Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

NAC komt op meerdere manieren goed weg met zege in Venlo

Laatste update:

NAC Breda heeft een prima eerste stap gezet richting lijfsbehoud in de Eredivisie. Het team van Robert Maaskant boekte vrijdagavond een 0-1 overwinning tegen VVV-Venlo, door een treffer van Guyon Fernandez in de eerste helft. VVV zal echter een nare nasmaak overhouden aan de ontmoeting in de play-offs. Het was kansrijk, maar raakte zowel de lat als de paal. Bovendien kwam tegenstander Joeri de Kamps voor rust erg goed weg met geel, voor een overtreding waar ook rood voor gegeven had kunnen worden.

/

Scheidsrechter Siemen Mulder liet het echter bij geel, na twintig minuten spelen. De Kamps kwam met een karate-achtige trap in op Jeffrey Altheer en mocht zich heel gelukkig prijzen dat Mulder hem slechts geel gaf. Altheer moest zich overigens kort voor rust laten wisselen, omdat hij te veel hinder ondervond van de overtreding van De Kamps. NAC bleef na het incident dus met elf man staan, een paar minuten nadat aanvaller Adnane Tighadouini erg gevaarlijk was geworden. De uitblinker van dit seizoen schoot na een mooie actie op de paal en liet VVV zo even bibberen.

De tweede serieuze kans ging er wél in. Fernandez sprong precies op tijd weg bij een steekbal, omspeelde doelman Niki Mäenpää en schoot vervolgens hoog binnen. Voor de zo bekritiseerde spits was het de tweede wedstrijd op rij dat hij scoorde voor NAC, na zijn twee goals tegen FC Groningen. Er kwamen meer kansen voor rust, maar Ruben Ligeon stuitte op Mäenpää en aan de overkant haalde Mats Seuntjens een inzet van de doellijn. In de eerste fase van de tweede helft trapte VVV het gaspedaal wat dieper in. Het team van Maurice Steijn nam het heft op den duur zelfs serieus in handen.

/

Voor het doel ging het echter mis of de NAC-defensie was alert genoeg om op te ruimen. Maaskant zag hoe zijn team aanvallend gezien niets in te brengen had en pas na dik twintig minuten weer eens een poging waagde. VVV bleef gretig en bijna tekende Melvin Platje voor een wereldgoal, maar zijn schot van dertig meter eindigde op de lat. Diezelfde Platje trof vervolgens ook nog eens de paal en had zo alle pech van de wereld. De Venlose gastheren wisten niet door te drukken richting de 1-1.

NAC mocht zo weer terugkomen en kreeg de gelegenheid met een grotere overwinning te vertrekken, maar deed dat niet. Mäenpää redde op een schot van Tighadouini en maakte er een hoekschop van: daarna kopte Fernandez, de man van de 0-1 voor rust, naast het doel. Gezien de kansenverhoudingen mag er niet gesproken worden van een gestolen zege voor NAC, dat de return maandag met een goed gevoel tegemoet zal treden. Op basis van het optreden van arbiter Mulder en het gevaar van Platje mag men de handen echter dichtknijpen.

Had Joeri de Kamps een rode kaart moeten krijgen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

NAC erg gelukkig. VVV verdiende meer, jammer van die bal op de paal en de lat. Maar ja, als je 0 goals maakt tegen Jelle dan mag je echt te rade gaan bij jezelf. Hopelijk kan VVV het ombuigen in Breda!

Een gestolen overwinning maar dat is play-off voetbal.

Pff blij dat m'n club wint. Komen goed weg. Thuis volle bak erop!

Onverdiend verloren. Helaas wordt het erg moeilijk voor ons maandag in Breda.

Als neutrale toeschouwer; Helemaal mee eens! Overigens heeft NAC ook op de paal geschoten. Maar VVV heeft te weinig gekregen.

Als NAC supporter: NAC mag dit niet meer weggeven! Alles maar dan ook alles moet in de strijd gegooid worden om in de ERE te blijven! HUP Nac! En wederom een compliment voor onze supporters; Wedstrijd was binnen 5 min uitverkocht;

22 mei 2015 om 23:27

Waarom kan dat in de competitie niet?

VVV speelde een puike partij tegen een zwak NAC. NAC had sowieso een rode kaart verdient en VVV had met iets meer mazzel hier met 2 of 3-1 moeten winnen. Maar volgens mij is er nog niets gespeeld. Maandag hetzelfde spelbeeld en de ballen vliegen er wel in. Spannend.

Blunder na blunder van die Mulder.

Ook in Willem II gaf hij een 100% penalty niet ! Die vent hoort echt nog in het amateurvoetbal.

Schandalige overtreding.

Het was niet om aan te zien. NAC slaat gewoon netjes toe en creëert daarna nog een handvol kansen. Maar dan is vanuit Bredase kant ook wel alles genoemd. VVV had recht op veel meer, maar dan zie je gewoon dat het bij die club aan scorend vermogen ontbreekt. Platje is de enige die echt gevaar kan stichten, maar heeft dan de pech dat de paal en de lat in de weg stonden. Van de anderen had NAC niet veel te duchten. Maar wat was het slecht zeg. Hoe is het mogelijk om als eredivisionist achterover te leunen bij een 0-1 voorsprong? Dan ga je toch opzoek naar de bevrijdende 2, 3-0? Nu laat je alles op thuis aankomen en wat blijkt? Dit seizoen is NAC thuis, ondanks de steun van het publiek, helemaal niet zo onverslaanbaar als voorheen. Dat wordt dus ook in de return nog flink billenknijpen. Zeker als deze lijn wordt doorgezet!

Ik hoorde bij foxsport de woorden "luizige nac" voorbij komen. Het zal maar over je cluppie gezegd worden. Terecht? Nac kwam wel heel goed weg, zoals de titel al zegt. Tijdens de wedstrijd werd ik bijna vvv-supporter en dan wilt heel wat zeggen.
En wilde de kamps eigenlijk doen, toen hij die overtreding maakte?

23 mei 2015 om 10:54

Als ik eerlijk ben interesseert het me niet hoe mensen mijn club noemen, als we er maar inblijven.

Ik wens dhr. Mulder heel veel plezier en succes in het amateurvoetbal.

Ik hoorde bij fox het commentaar van kamps op zn karatetrap. Ik heb werkelijk nog nooit zo'n domme eikel gehoord. Mag hopen dat hij eens zo getrapt word en liefst nog harder......

22 mei 2015 om 23:36

Klopt, hele domme onnodige overtreding waar rood op zijn plaats was geweest. Vervolgens niet toegeven dat het rood hoort te zijn en zeggen dat her erbij hoort. Hoeft allemaal niet, hij kan ook gewoon zijn fout toegeven en zeggen dat hij er goed mee weg kwam. Prima voetballer voor NAC maar maakt veel te vaak domme overtredingen op onnodige momenten.

Jezus christus wat een wanprestatie de 2de helft van mijn cluppie. Totaal geen strijdlust en liepen als makke lammetjes op het veld. het is dat VVV er niks van kan anders was het hier helemaal fout gelopen. Eerste helft was er op het felle begin van vvv niks aan de hand. 2de helft op dezelfde wijze doorgegaan en we hadden het misschien al beslist. Thuis heb ik er wel vertrouwen in omdat Nac dan echt wel meer zal komen maar dit sloeg echt alles.

En ow ja, Maaskant: Zet aub nooit meer Swerts erin want dat is echt een gevaar voor eigen leven in de verdediging.

Kamps mag van mij trouwens lekker op de tribune gaan zitten de rest van de nacompetitie. Wat een waanzinnige overtreding, ook hier had het helemaal fout kunnen lopen. Nac zou hier eigenlijk iets mee moeten doen

Het ging wel heel erg makkelijk. Reguliere overwinning.

Klasseverschil veels te groot. Eitje, op naar roda.

22 mei 2015 om 23:47

heb je maar de helft van de wedstrijd betaald ?

22 mei 2015 om 23:49

Dat wordt een ander eitje, kerel

22 mei 2015 om 23:56

als roda zo verdedigd en druk zet krijgt nac ook zijn handen vol aan roda , mochten we verder komen . ik denk dat nac ook liever ziet dat roda er uit vliegt want ze zullen er niet helemaal gerust op zijn .

23 mei 2015 om 00:46

Hoop nu al dat NAC eruit vliegt

we moeten er van af dat de tuchtcomissie niks meer kan doen als een overtreding gezien is en bestraft . die de kamps spoort niet helemaal . dat was toch wel een schorsing van een wedstrijd of 5 , en dan moet hij nog 5 wedstrijden erbij krijgen voor dat onbeschofte commentaar wat hij durft te geven , ga je maar dammen . wat een idioot .

22 mei 2015 om 23:52

Dat er nog voetballers bestaan met het IQ van een goudvis

Ben blij dat jij voetbal snapt Turfschipper. Volgens mij moet jij al in bedje liggen

Tjee wat een anti voetbal van Nac
Of kunnen ze werkelijk niet meer

Moet ook wel zeggen VVV speelde een puike party met hard werken
Dit pakt VVV nog maandag

22 mei 2015 om 23:55

Het is nergens nog beslist alleen de graafschap denk

Wij (nac) kwamen hier heel goed weg. Hopelijk hebben wij het geluk in de NC geheel aan onze zijde en blijven wij erin!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren