Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nederlander met nul interlands maakt furore: ‘Deze zomer gaat hij naar topclub’

Laatste update:

Crysencio Summerville gaat komende zomer een flinke stap hogerop maken, zo voorspelt Süleyman Öztürk van Voetbal International. De expert buitenlands voetbal ziet Summerville dit seizoen schitteren bij Leeds United. "Ik denk dat hij al richting de veertig miljoen euro moet kosten", aldus Öztürk in het video-item VI Uncensored.

Summerville staat dit seizoen op een indrukwekkend aantal van 16 goals en 9 assists in 38 officiële wedstrijden, maar tot een debuut in het Nederlands elftal kwam het nog niet voor de ex-Feyenoorder. "Ik las vanochtend dat Suriname bezig is om Summerville te overtuigen", vertelt Öztürk. "Ik wist eigenlijk niet dat hij ook voor Suriname kan spelen. Je moet als elftal toch ergens beginnen... Dat zou een ster zijn."

Öztürk is groot liefhebber van de 22-jarige vleugelspits. "Als je het hebt over spelers die de potentie hebben om de top te halen... We hebben het vaak over spelers uit de Eredivisie, maar hij is een van de beste spelers uit de Championship."

Summerville speelde in eerdere seizoenen al 34 wedstrijden in de Premier League en gaat volgens Öztürk zeker niet op het tweede Engelse niveau blijven spelen. "Volgend seizoen gaan we hem bij een topclub zien, denk ik. Dan gaat hij een transfer maken. Dat kan niet anders."

In het Nederlands elftal heeft Summerville op de linksbuitenpositie veel concurrentie. Öztürk krijgt de vraag of de aanvaller mee moet naar het EK. "Dat gaat ver, maar ik zou hem gewoon willen zien op een hoger niveau. Ik kijk altijd alle momenten uit de wedstrijden na van Summerville. Dan zie je een ontwikkeling, van een punt A tot B."

Öztürk is enthousiast over wat Summerville dit seizoen laat zien. "Het afgelopen halfjaar heeft hij zich geweldig ontwikkeld. Hij is niet alleen een linksbuiten die getruct is, maar hij ontwikkelt zich ook als nummer 10."

Summerville komt uit de jeugdopleiding van Feyenoord, maar werd al vóór zijn debuut in de hoofdmacht verkocht aan Leeds United. "Arne Slot heeft afgelopen zomer geïnformeerd, maar hij is nu onbetaalbaar geworden voor Feyenoord. Het is een van de beste spelers uit de Championship."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

"summerville staat dit seizoen op een indrukwekkend aantal van 16 goals en 9 assists in 38 officiële wedstrijden, maar tot een debuut in het Nederlands elftal kwam het nog niet voor de ex-Feyenoorder."

Op zich ook niet heel gek dat een speler die in een tweede divisie speelt (nog) niet in aanmerking komt voor een interlanddebuut bij de nummer 6 van de FIFA-ranglijst.

26 maart 2024 om 04:53

Hij speelt nog steeds op een goed niveau en zou gewoon opgeroepen kunnen championship is geen KKD niveau….

Was Akpom vorig jaar geen topscorer vd Championship?

25 maart 2024 om 21:46

Dat was hij zeker en je kan alles over hem zeggen, het is waarschijnlijk niet de beste voetballer, maar scoren kan hij wel. Even nagekeken en in de eredivisie heeft hij 1 doelpunt per 85 minuten gescoord. Nu willen we graag ook iemand die goed kan meevoetballen, maar als pure spits zijn dit hele nette cijfers. Dus vraag me wel af welk punt je precies wilde maken...

25 maart 2024 om 21:51

Akpom is inderdaad een prima spits. Past wellicht niet bij Ajax, maar zou bij veel andere grote clubs prima in de basis kunnen staan.

25 maart 2024 om 22:46

@tk87: Summerville wordt hier naar een topclub geschreven. Met cijfers in de Championship die aardig, maar niet heel super zijn natuurlijk. En Akpom kon nog betere cijfers overleggen, maar die speelt nu in de eredivisie. Zou Summerville dan naar een topclub PL gaan? Lijkt me toch echt niet. Mocht het wel zo zijn, dan ben ik de eerste die zijn verontschuldigingen aanbied. Maar het gaat gewoon echt niet gebeuren, mark my words.

26 maart 2024 om 08:29

Dan volg je summerville niet echt, speelt echt een heel goed seizoen. En die cijfers vergelijken met Akpom is ook een negatieve, dat is zo makkelijk. Gyokeres speelde vorig seizoen ook Championship, waarom pak je die vergelijking niet? Die is nu ook gewild in heel Europa.

Soort Danjuma Groeneveld

25 maart 2024 om 22:06

Summerville gaat beter worden, hij is nog lichtvoetiger en meer voetbal intelligentie

Kan iemandij vertellen wie dan die stevige concurrenten zijn voor de linksbuiten?

26 maart 2024 om 09:20

depay, malen, bergwijn, gakpo, lang en simons kunnen daar allemaal uit de voeten. Aangezien er maar 23 mee kunnen naar het toernooi vind ik dat best hevige concurrentie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren