Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nederlandse tiener imponeert: ‘Luister veel naar spelers als Rooney en Carrick’

Laatste update:

Timothy Fosu-Mensah breekt dit seizoen door bij Manchester United. De achttienjarige verdediger zegt dat hij zijn doorbraak te danken heeft aan de oudere en ervaren spelers bij zijn club. Fosu-Mensah maakt indruk als rechtsachter en daar voelt hij zich uitstekend op zijn gemak.

/

“'Met Daley Blind en Chris Smalling heb ik uitstekende communicatie in het veld. We hebben een fantastische verdediging en met David de Gea natuurlijk ook een topkeeper”, geeft Fosu-Mensah te kennen via de officiële kanalen van Manchester United. De verdediger zegt dat hij veel steun krijgt van de supporters en van de oudere spelers.

“Ik werk hard en wil veel leren. En daar sta ik ook open voor. Ik die mijn best en luister naar spelers als Wayne Rooney, Michael Carrick, Smalling en Blind. Ik probeer wat van ze op te steken”, klinkt het.

Denk je dat Timothy Fosu-Mensah de top gaat halen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Opvallend dat ie geen linksback noemt. Wat zou Alaba een fantastische aankoop zijn voor United. Kan zowel links back als in het centrum en op het middenveld.

26 april 2016 om 12:07

Waarschijnlijk leer je het meest tijdens een wedstrijd. Dan is er geen andere RB aanwezig

26 april 2016 om 12:14

we hebben shaw al voor links back die ik op het zelfde niveau schat als alaba. hierdoor zie ik alaba niet komen, ook een beetje te duur.

26 april 2016 om 12:18

Ik ben een united supporter, maar shaw van hetzelfde niveau als alaba? Grootste onzin in tijden die ik hier gelezen heb...

26 april 2016 om 12:18

Hahaha shaw en alaba zelfde niveau. Shaw zal nooit op het niveau van alaba komen, die nu al de beste linksback ever is zo verschrikkelijk compleet is david

26 april 2016 om 12:19

Hahaha dat zegt nogal wat als je een aantal keer per dag de berichten in de wandelgangen meekrijgt

26 april 2016 om 12:26

Shaw is verdedigend veel sterker dan Alaba en is nog iets jonger. Alaba is daarentegen veel completer en gewoon beter, maar United hoeft de komende 10 jaar zeker niet om te kijken naar de Lb positie.

26 april 2016 om 12:30

Ik zou niet weten waarom Shaw dat niveau niet kan halen? Speelde als 17-jarige al verschrikkelijk goed in de PL. Haalde in zijn tweede seizoen op 18-jarige leeftijd het team van het jaar in de PL. Ook het begin van dit seizoen was ijzersterk en hij is 3 jaar jonger dan Alaba.

Om ze nu op gelijke tred te zetten is natuurlijk onzinnig, aangezien Shaw er nu een heel jaar uit heeft gelegen en veel jonger is. De potentie is er echter zeker wel.

26 april 2016 om 12:41

Precies wat Sammerens zegt, shaw nog ver verwijderd van het niveau van alaba maar denk dat hij dat wel gaat halen

26 april 2016 om 13:22

Alaba is verdedigend en aanvallend beter, heeft een fantastische vrije trap en kan overal in de verdediging en middenveld uit de voeten.

26 april 2016 om 14:39

De komende 10 jaar niet omkijken naar de LB positie? Van die 10 jaar speelt Shaw er misschien net 3. De rest ligt die knakker in de lappenmand. Als hij speelt is het een geweldige linksback, maar je kunt niet op spelers bouwen die steeds het grootste gedeelte van het seizoen missen.

26 april 2016 om 14:41

Ajaxrick. Stellen dat Alaba de beste linksback ooit is is nog grotere onzin. Die jongen is verdedigend ook vrij matig. Is snel en haalt daardoor de meesten in, maar als verdediger is het zozo.

26 april 2016 om 14:58

deem. Wat jij zegt is natuurlijk grote onzin, Hij raakt dit jaar geblesseerd door een extreme tackle en breekt daarbij zijn been op twee plekken. shaw is 20 jaar en komt daar dus gewoon weer boven op. als je gaat zeggen dat hij doordat hij op twintig jarige leeftijd een contact blessure heeft opgelopen de rest van zijn carrière geblesseerd zal zijn ben je compleet van het padje geraakt. Ik hoop dat je m snel weer terug gaat vinden.

26 april 2016 om 12:55

En Luke dan? Die kan ook een topper worden hoor

26 april 2016 om 22:14

Zeker, maar juist omdat Alaba op meerdere posities kan spelen lijkt het me ideaal. Je hebt sowieso aan 1 linksback niet genoeg.

En dan kennen ze daar de beste rechtsback van nederland nog niet eens, "tete"

26 april 2016 om 12:13

Ik denk dat wanneer Timothy zich blijft ontwikkelen, hij Tete dadelijk voorbij is. In Engeland speelt hij wekelijks op hoog niveau, Tete doet dat 10x per jaar (PSV, Feyenoord en wat europese potjes). Heb ik het nog niet eens over het niveau verschil op de trainingen....trainen tegen Younes of trainen tegen Martial en Rooney...

26 april 2016 om 12:15

fosu-mensah is tete al voorbij. meest betrouwbare verdediger van united op dit moment.

26 april 2016 om 12:17

Maaar de tackel van tete is echt van absolute wereldklasse

Suarez heeft ook in de eredivisie gespeeld en werd binnen 3jaar wereldtop in het buitenland, dus ondanks dat tete tegen minder speelt en traint verwacht ik van hem grotere prestaties dan van tim

26 april 2016 om 12:20

1 training onder Bergkamp is al leerzamer dan 1 jaar met Rooney

26 april 2016 om 12:23

Inderdaad, trainingen bij Ajax zijn juist van absolute wereldniveau (kijk alleen naar de oud spelers die daar rondlopen). Heeft totaal niks te maken met het niveau van de competitie. Durf te wedden dat het hoger niveau is dan de trainingen bij United.

26 april 2016 om 12:23

Want? Goede voetballers hoeven nog geen voetbapverstand te hebben. Misschien is rooney wel een topcoach in wording

26 april 2016 om 12:30

De trainingen zijn misschien van een goed niveau maar als ze er op het veld niets mee doen? En hoger dan die van United?? Met van Gaal?? Man man man..

26 april 2016 om 12:36

Bizar hoe clubliefde mensen compleet kan ontvreemden van de realiteit.

26 april 2016 om 12:46

Ik mag hopen dat deze Ajax supporters spreken met cynisme, want dit slaat natuurlijk nergens op. Tete vergelijken met één van de grootste voetballers die de eredivisie heeft voortgebracht is natuurlijk absurt. Moeten we ook nog even Ronaldo en Romario erbij halen? Ja nee omdat die in de eredivisie hebben gespeeld kan iedereen top worden..

Trainingen van Ajax zijn van absoluut topniveau? Het gaat natuurlijk niet per se om de trainingsvormen maar vooral met welke spelers jij traint. Je moet met een bepaald niveau mee en je kunt je optrekken aan goede spelers, dus maak aub geen vergelijk tussen de trainingen van Ajax en Man Utd, want dat is een vlieg met een olifant vergelijken.

26 april 2016 om 12:50

Niet te vergeten dat in Engeland vrijwel niet getraind wordt om beter te worden, maar voornamelijk conditioneel (rust) en de tactiek voor de volgende wedstrijd. Ik denk niet dat het niveau beter is dan in de top van Nederland.

26 april 2016 om 13:23

Tuurlijk niet, beide hebben nog niks bewezen

26 april 2016 om 14:12

Haha echt niet Floris.

Timothy is heel goed centraal en op het middenveld, maar als rechtsback is hij sowieso minder dan Tete. Sterker nog, ik vind hem op links veel meer solide. Tegen Everton kwam er haast geen voorzet uit en zijn passing was ook ronduit slecht te noemen. Het was terecht dat LVG hem wisselde want ook al was het geen penalty, hij was wel degelijk een liability en de volgende discutabele tackle zou niet lang op zich wachten.

26 april 2016 om 14:17

SimonSays wat doet Memphis dan verkeerd want het lijkt er op dat hij niet echt beter is geworden na deze trainingen met wereldsterren haha (je antwoord zal waarschijnlijk zijn dat hij een te hoge ego heeft).

Laten we niet vergeten dat TFM van Ajax komt en als Amsterdammer daar in al die jaren heus wel meer is opgestoken dan 2 jaar United jeugd. Natuurlijk is het niveau van United hoger op den duur, maar we moeten ook niet overdrijven. Deze wereldsterren eindigden namelijk achter PSV.

Zou toch zonde zijn als Mourinho daar trainer wordt en deze toekomstige wereldspeler daar de dupe van gaat worden. Die gaat zijn ontwikkeling 100 procent verpesten

26 april 2016 om 12:57

Vind ik ook. Het spel is soms niet om aan te zien (alhoewel het stukken vooruit is gegaan) maar als je Mourinho aansteld dan neem je een 180 graden draai qua filosofie en speelwijze. Park de bus.. Dat word nog saaier.

Die Carrick moet United echt behouden, je hoort al die jonge jongens positief over Carrick praten dat hij ze goed begeleid, in het veld wel iets minder belangrijk maar nog steeds een aardige speler voor op de bank.

26 april 2016 om 12:41

Misschien een goed idee om straks carrick naast scholes als assistent van giggs neer te zetten. allebei spelers meteer veel voetballkennis en overzicht, carrick wat meer voor de verrdediging en scholes meer voor de aanval. carrick zal het zelf in iedergeval niet als een probleem zien.

Als Tete, Riedewald, Willems en Timothy Fosu-Mensah zich door blijven ontwikkelen hebben we over 2 tot 4 jaar een topverdediging staan in Oranje... En dan hebben we ook nog De Vrij, Bruma (die het steeds beter gaat doen) en Van Dijk.

26 april 2016 om 16:56

En Aké, Kongolo, St Juste, Van Beek, Haps en Diks niet vergeten, kunnen het allemaal ver schoppen.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren