Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Napoli is concurrentie te slim af en legt rebelse tiener voor miljoenen vast

Laatste update:
/

Amadou Diawara maakt de overstap van Bologna naar Napoli, zo maakt de club uit Napels vrijdagavond bekend. De pas negentienjarige middenvelder werd door diverse clubs begeerd, maar heeft er uiteindelijk voor gekozen om een contract voor vijf jaar met Napoli te ondertekenen.

Diawara maakte een jaar geleden voor zes ton de overstap van San Marino naar Bologna. In zijn eerste seizoen groeide de in Guinee geboren middenvelder meteen tot een van de sensaties van de Serie A uit. De tiener kwam tot 35 officiële duels en wekte de interesse van onder meer Valencia, Juventus en Leicester City.

Diawara wilde per se bij Bologna vertrekken en weigerde zelfs aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen deel te nemen. Het is Napoli dat nu de miljoenenstrijd om zijn handtekening wint; het gaat naar verluidt om een huurovereenkomst voor de rest van het seizoen, à twee miljoen euro, plus een verplichte optie tot koop van dertien miljoen euro. Op de clubsites doet men daar geen mededelingen over.

DONE DEAL! Napoli is iedereen te slim af en neemt toptalent Amadou Diawara van Bologna over! #ufficiale

Una foto publicada por Voetbalzone (@instavoetbalzone) el


Een goede aankoop van Napoli

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lekker hoor een toptalent. Maar als hij naar een nog grotere club wil gaan gaat hij weer moeilijk doen.

Niet echt klinkende statistieken..

26 augustus 2016 om 22:23

hij is dan ook nog maar 19. Dan zeggen statistieken niet zo veel...

26 augustus 2016 om 23:01

En hij is een verdedigende middenvelder en speelde bij een club dat afgelopen seizoen 14e is geworden. Weigl had dezelfde statistieken bij Borussia Dortmund, maar was erg belangrijk

27 augustus 2016 om 02:13

Niet echt klinkende statistieken? Vorig jaar als jonkie gekomen en meteen een basis plaats verovert en alles gespeeld. Voor die leeftijd is dat meer dan netjes

Topaankoop! De matige David Lopez is weg en als vervanger halen we deze goede jonge voetballer. Een aankoop waar ik blij mee ben!

Heb een hekel aan spelers die hun werk weigeren omdat ze hun zin niet krijgen, zou je eens bij je eigen baas moeten doen... Mooie club in ieder geval voor hem!

26 augustus 2016 om 22:39

Mja wel beetje appels en peren. Wij kunnen ook weg wanneer we willen. Voetballers niet. De meeste voetballers krijgen ook niet gigantisch veel kansen dus soms moet je wat afdwingen. Dit is ook hoe Zlatan het deed bij Juventus.

27 augustus 2016 om 19:07

Je gaat zelf een contract aan, stukje verantwoordelijkheid heet dat. ;-)

Mooie club Napoli. Alleen die voorzitter is een beetje de weg kwijt. Hoe hij reageerde na het verkoop van Higuain sloeg echt nergens op. Ving meer dan 90 miljoen euro en zeurde ook nog eens na afloop. Dat is toch de omgekeerde wereld??

Weten de Napolitanen hier hoe het verder gaat met Omar Kaddouri? Hij komt nauwelijks aan spelen toe maar wordt niet verhuurd of verkocht.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren