Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nederlandse treffer bij blamage HSV, Werder sneuvelt ondanks goal Elia

Laatste update:

Hamburger SV presteerde afgelopen seizoen ver onder de maat in de Bundesliga en ook dit seizoen hebben die Rothosen de eerste tegenvaller alweer moeten incasseren; Karlsruher SC, dat uitkomt op het derde niveau in Duitsland, schakelde HSV zondag uit in het toernooi om de DFB-Pokal. Werder Bremen sneuvelde ook tegen een ploeg uit de 3. Liga: Preussen Munster was te sterk voor Eljero Elia en co, die in verlenging moesten buigen.

HSV werd al binnen negentig minuten uitgeschakeld. De Bundesliga-club kwam nog wel twee keer op voorsprong, dankzij doelpunten van voormalig PSV-spits Marcus Berg en Maximilian Beister. Tussendoor had de Nederlander Koen van der Biezen, die afgelopen seizoen in het Poolse Kraków speelde voor Cracovia, de Drittligist op gelijke hoogte gebracht. Na de pauze deed ook zijn ploeggenoot Selçuk Alibaz dit, waarmee de stand op 2-2 kwam.

Het uit de 2. Bundesliga gedegradeerde Karlsruhe kwam een kwartier voor tijd op voorsprong via Martin Stoll en kort voor tijd maakte Elia Soriano er ook nog 4-2 van. Een fraaie zege voor het team van de 27-jarige Van der Biezen, die in Nederland drie seizoenen onder contract stond bij FC Den Bosch en voor zijn vertrek naar Polen ook nog twee jaar voor Go Ahead Eagles uitkwam.

Ook voor Werder Bremen zit het bekeravontuur er al op. Ondanks de openingstreffer van Elia, die trefzeker was na een assist van Kevin De Bruyne, verloor Werder met 4-2 van Preussen Munster. Na negentig minuten stond het 2-2, waarna de ploeg uit de 3. Liga in de verlenging aan het langste eind trok.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Saaie wedstrijd, niveau was echt om van te huilen. Spelhervattingen waren dramatisch.

Slecht van Hsv. Een schande dat die zo afgezakt zijn. Het is zonde dat zo'n mooie, grote en belangrijke stad geen topploeg heeft. Ik hoop dat het beter zal gaan in de nabije toekomst.

Overigens wist ik niet dat Karlsruher weer gedegradeerd was. Ook zonde.

verbaasd ben ik dat berg heeft gescoord

Deze wedstrijd was een drama! Man, Hamburger SV gaat degraderen als ze zo voetballen. Echt, dramatisch dit.

Overigens grappig dat van der Biezen nog scoorde, wist helemaal niet dat hij daar voetbalde.

19 augustus 2012 om 17:30

Van der biezen speelt er ook pas een paar weken, dus zo verrassend is het niet dat je niet wist dat ie daar voetbalt.

Hamburg gaat weer een heel moeilijk seizoen tegemoet. HSV moet blij zijn als het niet degradeerd, ze hebben in ieder geval versterkingen nodig.

Wat een schande dit voor een club als HSV

Wat is HSV toch Dramatisch, ook vorig seizoen presteerden ze helemaal niks! Mooi dat Van Der Biezen een goaltje meepikt!

Ik heb HSV bezig gezien in de voorbereiding en het werd toen al pijnlijk duidelijk hoe moeilijk ze het zullen krijgen dit seizoen. Barcelona speelde een hele tweede helft met een C-ploeg ( inderdaad zelfs niet B ) en nog konden ze er niets tegen beginnen. Het was gewoon pijnlijk om aan te zien.

zo een drama is het niet hoor, verliezen van Karlsruhe, twee jaar geleden kwamen ze nog uit in de Bundesliga en zijn daarna 2x met een beetje pech gedegradeerd, het verbaast me niks dat HSV verliest wat een zwak elftal hebben ze, alleen Beister is het lichtpuntje daar, is jong en zit vol met techniek. Vooral nu Petric en co weg zijn is het alleen maar moeilijker voor de rode broeken

Gelukkig heeft schalke met 0:5 gewonnen L

schande voor hsv jezus wat zijn ze slecht geworden

Ik denk dat dit het einde is van Frank Arnesen bij Hsv. Dit mag natuurlijk niet maar is ook weer de charme van het Duitse bekervoetbal.

allebei de nord deutsche clubs staan flink voor joker.wat ontiegelijk slecht dit.

Karlsruhe gedegradeerd uit de 2e divisie...spijtig, mooie grote club.

Verder zijn de zogenaamde blamages het mooie van bekervoetbal. Spijtig dat Nederland geen grote clubs heeft zoals in Duitsland.

Zie je wel vaker dat zulke clubs verliezen van 3e klassers.
Maar dat is dan weer het charme van het bekervoetbal , waar alles mogelijk is.

Toch is het en blijft het ontzettend slecht van Werder en Hsv.

Na dit seizoen is FC Sankt Pauli de nummer 1 club van Hamburg, ook voor de niet fans.

Heerlijk resultaat van Preußen Münster!

20 augustus 2012 om 09:31

Mooi hé, Werder Bremen uit de beker!

20 augustus 2012 om 10:21

Jazeker, wat jij hieronder al aangeeft, is dat het mooie van de DFB Pokal. Meer dan in welk ander bekertoernooi in welk land dan ook, sneuvelen grote teams in Duitsland tegen de mindere goden.

Het is altijd mooi om te zien dat de grote club zoals Werder Bremen, Hamburger SV, en de ander club in de Bundesliga verliezen van amateur. De amateur gaat altijd volle 100% inzet en daarom vind ik prachtig om naar te kijken.

Dat maakt de Dfb-pokal zo prachtig. Werder Bremen en Hamburger SV sneuvelen nu, maar ook andere grotere clubs hebben het zwaar gehad. Elk jaar weer een feest die Dfb-pokal.

Netjes dat Elia weer scoort, wel erg jammer dat hij zo erg is gedaalt qua club. Ik dacht dat hij wel een club als Liverpool zou kunnen vinden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren