Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Napoli slaat dubbelslag en rondt duurste wintertransfer ooit af

Laatste update:

Napoli heeft zich versterkt met Manolo Gabbiadini en Ivan Strinic. De aanvaller komt voor zo’n dertien miljoen euro over van Sampdoria en de Kroatische verdediger Ivan Strinic maakt transfervrij de overstap van Dnipro Dnipropetrovsk uit Oekraïne. De spelers werden maandag medisch gekeurd en zetten vervolgens hun handtekening in Stadio San Paolo.

/

Napoli bereikte zaterdag een akkoord met Gabbiadini zelf en de 23-jarige Italiaan arriveerde zondagavond op de luchthaven van Napels, waar hij werd opgewacht door bijna duizend uitzinnige supporters. Hij moest uiteindelijk via een zijdeur het vliegveld verlaten omdat zijn veiligheid niet meer gegarandeerd kon worden. Gabbiadini, die de concurrentie moet aangaan met onder anderen Dries Mertens, is de duurste wintertransfer ooit van i Partenopei. Gabbiadini was ook voor de helft eigendom van Juventus.

De 27-jarige Strinic stond ook in de belangstelling van naar verluidt Internazionale en Juventus, maar heeft dus voor de club van trainer Rafael Benítez gekozen. De linkspoot kondigde de transfer vorige week maandag al aan, maar mag zich vanaf vandaag dus pas officieel speler van Napoli noemen.


Denk jij dat Manolo Gabbiadini gaat slagen bij Napoli?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Veels te duur voor zo een matige speler kan je beter een speler halen waar je echt wat aan hebt.

5 januari 2015 om 18:50

Gabbiadini is gewoon een lekkere voetballer hoor, en 13 miljoen is (ik wil niet zeggen koopje, maar) niet veel geld voor zo'n speler.

5 januari 2015 om 19:14

Wat!? Ik vind het naar de huidige markt gekeken helemaal niet veel voor gabbiadini. Bewijst wekelijks zijn waarde in de serie a.

Super! Gabbiadini is zeker een talent dus ik ben blij met zijn komst. Strinic ken ik niet zo goed, hopelijk is het een goede! Als Ron Vlaar nou ook nog de overstap naar Napels maakt is de selectie al een heel stuk sterker.

5 januari 2015 om 18:26

Ik zou vlaar niet willen veelste blessure gevoelig

5 januari 2015 om 18:36

En vrij langzaam

5 januari 2015 om 19:04

En de beste verdediger van het afgelopen WK.

5 januari 2015 om 19:14

Ik weet het niet hoor, maar volgens mij doet het postuur van Vlaar (cq hoe die overkomt) vooral vermoeden dat hij langzaam is, maar rent hij de meeste spitsen er gewoon uit!

5 januari 2015 om 19:19

@Masterm1nd
Nee dat was Stefan de Vrij

5 januari 2015 om 19:24

Misschien volgens de FIFA ranking, maar ik vond Concrete Ron de beste.

5 januari 2015 om 19:39

@masterm...
En ook dat wk ligt alweer een tijdje achter ons.

5 januari 2015 om 20:08

De Vrij was uitgeroepen tot beste verdediger

5 januari 2015 om 21:59

Hij is algemeen een goede verdediger maar is vaker geblesseerd dan fit.

6 januari 2015 om 01:18

Vorig jaar liet hij zijn hielen nog even zien aan hazard in een sprintje, mooi om te zien hahah

5 januari 2015 om 18:42

strinic zeer goede linksback, daar gaat napoli nog wel plezier aan beleven

Gabbiadini is echt een heerlijke voetballer, althans dat vind ik. Napoli heeft er goed aan gedaan om hem binnen te halen. Hij is getalenteerd en nog jong, kan dus alleen maar doorgroeien!

Mooie speler voor Napoli, die Gabbiadini! Eindelijk wat concurrentie voor Callejon!

Twee goede aanwinsten voor Napoli, vooral Gabbiadini, die uitstekend speelde bij Sampdoria de afgelopen maanden.

Nu nog Vilhena voor een miljoentje of 15

5 januari 2015 om 19:15

Waarom zouden ze 15M betalen voor een bankzitter van Feyenoord?

hij is zeker weten beter dan mertens hopaaa

Twee zeer goede versterkingen voor de club uit Napels. Gabbiadini heeft een geweldige linker en Strinic is een uiterst degelijke back.

Strinic is een erg goede back. Probeer hem al jaren met fifa te halen, maar hij zit er steeds niet bij haha. Ben benieuwd of hij zich ook op een niveau hoger kan bewijzen!

Gabbiadini jongens! lekker zeg! had gedacht dat hij naar Juve zou verkassen na de geruchten, maar Napoli is ook een mooie club voor hem. Ik vind dat hij het de afgelopen maanden goed deed bij Sampdoria

Benvenuti al sud! Vooral de goal tegen Juve-uit staat nog steeds op netvlies.. Dat was een mooi geplaatst schotje.

Slimme zet van Napoli, twee zeer sterke versterkingen. Met Strinic hebben ze een degelijke linksback gehaald, en ik vrees voor Juventus dat ze in de toekomst nog spijt gaan krijgen dat ze iemand als Gabbiadini hebben laten lopen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren