Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Natuurlijk had ik een carrièreplan, maar daar doe je niets aan’

Laatste update:

Zal Geert-Arend Roorda weer eens te zien zijn in de Eredivisie? Die vraag kan nog moeilijk beantwoord worden. De 26-jarige middenvelder was in het begin van zijn loopbaan een groot talent bij sc Heerenveen, maar bij de club uit zijn thuisstad kwam het er niet uit. Op huurbasis bij Excelsior presteerde hij een half seizoen spectaculair, maar twee seizoenen bij NEC leverden daar niets op. Nu zit hij zonder contract.

/

In de zomer trainde Roorda een tijd mee bij SC Cambuur. Eind juni meldde hij zich bij de Friezen, maar vrijwel direct sloeg het noodlot weer toe. Roorda scheurde zijn achillespees af en onderging direct een operatie. Hij staat voorlopig nog aan de kant. Toch wil de middenvelder niet denken aan het einde van zijn profcarrière, zegt hij in een interview met de Leeuwarder Courant.

“Ik ben altijd teruggekomen. Ik heb al zoveel meegemaakt, ik zou mezelf bijna kunnen opereren. Natuurlijk had ik een carrièreplan in mijn hoofd, maar daar doe je niets aan. En ja, ik heb mijn dip ook wel gehad, maar die uit ik niet. Voetbal is net als fietsen, zoiets verleer je niet. Maar je krijgt de fijne kneepjes alleen terug door veel te spelen”, heeft Roorda ervaren. Hij zegt er zeker van te zijn dat hij nog zal slagen en denkt nog niet aan een stap terug naar de amateurs.

Denk jij dat Geert-Arend Roorda nog slaagt in de voetballerij?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is jammer dat deze vent zo blessure gevoelig is. Had zeker wel een goede speler kunnen worden voor de Nederlandse subtop.
Misschien iets voor Dordrecht?

27 september 2014 om 11:34

Nederlandse subtop? Dit was nederlands grootste talent toen. Alle grote clubs zaten al achter hem aan totdat hij volgens mij een blessure aan zijn knie kreeg en bijna een jaar eruit lag.

27 september 2014 om 11:37

Nederlands grootste talent? Als dat zo was, was dat een behoorlijk verloren generatie zeg! Roorda, groot talent, maar by far nooit de potentie gehad om verder te komen dan Ajax/psv.

27 september 2014 om 11:55

Niet verder gekomen dan Ajax of PSV? Als je er geen verstand hebt zeg dan niks.. was toen die 18 was een groter talent dan Sinkgraven of ziyech

27 september 2014 om 11:57

Zo goed was ie nou ook weer niet

27 september 2014 om 11:59

Nederlandse subtop ja. Het was nou niet zo dat hij zoveel talent had dat hij makkelijk ging doorstoten naar top Eredivisie of Europa.

27 september 2014 om 12:36

Jij doet alsof dit na sneijder en vd vaart 1 van de allergrootste talenten is die er rondliep. Toen hij 18 was? Waarom
Heeft ie dan niet bij jong oranje gezeten dat onder leiding van foppe de haan, europees kampioen werd als hij echt zo groot talent was op zn 18e?? Dat is 7 a 8 jaar geleden.

27 september 2014 om 14:18

Bryanruiz misschien omdat hij toen pas kwam kijken. En heel veel spelers speelde van 21 jaar of ouder. Niet zo gek toch.

Het is er nooit uitgekomen vanwege al die blessures.. anders zag ik hem net zo ver komen als strootman. Maar deze man is zo vaak en zwaar geblesseerd geweest vanaf zijn 20ste dat ik betwijfel of hij misschien niet beter wat anders kan gaan doen.

27 september 2014 om 11:57

Ik zou hem blind naar Feyenoord hebben gehaald zonder zijn blessures. Maar zo goed als Strootman? Dat gaat mij een beetje te ver...

Wat een blessures heeft deze man gekend echt ongelofelijk. Stond jaren terug te boek als groot talent. Ik herinner mij nog dat er in de media wat kritiek kwam op PSV omdat ze Strootman voor veel geld hadden aangetrokken terwijl ze hem konden halen voor veel minder zonder dat je kwaliteit inlevert. Hoop voor hem dat hij terug op niveau komt en een leuke club in de eredivisie het met hem aandurft. Zelfde geldt voor Dirk Marcellis die momenteel van een ww leeft. Er zijn momenteel best veel transfervrije spelers die op een redelijk hoog niveau hebben gespeeld maar toch geen club vinden. Wout Brama is er ook een van. Best apart.

27 september 2014 om 15:31

Vind ik ook best apart, laat ze dan lekker een balletje trappen bij een iets mindere eredivisieclub.. Of is dat verkeerd gedacht?

Was vroeger een aardige voetballer, misschien iets voor een club als Willem II of Dordrecht ?

Met alle respect maar zo goed vind ik hem niet. In zijn tijd bij n.e.c werd hij ook gepasseerd omdat hij gewoon te slecht was voor het 1e elftal. En omdat hij kritiek had op de leiding is hij zelfs een tijdje teruggezet naar het 2e. Als hij echt zo goed was als sommige hier beweren had die toch wel bij n.e.c in de basis gespeeld?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren