Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

NAC geeft zege in twee minuten weg in spektakelstuk tegen Dordrecht

Laatste update:

NAC Breda en FC Dordrecht hebben de punten zaterdagavond gedeeld. De club van Robert Maaskant kwam door een dubbelslag van Adnane Tighadouini op 2-0, maar in een tijdsbestek van twee minuten werd die voorsprong in de tweede helft weggegeven: 2-2. Hekkensluiter Dordrecht pakte zodoende voor het eerst in 2015 een punt in een uitwedstrijd in de Eredivisie.

/

NAC-Dordrecht stond in de Eredivisie één keer eerder op het programma; in oktober 1994 werd het 1-1. De Bredanaars toonden zaterdag echter aan absoluut geen genoegen te nemen met zo’n gelijkspel en schoten fel uit de startblokken. Dordrecht hield echter goed stand en de eerste serieuze kansen waren zelfs voor de gasten van trainer Jan Everse: een schot van Giovanni Korte smoorde en even later mikte hij de bal via doelman Jelle ten Rouwelaar in het zijnet. De openingstreffer van de thuisploeg kwam dan ook redelijk uit de lucht vallen: Sean Klaiber leverde de bal zomaar in, Demy de Zeeuw nam het balbezit over en Tighadouini kon het karwei vervolgens simpel afmaken.

NAC had er al gauw 2-0 van kunnen maken, maar Mats Seuntjens en Tighadouini schoten respectievelijk naast en over. Het spel golfde hierna op en neer en beide partijen kregen mogelijkheden om doel te treffen. Na ruim een half uur had Tighadouini bijvoorbeeld de 2-0 op zijn schoen, maar zijn poging ging voorlangs. Even later knalde hij op aangeven van De Zeeuw wederom naast. Drie minuten voor tijd vond de bebaarde buitenspeler dan eindelijk zijn tweede doelpunt: Tighadouini ontving de bal van Jeffrey Sarpong en prikte het speeltuig met de buitenkant van zijn schoen prachtig in de verre hoek.

/

Everse liet voor de tweede helft Josimar Lima en Robin Gosens in de kleedkamer achter en verving hen door Marvin Peersman en Ricky van Haaren. Dordrecht ging overal op het veld één op één spelen en daardoor werd men achterin ook uiterst kwetsbaar. Jeffrey Sarpong kreeg na een pass van Tighadouini bijvoorbeeld een goede mogelijkheid om het treffen definitief in het slot te gooien, maar Filip Kurto voorkwam een derde tegentreffer. Even later stuitte Sarpong opnieuw op de Poolse goalie van De Schapenkoppen. Het publiek in het Rat Verlegh Stadion was echter al lang tevreden en liet de wave na het uur rondgaan.

Halverwege de tweede helft kwam Dordrecht echter terug in de wedstrijd: Korte won bij een hoekschop het luchtduel van middenvelder Naah en kopte raak. Twee minuten later werd het zelfs 2-2: Anthony Biekman legde de bal terug voor Everon Pisas en die knalde de bal diagonaal achter Ten Rouwelaar. Beide partijen speelden in de laatste twintig minuten voor de winst en het spel golfde dan ook op en neer. De kelderkraker kreeg echter geen winnaar en daar was NAC nog het meest verbolgen over. De Brabanders zijn echter nog wel aan een prima serie bezig, want van de laatste zeven duels ging er maar één verloren.

Een terecht gelijkspel?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

NAC had er zonder dollen wel 10 kunnen maken.. wat een gekloot.

11 april 2015 om 22:34

Juist omdat ze niet scoren, verdienen ze de winst niet...

11 april 2015 om 23:05

Robert Maaskant wat een held. En Nac verdomme, wat een drama. Op Adnane T. na natuurlijk. Robert for present!

Lekker Dordrecht, nog een leuke wedstrijd van gemaakt in de 2e helft.
Had ik echt niet verwacht na de 1e, die was minimaal dramatisch te noemen.

Onder everse doet dordrecht het toch een stuk beter

onvoorstelbaar. Wat een wanprestatie van nac zeg. Blijkbaar beseffen sommige spelers dus niet dat ze via de nacompetitie met een slechte dag zo kunnen degraderen. Respect voor Dord hoor!

11 april 2015 om 21:55

Wedstrijd wel gezien? NAC stapelde kans op kans en hadden pech in de afronding. Dord had niks in te brengen. De spelers van NAC gaven alles!

11 april 2015 om 22:07

Heeft meer met kwaliteit dan met pech te maken.

Haha maaskant breekt de boel af

11 april 2015 om 21:50

haha ik ging ook stuk om Maaskant wat een gek ook!

Wat een wedstrijd! Er ging veel fout bij beide kanten maar t was wel leuk om naar te kijken. T bleef spannend tot de laatste minuut.

Wat een kneus die Maaskant, werkelijk waar heel slecht voorbeeld en heel slecht acteer werk van zijn vermeende woede. Hoop op een schorsing van dit niet echte figuur.

11 april 2015 om 23:32

Ben jij wel lekker? Is pure frustratie en woede. Sta eens in zijn schoenen en je zou het hetzelfde doen. Robert Maaskant is de ideale trainer voor nac.

11 april 2015 om 23:35

Als je Maaskant een beetje goed kent, weet je dat de meeste dingen die hij doet gespeeld zijn.

12 april 2015 om 09:50

Gelukkig ben ik echt en niet iemand die acteert een goede trainer te zijn. Hij kan zo in goeden tijden slechte tijden. Dan zou hij niet eens opvallen.

Maaskant z'n handje zal wel aardig blauw zijn. Aardige knal op dat glas haha

Wat heeft NAC een prutsers gehaald in de winterstop. Voegen echt niks toe. Ligeon schuldige aan beide doelpunten en Zschusschen in de laatste minuut dramatisch.

11 april 2015 om 21:55

Haha! En wij baalden nog dat Fernandez niet naar ons toe kwam. De Zeeuw heeft valt nog wel mee.

11 april 2015 om 22:24

Haha meen je dit? De nieuwe spelers voegen niks toe? Marcellis, de Zeeuw, Naah en Ligeon zijn stuk voor stuk versterkingen. NAC voetbalt weer en is de laatste 7 wedstrijden heerlijk bezig. Ben geen fan van Zschussen maargoed.

Wat een wedstrijd! Genoten van de vechtlust van Dord!

Als Haagenees kan ik hier echt van genieten.

Mijn verwachting:

Dord degradeert rechtstreeks.
GAE nacompetitie en als ze tegen Roda moeten dan komt Roda terug.
Heracles nacompetitie na een bloedstollend eind. En als ze hun dag hebben degraderen ze niet!

Morgen van Utrecht winnen dan kan het gewoon niet meer misgaan!

11 april 2015 om 21:57

Als ado van utrecht verliest mag je die ook gewoon opschrijven hoor. Hebben met excelsior nog het zwaarste programma voor de boeg. Waar zowel NAC als heracles wedstrijden hebben waar ze punten kunnen scoren.

11 april 2015 om 22:13

Voor Nac is iedere tegenstander moeilijk en dat is wel gebleken na vanavond! Dat Nac een makkelijke programma heeft kunnen we hier niet spreken..
Nac gaat het nog erg moeilijk krijgen en denk dat ze toch in de NC komen.

11 april 2015 om 22:18

wat is nou een zwaar programma? In deze Micky Mouse competitie kan iedereen van iedereen winnen. Het is gewoon Russisch roulette.

11 april 2015 om 22:57

Als Den Haag als underdog aantreedt stunten wij makkelijker.

Utrecht morgen kan je echt hebben.
AZ verliest vandaag nog met 5-2. Daar kan echt 1 puntje inzitten
Vitesse thuis. Miss een hele zware pot maar revanche na die 6-1 mag wel. En thuis zijn wij toch moeilijk te kloppen meestal.
Willem II uit is gewoon 60-40 kans. Dus puntje of meer zou kunnen
PSV thuis laatste pot van het seizoen. Psv al kampioen die zullen op hun dooie gemak gaan spelen en ik verwacht eigenlijk dat we dan kansloos zijn.

Ik geloof in lijfsbehoud. Gat van 4 punten is niet 1 2 3 weg hé met nog 4 wedstrijden

12 april 2015 om 00:23

Utrecht kan je echt hebben? AZ een punt? Sorry hoor, maar vind ADO niet bepaald overtuigend de laatste tijd.

12 april 2015 om 10:17

En juist daarom geloof ik erin!

Als underdog presteren wij velen malen beter!

11 april 2015 om 22:01

Roda in deze vorm komt niet terug hoor denk ik, veel te wisselvallig en nonchalant...

11 april 2015 om 22:59

Dat zeiden ze vorig jaar ook tegen Sparta die 16 wedstrijden ofso niet had gewonnen. Stonden best laag en je zag opeens nieuw hoop naar boven komen.

Roda zal in die playoffs boven zichzelf gaan stijgen!

Wat een slechte samenvatting zeg. In het eerste uur had NAC met 8-0 voor moeten staan en hield dord totaal geen stand, want ze maakten zo veel fouten achterin. Maken dan met geluk de 2-2 omdat ligeon wegglijdt en daardoor niet de bal kan wegwerken. Dord neemt even de wedstrijd over, waarna er een echt spektakelstuk ontstaat. Knap van dord en zwaar slecht van NAC, zonde! Hadden nu de grootste stap naar veiligheid kunnen zetten.

Hahaha lachertje weer! En wat laat meneer Maaskant zich weer kennen zeg!

Maaskant gaat hele.dikke schorsing krijgen

Genoten van Dordrecht en met name Korte en Van Overheem. Heerlijke spelers. Nac supporters massaal zingen: en wie niet springt degradeert, terwijl ze zelf een compleet seizoen onder de steep staan. Vervolgens zetten ze wave in, 5 minuten later: 2-2... Iets met karma

Ongelofelijk dit. In de eerste helft moet het gewoon 4-1/5-1 staan, of nog meer. Tweede helft gaat het minder maar krijg je nog 4 opgelegde kansen voordat de tegengoals vallen. De laatste was echt het toonbeeld van een degradatiedoelpunt. Bijzonder zwak verdedigd en dan glijdt er nog een uit ook. Aan het einde krijgt adje zijn 8e mogelijkheid en die gaat dan op de paal. Blijkbaar mag het allemaal niet van onze spelers.

Geloof me, de eerste helft was prachtig. De tweede helft precies het omgedraaide. Ik heb nog steeds vertrouwen dat we het gaan redden, maar het wordt wel weer iets lastiger.

Maaskant had het een beetje te hoog in zn bolletje en nu weer met beide benen op de grond! Dordt heeft verdiend een puntje over gehouden aan deze ontmoeting en het heeft wilskracht en veerkracht getoond.

Ik ben nu al 5 jaar seizoenskaarthouder en 5 jaar geleden was er nog een geweldige sfeer in het stadion en het is elk jaar een beetje minder geworden. Vandaag uitverkocht, maar je krijgt er gratis een kutsfeer bij. Nepsupporters! Met als toppunt die kutwave!

12 april 2015 om 01:06

Als jij komt voor een gezellig sfeertje komt blijf jij lekker thuis! NAC is geen club met een josti band!

Soms explodeert het en soms niet!

Waar ik me druk om maak is dat je GEWELDIGE Eerste helft en speelt en niet wint (met 5-0 ofzo)!

Ik ben trots dat ik een schapenkop ben ! Wat zie ik een vechtlust en een wil om te winnem al hebben we de kwaliteit er niet voor .. Fortes Korte van Overeem moeten zeker weten in de eredivisie blijven , voor het rechte rijtje goede spelers ! Wij staan onderaan en blijven zingen zullen we maar zeggen

11 april 2015 om 22:50

Kurto is dit seizoen ook echt goed bezig! Eén van de beste spelers van Dordt seizoen, of de beste.

11 april 2015 om 23:34

Voor Fortes zullen de clubs toch een transfersom moeten betalen aangezien hij onlangs zijn contract met een extra jaar heeft verlengt.

Lekkere wedstrijd dit laatste 20 minuten toch maar gekeken wat een spanning!

Ben benieuwd of Jan Everse nog steeds zegt dat de kans groter is dat je de lotto wint dan dan Dordt niet laatste word :-)

Kijk er niet raar van op en zal het niet erg vinden als nac een keer degradeert. Met het jaar worden ze slechter..

Wat een ongelooflijke droeftoeter zeg die Maaskant. Ook gewoon na de wedstrijd proberen weg te lachen.

Eeuwig zonde dat NAC hier niet gewonnen heeft. Als je het zelf niet afmaakt valt ie aan de andere kant: zo werkt het nou eenmaal. Dieptepunt is uiteraard Maaskant. Hoe terecht de frustratie ook is, het is nergens voor nodig je zo te laten gaan.

Dordt degradeert rechtstreeks, Excelsior blijft er in via de NC en Go Ahead gaat er uit via de NC

12 april 2015 om 10:19

Excelsior? ? Wat dacht je van nac en go ahead dat lijkt me veel logischer

Wat een wedstrijd, wat een sfeer en wat een verschil tussen de 1e en de 2e helft.
NAC speelde de 1e helft Dordrecht werkelijk totaal weg en wat een mogelijkheden had NAC om Dordrecht al direct binnen een half uur op een onoverbrugbare achterstand te zetten. Het is werkelijk onbegrijpelijk dat NAC met de rust niet op een 7 of 8 - 0 voorsprong stond. Tighadouini maakte dan wel twee doelpunten, maar hij had er wel 4 of 5 moeten maken. Sarpong had er eveneens 2 moeten maken en dan spreek ik maar niet over de kansen die Seuntjens verprutste en dit was niet voor de eerste keer. Wat ziet Maaskant in deze (zaal-)voetballer?

De 2e helft had ik al direct het idee van 'oh die gaan proberen nog 1 doelpuntje te maken en dan rustig de wedstrijd uitspelen om blessures en gele kaarten, i.v.m. de komende wedstrijd tegen Ajax, te voorkomen.'
En dan in een paar minuten tijd van 2 - 0 naar een eindstand van 2 - 2 ! Hoe is dit in Go..na.. mogelijk?

Overigens moet ik toegeven dat Dordrecht een aantal goede spelers heeft. Fortis, Overeem en Korte zijn prima spelers. En hetzelfde geldt voor de keeper Kurto. Voor Dordrecht is het jammer dat zij niet eerder voor deze trainer hebben gekozen!

Gelukkig heeft Ajax van Heracles gewonnen, hetgeen betekent dat Heracles nu werkelijk in het NAC- schootsveld is gekomen. De volgende thuiswedstrijd is tegen deze club en ik hoop dat NAC dan niet dezelfde fouten gaat maken als tegen Dordrecht.

HUP Nac! Ze maken het wel spannend voor ons als supporters!! Tegen Heracles winnen en hopen dat uit bij Ajax of AZ (gudelj) wij verassen! Veel gewonnen bij AZ dus waarom niet... Wie weet gunt Gudelj zijn club wel lijfsbehoud....

FC Groningen thuis is de laatste wedstrijd... Ben erg benieuwd!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren