Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Nederland en Frankrijk zijn wereldmachten en Zweden is ook lastig’

Laatste update:

Ivaylo Petev is niet blij met de uitkomst van de loting voor de kwalificatiereeks van het WK van 2018 in Rusland. Zijn Bulgarije neemt het op tegen onder meer het Nederlands elftal, Frankrijk en Zweden en de bondscoach spreekt zaterdagavond tegenover Gol dan ook van ‘de zwaarste groep’.

/

“Nederland en Frankrijk zijn in de voetballerij absolute wereldmachten en we weten allemaal dat het ook tegen Zweden erg lastig spelen is. Het feit dat die landen waarschijnlijk bij de eerste drie zullen eindigen, wil niet zeggen dat wij niet alles gaan geven. Sterker: wij gaan alles wat wij in ons hebben geven om deze moeilijke groep te overleven”, aldus Petev.

Nederland en Bulgarije speelden tot dusver tien keer tegen elkaar en beide landen wonnen viermaal. De laatste ontmoeting, een oefenwedstrijd in mei 2012, eindigde in een 1-2 uitzege voor De Leeuwen. Bulgarije staat in de kwalificatiegroep voor het EK in Frankrijk overigens met acht punten op de vierde positie in Groep A, achter Noorwegen, Italië en Kroatië.

Aleksandr Khatskevich, de bondscoach van Wit-Rusland, is ‘niet teleurgesteld’: “Dat zou ik zeker niet willen zeggen, nee. We hadden misschien makkelijker kunnen loten, maar zitten nu wel in een erg interessante poule. Nederland, Frankrijk en Zweden zijn sterke teams die regelmatig meedoen aan de eindtoernooien en Bulgarije is ongeveer van ons niveau. En Luxemburg zijn we al vaker tegengekomen, dat worden zo langzamerhand vrienden van ons.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nu komen er zeker weer een horde mensen die zeggen dat Bulgarije met Tonev etc een gouden generatie hebben en dat als Berbatov terug komt NL helemaal kansloos is zoals in het Frankrijk topic.
NL pakt die poule ''gewoon'' en anders is tweede worden ook geen schande.
Willems, Depay, Klaassen, Bazoer, De Vrij, er zitten mooie tijden aan te komen, en als je azijn blijft pissen dan moet je jezelf ook geen oranje-supporter noemen

25 juli 2015 om 23:52

Nederland pakt deze poul niet gewoon, we verliezen al met 4-3 tegen USA.. Frankrijk,Zweden en zelfs Bulgarije zijn beter.

25 juli 2015 om 23:55

Newcastle verloor deze week ook van het reserveteam van Portland Timbers, volgens jou logica is een premier league team dus slechter dan het reserveteam van een MLS club

26 juli 2015 om 00:00

Hele slechte vergelijking..

26 juli 2015 om 00:03

Duitsland verloor ook van de VS. Die werden kampioen afgelopen zomer. Frankrijk, Zweden en Bulgarije zijn natuurlijk ook beter dan Duitsland. Vraag me af waarom Zweden en Bulgarije niet op het WK waren. Waren ze op vakantie toen, als teamuitje ofzo?

Man, lul toch niet zo dom. Frankrijk en Nederland zijn de favorieten en daarachter eindigen Zweden en Bulgarije (ook in die volgorde). Dat jij een vriendschappelijk potje als maatstaf neemt is echt lachwekkend. Nederland won ook van Spanje in een vriendschappelijk duel, maar die wedstrijd neem je niet mee want dat onderbouwt jouw mening niet.

26 juli 2015 om 00:05

We wonnen ook 5-1 van Spanje en werden derde op het wk. Je moet het niet op 1 oefenwedstrijd beoordelen. Het klopt dat Nederland nu in een dip zit, maar Robben is straks ook weer terug en ik heb vertrouwen dat we het EK halen. Als de kwalificatie voor het WK begint hebben hopelijk al veel talenten meer ervaring en het zal spannend tussen Nederland en Frankrijk worden.

26 juli 2015 om 01:18

Als je 1 ding weet in het voetbal is het dat oefen wedstrijden niks zeggen. Zo heb je een Nederland dat Spanje weg speelt en zo heb je een Nederland dat verliest van de VS. In deze poule heeft Nederland qua selectie het 2de beste team. Zouden onder normale omstandigheden gewoon 2de moeten worden. Maar het is wel de zwaarste poule.

26 juli 2015 om 08:34

Nederland is normaal ijzersterk tegen toplanden, we moeten meer opletten voor de uitwedstrijden tegen Wit Rusland en Bulgarije dan wedstrijden tegen Frankrijk want dan staan we er meestal wel.

25 juli 2015 om 23:55

En toch moet er rekening worden gehouden met de Bulgaren, zijn heel sluw en snel in de omschakeling met milanov, tonev en georgiev.

25 juli 2015 om 23:57

Rekening mee houden ja, respect voor hebben ja, maar je kan een team ook met respect wegpoetsen en dat is oranje gewoon aan zijn stand verplicht

26 juli 2015 om 00:37

En die Manolev is ook gevaarlijk in de aanval

26 juli 2015 om 00:01

Man, Luxemburg wint nog van dit Nederland. Die hebben echt een geweldig elftal hoor en met Da Mota een uitstekende spits die in 56 interlands maar liefst 4x het net wist te vinden. En dan komen wij met een BMI en een De Vrij. Da Mota speelt gewoon bij een echte topclub, in Luxemburg weliswaar, maar het is een topclub.

Ach, lekker zeiken als het slecht gaat. Is typisch Nederlands en ik doe er zelf ook regelmatig aan mee, maar weet het nog wel in toom te houden. De meeste mensen zeiden dat Nederland 0 punten ging halen op het WK en na de 5-1 zei dezelfde groep dat Nederland kampioen ging worden.

26 juli 2015 om 00:21

Hahaha inderdaad...
En dan nog die nep fans die een keertje een speler op fifa career mode zijn tegen gekomen en dan zeggen van: ''ben ook echt benieuwd hoe David Turpel zich gaat ontwikkelen, vond hem vorig jaar bij vlagen echt sterk bij Dudelange Fc''

Het is niet eens zozeer dat Nederlanders het eigen team zo slecht vinden, maar ze zijn gewoon bang voor alles en iedereen

26 juli 2015 om 12:44

Mee eens, voor Nederland is deze poule gewoon te doen, en van die azijnzeikers die dan van die 'goede' onbekende spelers op gaan noemen vergeten dat wij gewoon één van de beste spelers ter wereld hebben,maar oke...

26 juli 2015 om 00:04

Gouden generatie die eraan komt voor Nederland? Wie dan? Depay doet het aardig maar dat was bij PSV bij United moet ik het nog zien, Willems tja hij is wel aardig maar verdedigend erg matig,
Bazoer moet het eerst waarmaken in Nederland en dezelfde geldt voor Klaassen

26 juli 2015 om 00:14

Met Cillessen, van der wiel, de vrij, BMI en willems heb je een aardig sterke verdediging met toch wel wat ervaring. Daarnaast van beek kongolo tete. Op het middenveld heb je Klaasen, bazoer, wijnaldum, clasie, strootman (als hij zijn normale niveau kan halen) blind en sinkgraven en dan heb je nog nouri, van de beek, schuurman dat zijn grote talenten. Aanvallend heb je depay, kishna el ghazi als zij het halen de spits is luuk de jong nu de beste maar als zivkovic zich sterk ontwikkeld en je hebt bergwijn bilal ould-chuck. Nederland heeft erg veel potentie. Veeel jongens spelen of maken ookal transfers naar de grote competenties.

26 juli 2015 om 00:16

Veel jongens moeten het nog wel waarmaken, maar de potentie is er zeker.

26 juli 2015 om 02:19

Dit is bijna een heel Eredivisie-elftal. Daar win je niet mee tegen Frankrijk en kan je het nog erg lastig krijgen tegen Zweden. In eigen competitie doen veel van deze gasten het wel aardig (Depay en Willems wel beter), maar dit is op Europees niveau een matig elftal.

26 juli 2015 om 04:17

Strootman, blind en van Dijk

26 juli 2015 om 04:23

Al Ghazi heeft voor Marokko gekozen maat !

26 juli 2015 om 01:24

Oranje supporten en onrealistisch zijn hoeven niet hand in hand te gaan. En op dit moment mogen we ons best wel zorgen maken om Oranje.

26 juli 2015 om 07:32

Zweden wordt eerste, wie er tweede wordt zal mij een worst wezen.

Mooie poule met echte voetballanden waar ons Oranje zich warm kan maken, Wit Rusland zie ik als lastigste tegenstander waar nederland niet echt kennis van heeft wat daar doorgemaakt wordt qua ontwikkeling.

Ik ben wel benieuwd wat voor spelers er dan weer in het nederlands elftal spelen, misschien wordt dit wel een goed seizoen met talenten waar men wat uit kan pikken uit verschillende competities, wachten af hoe het reilt en zeilt.

Edit: Eerst de EK kwalificatie tot een goed einde brengen dan aan het WK denken.

26 juli 2015 om 01:24

Wit-Rusland heeft dacht ik wel een goede aanvaller, Rodionov. Hij heeft in 43 wedstrijden 10 doelpunten gescoord. Niet goed maar ook niet heel slecht. Hij kan alsnog gevaarlijk worden. Wij als Nederland mogen geen enkel team onderschatten en dan bedoel ik ook geen énkel team. Ik bedoel daarmee dat we vaak onszelf onderschatten. Wij hebben nog best een talentvolle groep maar natuurlijk, wij zijn Nederlanders. We vinden ons nationaal team slecht terwijl we gwn derde werden op het wk

Nou Nederland heeft het wel getroffen zeg.
Zwaarste poule die er tussen zit. Overigens zitten er ook nog wat poules tussen waar nog eens een verassing uit kan komen voor het WK.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren