is cillissen zeer goed in 1 op 1. Jammer van de slipper die die maakte bij de eerste goal.

6 november 2014 om 14:48

Ajax vliegt er ook zonder penalty's wel uit, hoor, na de winter.

6 november 2014 om 16:38

Susrez is dan wel een beest als het op scoren aan komt, maar vergeet niet dat hij voor elk doelpunt wel 5 opgelegde kansen nodig had bij Ajax.

Tsja. Als je voor Barcelona bent heb je misschien liever dat Suarez een keer iets geks doet, maar in ieder geval wel scoort.

Het was gisteren weer opvallend om te zien hoe erg Barcelona protesteert tegen alles wat de scheidsrechter doet. Stelletje toneelspelers, zonder uitzondering. Neemt niet weg dat ze aardig kunnen voetballen natuurlijk.

Dit seizoen is Suarez nog erg braaf en onderdanig. Ik weet niet of dit door die therapie komt of doordat hij met nog grotere sterren speelt, maar het is wel duidelijk dat hij dat gif, dat valse wel nodig heeft om goed te kunnen presteren. Een sympathieke Suarez kan niet presteren.

Suarez past gewoon niet bij Barcelona, bij Liverpool en Ajax ging elke aanval via hem en was hij vaak aan de bal bij Barcelona moet hij altijd wachten op de bal

6 november 2014 om 15:14

Hij heeft er net twee wedstrijden opzitten... anders wacht je even het eind van het seizoen af voor je dit soort dingen gaat beweren. Een Suarez in vorm past bij iedere ploeg.

6 november 2014 om 15:19

Zullen we nog wel is zien man, Barcelona is geen Ajax of Liverpool hé. Bij Barcelona zal het niet rond Suarez draaien.

Alba had moeten moven met rood! Hands, naar beneden halen van een tegenspeler in de 16. Het blijft een beetje onderbelicht maar ik vond die scheids een drama. El Ghazi had een hoofdwond, dus penalty maar zeker affluiten! En ook barca ging gewoon door terwijl andersom ze altijd lopen te zeuren dat die bal uit moet. Als hij affluit krijgt veltman geen geel; is er geen vrije schop en dus ook geen goal. Ajax is bestolen door de scheids die wel hele vrolijke gesprekken voerde met barca spelers

6 november 2014 om 18:10

Onzin, de scheids was bagger. Maar dat benadeelde niet alleen ajax, el ghazi had voor die belachelijke elleboog meteen rood moeten krijgen.

“wij probeerden het centrum heel compact te houden. Daar was dus geen ruimte en dan kan ook Suárez niet aan voetballen toe komen.”

Eerder hij heeft nog totaal geen wedstrijdritme en vorm te pakken

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren