Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Natuurlijk een opmerkelijke move, maar ik keer heus wel terug op het veld’

Laatste update:

Henk de Jong gaat een aantal maanden na zijn vertrek als hoofdtrainer van SC Cambuur aan de slag als commercieel medewerker van FC Groningen. Het is een opvallende ‘transfer’, weet De Jong zelf ook. Hij noemt het zelf een ‘mooie en unieke kans’.

/

De Jong laat aan Voetbal International weten dat er wat dingen speelden en dat hij ook als trainer aan de slag had gekund, maar hij veel zin heeft in zijn avontuur bij FC Groningen. Hij geeft aan dat hij blij is dat hij even van het veld is.

“Ik ga nu dus als commercieel medewerker aan de slag en ik ga wat dingen rondom het eerste elftal doen bij wedstrijden. Een soort gastheer, zeg maar. Een enorme switch natuurlijk, maar ik ben er zeker geschikt voor”, vindt De Jong. Hij noemt het zelf ook ‘een opmerkelijke move’, maar hij laat tevens weten dat hij in de toekomst weer zal terugkeren naar het veld.

Henk de Jong is geknipt voor zijn nieuwe functie

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Money talks, ook voor Henk de Jong. Opzich niet een hele verrassende keuze, Henk zal wel in het noorden willen blijven wonen, Cambuur komt 'ie vandaan, dan is Heerenveen geen optie en Groningen heeft al een hoofdtrainer. Al had ik een gastheerfunctie niet zo snel achter 'm gezocht, dat lijkt mij meer iets voor na zijn carrière. Desondanks een prima uithangbord voor de Trots van het Noorden.

24 juni 2016 om 17:23

De Jong is oud speler van Heerenveen, daarnaast is hij in de jaren 90 assistent van Foppe de Haan geweest. Een stap naar Heerenveen zou hem ongetwijfeld niet in dank afgenomen zijn, maar hij heeft wel degelijk wortels in Heerenveen.

Handig gedaan van Groningen.
Als de resultaten tegenvallen en de trainer moet worden vervangen, dan hebben ze die meteen al in huis.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren