Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nederlands trio onderdeel van slechtste Bundesliga-start aller tijden

Laatste update:

Nick Viergever, Jetro Willems en Justin Hoogma kennen met Greuther Fürth dit seizoen de slechtste start in geschiedenis van de Bundesliga. De hekkensluiter heeft slechts één punt uit elf duels. Zondagavond werd er diep in blessuretijd in eigen huis met 1-2 verloren van Eintracht Frankfurt.

Greuther Fürth leek zondag dankzij een gelijkmaker van Cedric Itten in de 92ste minuut van wedstrijd een punt te pakken tegen Eintracht Frankfurt. Rafael Borré dompelde de thuisploeg twee minuten later echter alsnog in rouw met zijn tweede treffer van de avond. Het betekende voor het gepromoveerde Greuther Fürth alweer de tiende competitienederlaag van het seizoen. Met één punt uit de eerste elf duels zijn die Kleeblätter de slechtste Bundesliga-club ooit.

De hekkensluiter van de Bundesliga deelde het negatieve record tot afgelopen weekend nog met FC Saarbrücken, dat in het seizoen 1963/64 begon met een punt uit tien duels. Die club pakt op de elfde speeldag echter een punt tegen Preussen Münster (1-1). Voor FC Saarbrücken betekende de slechte seizoenstart uiteindelijk degradatie. Greuther Fürth staat er belabberd voor: de achterstand op de veilige vijftiende plaats bedraagt momenteel negen punten.

Greuther Fürth trad zondagavond met een flink uitgedunde selectie aan tegen Eintracht Frankfurt. Vijf spelers zijn eind oktober positief bevonden op het coronavirus en bovendien ontbraken onder anderen de Nederlanders Viergever en Hoogma vanwege blessures. Willems begon in het verloren competitieduel wel in de basis. De ploeg van trainer Stefan Leitl hervat de Bundesliga na de interlandperiode op 20 november met een duel bij Borussia Mönchengladbach.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dus Viergever wordt dit jaar geen tweede vermoed ik

8 november 2021 om 14:28

Tweede Bundesliga

8 november 2021 om 18:59

Tweede van onderen zit er gelukkig nog wel in.

Die foto ook.... Viergever met pijn en moeite een bal wegkoppen. En je ziet Lewandowski er echt zo naar kijken... Wat doe jij nou 😂

8 november 2021 om 14:15

Dat is wel echt een hele vrije/brede interpretatie van een stilstaand beeld.

Nederlandse voetballers i.c.m. buitenlandse competities leidt niet vaak tot een gelukkig huwelijk. Deze conclusie kunnen we wel trekken, als we het spoor van alle actieve spelers volgen. Misschien te veel Hollandsche School en te weinig internationale kwaliteiten...

8 november 2021 om 13:59

Vind het juist niet. Heel veel Nederlanders doen het juist goed bij hun club in een buitenlandse competitie. Dus hoe jij erbij komt om deze conclusie te trekken verbaast me enigszins wel

8 november 2021 om 15:16

Er zijn best spelers die wel slagen, maar het gros speelt niet bij de topclubs, maar in de marge. En ook niet altijd, dus ligt het wel wat genuanceerder. Net als met de trainers. Weinig toppers.

Wat ook vrij pijnlijk is, is dat Fürth nog nooit een thuiswedstrijd in de Bundesliga heeft weten te winnen, zelfs niet tijdens hun enige andere seizoen in de BL (2012-13). Fürth promoveerde al met wat geluk omdat Kiel het enorm liet liggen en als je ook nog eens je sterkhouders laat gaan in de zomer is dit het resultaat. Ze mogen blij zijn als ze de 15 punten halen en 2/3 overwinningen.

Wat mij ook opvalt is dat er nog een andere ex-PSV-er voetbalt bij de club, namelijk Fein. Vroeger een talent uit de Bayern-school, maar liet bij PSV ook al weinig zien. Maar qua namen toch een leuk team!

8 november 2021 om 14:42

Denk het niet. Hoewel ik eerlijk moet bekennen dat ik van te voren eerder Bochum daar had neergezet, maar die staan vooralsnog prima 12e, blijft toch een geweldig cluppie dat Bochum met geweldige fans en stadion.

Veel laagvliegers met een PSV verleden zoals Willems, Fein en Viergever...

Die gaan regelrecht naar de tweede Bundesliga... Volgend jaar potjes tegen sankt pauli

8 november 2021 om 15:21

Sankt Pauli staat eerste in de 2.Bundesliga dus dat is nog geen zekerheidje😉 Maar potjes tegen Schalke, HSV, Werder, Nürnberg, Hannover en Düsseldorf zouden ook niet verkeerd zijn zou ik zeggen

Wat een slechte keuze van Willems om daar naartoe te gaan. Alles zag er zo goed uit toen die bij Newcastle speelde.
Iemand een idee waarom die voor deze club heeft gekozen, had die geen andere opties?

8 november 2021 om 19:05

Jetro wilde naar een club waarvan hij zeker weten zou spelen, dit ook om op te bouwen en zijn knie goed te testen / trainen. Hij heeft vooraf denk ik nooit kunnen inschatten dat Greuther het zo slecht zou doen. Enige oplossing voor Greuther is dat ze die trainer ontslaan, er zit totaal geen visie achter het spel. Jetro zelf doet het zelf trouwens niet slecht.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren