Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Napoli heeft alom begeerde linkspoot voor vier miljoen euro binnen

Laatste update:

De kogel is door de kerk: Pablo Armero speelt zijn komende wedstrijden in het tenue van Napoli. De veelzijdige linkspoot, die als linksback en linkermiddenvelder uit de voeten kan, komt in eerste instantie op huurbasis over van Udinese. Aan het einde van het seizoen kan de Colombiaan definitief worden overgenomen als de onderlinge samenwerking bevalt.

/

Volgens diverse Italiaanse media is de definitieve overname slechts een formaliteit en zal Armero over een half jaar voor vier miljoen euro worden overgenomen. Voor dat bedrag ontvangt Napoli overigens maar de helft van de transferrechten. De rest blijft eigendom van Udinese, waar Armero 2,5 seizoen actief was.

Armero, 26 jaar, maakte in de zomer van 2010 de overstap van het Braziliaanse Palmeiras naar Udinese. De Colombiaans international werd al ruim anderhalf jaar met diverse (top)clubs uit Italië, Spanje en Engeland in verband gebracht. Armero zal donderdag een medische keuring ondergaan in Napels.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goede aankoop van Napoli. Maar hebben die met Armero, Zuniga en Maggio wel erg veel goede vleugelbacks?

9 januari 2013 om 19:24

Zuniga en Maggio zijn toch voor op rechts niet? Armero voor op links dan?

9 januari 2013 om 19:29

Weet niet. Zuniga speelde afgelopen weekend op links tegen ons. Maar Maggio is voor op rechts.

9 januari 2013 om 19:31

Zuniga speelt links maggio kan zowel links als rechts

9 januari 2013 om 19:38

zuniga speelt op links en maggio altijd op rechts, armero komt als back up voor zuniga, maar als hij het heel goed doet kan hij wel een basisplaats veroveren, volgens mij kan hij ook linkscentraal achterin uit de voeten, maar is dat niet zijn favoriete positie

9 januari 2013 om 19:54

Andersom. Zuniga is van oorsprong een rechtervleugel verdediger, maar speelt aan de linkerkant, omdat Maggio aan de rechterkant een vaste kracht is. Ik verwacht dat Zuniga weer terug naar de rechterkant zal verhuizen en dat Armero links gaat spelen. Maggio zie ik in de zomer vertrekken.

9 januari 2013 om 19:46

Zuniga is van nature rechtervleugel(verdediger) maar speelde op links omdat Napoli daar geen speler had staan. Nu zal Zuniga waarschijnlijk als back up voor zowel Maggio als Armero gaan dienen. echt een heel sterk team heeft Napoli weer hoor met jongens als Fernandes, Bruno Uvini, Mesto, Zuniga en Pandev als vervangers!

Is toch nog mijn Italiaanse titelkandidaat nummer 2 achter Juventus hoor!

De Sanctis
Gamberini
Campagnaro
Britos
Maggio
Inler
Behrami
Armero
Hamsik
Cavani
Insigne
9 januari 2013 om 19:48

Met Zuniga en Maggio op rechts en Dossena en Armero op links heb je nu een dubbele bezetting. Zuniga is uit nood op links gaan spelen. Dit vanwege het slechte spel van Dossena. Armero is echt een topaankoop!

Het is een leuke speler maar toch niet echt Eem versterking.
Als Napoli echt een topclub wil worden dan moeten ze ook top spelers halen.
En veen middelmaat
Ik had liever
Gaitan van Benfica gezien
Of Zaha van Crystal palace

9 januari 2013 om 19:24

Dat zijn aanvallers. In dit geval gaat het om een verdediger of linkermiddenvelder. Geen linksbuiten of iets dergelijks.

9 januari 2013 om 19:50

Je hebt helemaal gelijk. Gaitan is immers ook voor 4 miljoen op te halen! Zaha is geen logisch target voor Napoli, zeker niet omdat ze al spitsen genoeg hebben met Pandev, Cavani, Vargas en Insigne. Het ligt ook niet voor de hand dat een jong Engels talent naar het buitenland vertrekt.

Goede transfer van Napoli!

Hij is echt 'n uitstekende linksback en zeker 'n aanwinst voor Napoli. Nu hebben ze in mijn ogen eindelijk 'n goede linksback.

Maar eerlijk gezegd had ik verwacht dat de transferprijs hoger zou zijn, rond de zeven of acht miljoen. Want hij is echt 'n uitstekende back.

De Sanctis
Zúñiga
Campagnaro
Armero
Maggio
Inler
Džemaili
Behrami
Hamsik
Cavani
Insigne
9 januari 2013 om 19:30

Is dat niet een beetje heel erg veel te aanvallend? als het ware speel je nu met 1 verdediger.

9 januari 2013 om 19:31

hij gaat wel op linkshalfspelen, net als zuniga op de links of rechtshalf speelt.
je moet niet zo'n opstellingen plaatsen als je er niets van weet

9 januari 2013 om 19:33

@inter96,

Okee, sorry baas. Ik zal het niet meer doen aangezien jij beter weet dat ik niet naar de Italiaanse competitie kijk terwijl ik dat wel doe. Dit is maar 'n opstelling zoals ik het zou willen hebben. maar ja tegenwoordig mag bijna niks meer.

En dit dan even: 'je moet niet zo'n opstellingen plaatsen als je er niets van weet '

Jij moet niet zo'n zin plaatsen als je niet weet hoe je het schrijft

9 januari 2013 om 19:42

Jij bent snel op je teentjes getrapt zeg inter heeft hier gwn gelijk tuurlijk mag je een opstelling plaatsen maar dan moet je wel de spelers op hun eigen posities zetten

9 januari 2013 om 19:42

dus jij wil zo'n opstelling zien?
dus jij wilt verliezen?
waarom zou je een opstelling willen zien met maar 1 echte verdediging?

9 januari 2013 om 19:43

armero zou best op de linkercentrale verdediger positie kunnen spelen, maar wss zal britos op die plaats gaan spelen en armero moet concurreren met zuniga wie linkshalf gaat spelen, behrami staat nooit aan de zijkant dat is een centrale middenvelder.

9 januari 2013 om 20:07

@milan 4ever,

Ja, heel erg snel. Wat is er dan fout aan de opstelling van mij? Misschien iets te aanvallend?

9 januari 2013 om 20:10

@inter96,

Ja, van mij hoeft het niet echt. Maar het zou wel mooi zijn. Ik wou nog iets zeggen, maar ik zie dat je je bericht inmiddels hebt aangepast

In mijn opstelling speel ik met Zuniga en Armero als opkomende backs, Campagnaro centraal, Inler heeft dan 'n controlerende rol, Džemaili ook.

9 januari 2013 om 20:20

Het is gewoon een belachelijke opstelling

9 januari 2013 om 19:40

Jij kijkt blijkbaar niet zo vaak naar napoli

Redelijk goede vleugelspeler, vooral snel naar mijn mening. Maar ze hebben toch al Zuniga op links staan? Ik ben benieuwd hoe ze dat gaan doen, of gaan die coach gewoon veel rouleren tussen Maggio, Zuniga & Armero? Overigens zouden ook Silvestre van Inter en Diego Lugano van PSG in de belangstelling staan van Napoli. Mocht dat doorgang vinden dan hebben ze op verdedigend vlak echt wel uitstekende zaken gedaan.

9 januari 2013 om 19:45

ik vind het ook niet de meest logische transfer, maar aande andere kant is zuniga dit seizoen al een aantal keer uitgevallen vanwege schorsing of blessure, dus wss wordt hij gewoon gebruikt als back up, of hij wordt toch centraal achterin neergezet

9 januari 2013 om 20:54

Jullie als Serie A kenners hebben toch wel gemerkt dat Armero beter is dan Zuniga?

Armero was vorig seizoen verantwoordelijk voor de helft van Di Natales doelpunten.

Maggio zal nooit op links komen te staan wat hier boven aantal keren wordt vermeld.

Het klopt inderdaad dat Silvestre van Inter en Diego Lugano van PSG in de belangstelling
van Napoli. Lugano heb ik liever niet, er wordt gesproken om Benatia van de zomer binnen te halen maar dat zal heel lastig zijn aangezien Veel grote clubs achter de marokkaan aan zitten.

En er wordt stevig gespeculeerd over de komst van Super Mario naar Napoli. Mazzari heeft gezegd dat hij Mario niet persoonlijk kent en heel graag met hem samen wilt werken en Laurentiis heeft ook gezegd dat Mario en Matador ( Cavani ) een droom voor hem is.

Mario Je Bent Van Harte Welkom.

Goede aankoop, maar niet geweldig, vraag me af of we armero echt nodig hebben, had liever een centrale verdediger gezien en een goede spits voor naast cavani, insigne is er nog niet echt en pandev is compleet uit vorm

Vorig jaar begon ik Udinese een beetje te volgen en was ik onder andere gecharmeerd van deze Armero. Naarmate de tijd vorderde kwam ik er eigenlijk wel al meer achter dat hij z´n beperkingen heeft. Is wel snel en zeer atletisch maar niet de meest technisch begaafde en slimme speler.

Maar toch is het zeker geen slechte wingback. Heeft ervaring in de Serie A en Napoli heeft met hem, Zuniga en Maggio nu drie backs om mee te rouleren. Pasquale kan het bij Udinese wel overnemen lijkt me.

Topaankoop van Napoli!

Zuniga en Maggio zijn eigenlijk spelers voor op de rechterflank, maar na het disfunctioneren van Dossena kwam Zuniga op links terecht. Met Armero heb je een zelfde soort speler binnengehaald die de hele flank kan bereiken. In mijn ogen de enige speler die Napoli moest hebben op de linkerflank. Erg goed en zeker voor 4 miljoen!

Wel apart dat Armero voor de helft eigendom blijft van Udinese. Bij doorverkoop kan dit best een goede regeling zijn. Is dit mogelijk in Nederland qua contractrecht?
Anders zou dit ook wel eens een optie zijn voor talenten in Nederland. Zo kunnen talenten bij subtopclubs doorgroeien bij een topclub en dan binnen 2 jaar verkocht worden aan een grote buitenlandse club. Ik denk hierbij aan bijvoorbeeld Maher en Djuricic...

uitstekende versterking van napoli, armero was toch altijd een van de smaakmakers van udinese, het was wachten totdat hij naar een betere club zou gaan, hij zal wss zuniga wel gaan vervangen aan de linkerkant, hoewel ik hem het daar ook heel goed vind doen.

Heel erg goede transfer natuurlijk, ik denk niet dat de aanwezigheid van Zuniga een probleem zal zijn aangezien die beter is op een iets hogere positie zoals middenveld. Ik vind het trouwens enorm kut dat hij niet naar Milan is gekomen 4 miljoen voor 50% van de transferrechten is namelijk helemaal niet zo veel vind ik.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren