Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Napoli lijkt te buigen voor Juventus na frustrerende middag in San Siro

Laatste update:

Het landskampioenschap in de Serie A lijkt Juventus nauwelijks meer te kunnen ontgaan. Titelconcurrent Napoli kwam zondagmiddag niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel op bezoek AC Milan, waardoor Juventus later op de dag bij een zege op Sampdoria een gat van zes punten kan slaan met i Partenopei.

De toeschouwers in San Siro kregen een vermakelijke eerste helft voorgeschoteld. Milan weigerde zich voor eigen publiek te verschuilen en dook ook al vroeg in de wedstrijd diverse keren gevaarlijk op voor het doel van de bezoekers. Een poging van Giacomo Bonaventura na vier minuten spelen werd uit de benedenhoek gehaald door José Manuel Reina, terwijl een kopbal van Nikola Kalinic na een voorzet van Suso rakelings naast zeilde.

Napoli kreeg na een afwachtende openingsfase wat meer grip op de wedstrijd. Dries Mertens dwong Gianluigi Donnarumma na een kwartier voetballen tot een redding, terwijl een poging van José María Callejón richting miste. Milan dacht op slag van rust op voorsprong te komen nadat Mateo Musacchio de bal uit een hoekschop achter Reina had gewerkt, maar de verdediger werd terugfloten vanwege buitenspel.

Napoli kwam niet tot winst in zijn laatste twee uitwedstrijden en moest het tempo na de onderbreking dus opvoeren teneinde nieuw puntverlies af te wenden. Mertens kon het verschil niet maken, hetgeen Maurizio Sarri er twintig minuten voor tijd toe deed besluiten de Belg naar de kant te halen ten faveure van Arek Milik. Napoli slaagde er echter niet meer in een doelpunt te forceren, mede doordat Donnarumma in de blessuretijd nog een briljante redding in huis had.

Acht jij Napoli nog bij machte Juventus te achterhalen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja ja mooi resultaat Milan. Een overwinning van Milan was niet onmogelijk. Juve kan op +6 komen. Juve is in alle competities beter dan Napoli (cl, coppa, scudetto). Forza juve.

Waarom staat er niks in het stukje over de wereldredding van Donnarumma diep in de blessuretijd op de schot van Milik?

Hoe dan ook, Milan heeft niet echt geweldig gespeeld vandaag. Wederom ligt het probleem voorin, ze zijn niet efficiënt genoeg. Locatelli was overigens wel op een goede manier ingevallen, hij zou toch vaker de kans moeten krijgen als je het mij vraagt.

15 april 2018 om 17:26

Over die redding staat er wel (nu in elk geval), in de allerlaatste regel.

15 april 2018 om 17:32

Ja dat hebben ze pas later toegevoegd. Toch wel een erg belangrijke moment in de wedstrijd, vond het daarom raar dat het er in de eerste instantie niet instond

Als Juve vanavond wint mag het in de resterende wedstrijden verliezen van Roma en inter en gelijkspelen tegen Napoli om weer kampioen te worden.

Ik zei het 2 weken geleden al, de veer is gebroken bij Napoli, volgend jaar beter jongens. Milan is in goede doen, er heerst daar een nieuw elan onder Rino, dan weet je dat gaan winnen (wat gewoon moest) in een San Siro met nieuwe hoop lastig word.

15 april 2018 om 17:18

Mee eens. Ik had deze wedstrijd opgeschreven waar Napoli andermaal punten zal verspelen.

De enige die hier iets mee opschiet is Juventus..

15 april 2018 om 17:30

Nou, het was wel belangrijk om als Milan zijnde vandaag hier niet te verliezen. De CL plekken zijn uit zicht, maar we moeten niet vergeten dat Milan niet eens zeker is van de EL plekken. Fiorentina is bezig aan een opmars en ook Atalanta en Sampdoria zijn er nog. Atalanta en Fiorentina hebben punten verspeeld en Sampdoria gaat vanavond op bezoek bij Juventus..

Nee, gewoon dit jaar proberen af te sluiten met een EL plek en misschien dat Milan verrast in de Coppa Italia finale, why not?

Het team heeft een jaar gehad om aan elkaar te wennen, nu nog 2-3 nieuwe spelers toevoegen op de plekken waar het nodig is (vleugelaanvallers en misschien een middenvelder). Volgend jaar zou Milan dan wel meer kans hebben om de 4e plek te behalen. Het aanblijven van Gattuso is ook goed nieuws, gewoon doorgaan op deze manier.

Heb de wedstrijd niet gekeken, alleen maar al om de opstelling. Sarri houdt vast aan spelers die toe zijn aan rust. Had wat meer frisse krachten gebruikt..

Knappe redding van Donnarumma op het einde. Ben benieuwd of hij bij Milan blijft gezien het feit dat ze CL waarschijnlijk gaan mislopen.

blijft toch raar met napoli, spelen de laatste seizoen mooi voetbal en lijken een serieuze bedreiging voor juve. En toch in de laatste twee drie maanden valt het weer in elkaar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren