Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

NAC Breda rondt formaliteiten af en heeft gratis versterking binnen

Laatste update:
/

Boldizsar Bodor heeft overeenstemming bereikt met NAC Breda. De linksbenige middenvelder is woensdag tot een akkoord gekomen met de club over een eenjarige verbintenis. Bodor trainde de afgelopen weken mee met de selectie van Nebosja Gudelj en liet genoeg zien voor een contractaanbod.

Woensdagmiddag werden de formaliteiten afgerond met de Belgische voetbalbond, die Bodor vrij moest geven. De Hongaarse international speelde meest recent namelijk voor het Belgische Beerschot AC, waar ook Joey Suk voor uit kwam. Door het faillissement van de club kwam Bodor echter zonder club te zitten.

Bodor is niet onbekend met Zuid-Nederland. Tussen 2004 en 2011 speelde hij 228 competitiewedstrijden voor Roda JC. De bevestiging van het contract volgt na het nieuws dat Nadir Ciftci de Bredase club inruilt voor Dundee United. NAC ontbond het contract met de Turkse aanvaller.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kan hem nog goed herinneren van zijn tijd bij Roda was altijd wel een zekerheidje voor de basis, goeie versterking als hij zijn niveau haalt van zijn tijd bij Roda.

Bruikbare speler voor NAC Breda. Ben benieuwd of hij nog z'n vorm kan terugvinden die hij bij Roda JC Kerkrade had. Ook al was hij daar niet zo top. Als hij zijn beste niveau weer vind is het gewoon een goede speler voor NAC Breda.

En het verjongen gaat door bij NAC

24 juli 2013 om 18:19

Met Jeffrey van As mag je blij zijn dat er überhaupt spelers komen.

24 juli 2013 om 18:29

NAC zit in financieel zwaar weer hierdoor hebben ze niet de mogelijkheid om te verjongen. Het aantrekken van jonge talenten kost geld en dat hebben ze niet. Het gat tussen eerste elftal en de jeugd is te groot bij NAC en daardoor kunnen ze nu ook niet terug vallen op hun jeugdopleiding.
Desondanks zou ik het zonde vinden als deze club ten onder zou gaan, zelf zullen ze ook wel door hebben dat het roer om moet.

24 juli 2013 om 19:10

Wat een lulkoek. Al die oudjes kosten je qua salaris veel meer dan wat transfervrije jonge gasten vastleggen zoals bijvoorbeeld Roda...

24 juli 2013 om 19:30

NAC heeft een zevental spelers aangetrokken die afvallen bij Feyenoord (5) en Vitesse (2). Die hebben alle een eenjarig contract gekregen om zo te bewijzen dat ze volgend jaar (of al eerder) de overstap kunnen maken naar het eerste. Daarnaast heb je rick stuy van den herik die eerder al van Sparta over kwam en nu de kans krijgt in het eerste. Dus zowel de jeugd, als ervaring is deze transferperiode binnengehaald. Enkele van deze jeugdspelers werkten nog stages af bij clubs in de Premier League.

Daarnaast is het verschil tussen NAC 1 en Jong niet zo extreem groot, alleen is er simpelweg de benodigde kwaliteit niet. Onder het vorige bestuur kon het allemaal niet op. Spelers als Amoah en Leonardo werden voor dikke salarissen binnen gehaald. Nu de lijken uit de kast zijn moet NAC terugvallen op de jeugd. In die tijd is daar echter niks aan gedaan en zodoende stelt het niet veel voor. Inmiddels slaan ze de goede weg in en begint de jeugd weer ergens op te lijken. Getuige spelers als Gudelj, Hooi, Schalk, Seuntjens en vd Weg.

Daarnaast snap ik niet dat je Roda jc hier noemt: van Peppen, Ramos, Luijckx, stuk voor stuk spelers die richting de dertig gaan. Kali en die verdediger van Sparta zijn de enige jonge aanwinsten. Of is mij hier het een en ander ontgaan aan transfers?

25 juli 2013 om 09:26

Roda moest wat ervaring hebben omdat de ploeg vorig jaar wel heel jong was. Alles, op Denouge na, is gehaald voor drie seizoenen. Dijkhuizen en Kali zijn de jonge gasten, samen met een achttal jeugdspelers.

Ervaring kwam er in de vorm van van Peppen (28 jaar) Ramos (27 jaar), Hocher (28 jaar) en Demouge (31 jaar). De gemiddelde leeftijd blijft gigantisch laag bij Roda en de aankopen zijn niet echt 'oud', op Demouge na dan.

Nac is erg druk bezig deze transferperiode.
Met al deze aankopen horen ze zeker hoger te eindigen dan vorig seizoen
Ze zijn er zeker op vooruit gegaan

24 juli 2013 om 18:05

Moet het nog maar zien, degene die NAC behoede van degredatie en in z'n eentje NAC in de eredivisie hield is vertrokken naar AZ.

24 juli 2013 om 18:28

En een belangrijke schakel in de verdediging is naar Groningen vertrokken (botteghin). Toch denk ik dat NAC zich redelijk heeft versterkt met Sarpong, Kwakman en Suk. Hoop dat ze er in blijven, want vind het persoonlijk een mooie club met een gezellig stadion.

24 juli 2013 om 18:34

Wat een bs...nac heeft in de tweede seizoenshelft juist als geheel heel goed gepresteerd,dat lag echt niet alleen aan Gudelj.

Klopt wel dat het jammer is dat hij weg is

24 juli 2013 om 19:34

Ik moet het ook nog maar zien met Nac. Als ik zelf even naar het elftal kijk dat er nu staat tov vorig seizoen zijn ze er op achteruit gegaan. Gudelj, verreweg de beste speler van Nac, is vertrokken en een gelijkwaardige vervanger kan NAC nooit betalen. Achterin is Botteghin vervanger door Kwakman. Kwakman probeert de leider uit te hangen maar is een hele matige centrumverdediger, Botteghin is echt een klasse beter. Ondanks dat ik Luijkcx verdedigend niet sterk vind schat ik hem een tikkie hoger in dan Drost, maar dat verschil kan je verwaarlozen. Op het middenveld hebben ze 2 degelijke controleurs, maar geen toppers. Als opvolger van Gudelj zou je Sarpong kunnen neerzetten, maar die is duidelijk minder. Ook als ze Falkenburg zouden halen gaan ze er op achteruit. De aanval is niet beter maar ook niet zwakker dan vorig seizoen. Lurling is goed maar heeft ook niet het eeuwige leven, Hooi is talentvol maar af en toe nog een blind paard. Probleem is wel dat ze geen fatsoenlijke spits hebben. Schalk heeft talent maar mist fysiek en heeft de laatste tijd weinig gespeeld. Poepon is Jupiler League-niveau.

Mijn conclusie is dat NAC , vooral in de as, wel wat minder is dan vorig seizoen. Maar als pa Gudelj een team neerzet dat voor mekaar door het vuur gaat zie ik ze wel een redelijk veilige middenmootplek behalen. Ik schat NAC iets minder in dan de grote middenmootgroep die voor plek 7 tot 12 speelt, maar hoger dan Go Ahead, Cambuur en Rkc, dus ik denk dat ze tussen 12 en 15 eindigen, misschien 1 plekje hoger/lager.

24 juli 2013 om 18:06

Ze zijn gewoon na Cambuur dergadatiekandidaat, NAC is echt ongelofelijk verzwakt dit jaar, ik hoop dat ze het redden.

24 juli 2013 om 18:16

Ze hebben prima aankopen gedaan, ik vind dat je echt enorm overdrijft qua verzwakking.

24 juli 2013 om 18:34

Je kan niet ontkennen dat NAC afgelopen jaar een stuk sterker was en toen eindigde ze al niet al te hoog. Daarbij schat ik de andere clubs hoger in dit seizoen en tevens heb ik daar een gevoel bij, maar we kunnen erover door discussiëren, nog steeds kan niemand hier op VZ de toekomst voorspellen.

24 juli 2013 om 18:39

GAE lijkt me nog wel degradatie kandidaat 1, 6/7de uit de JL en veel versterkingen zijn e nog niet binnen

24 juli 2013 om 18:51

En wat zijn Go Ahead Eagles en RKC Waalwijk dan?

24 juli 2013 om 19:13

RKC schat ik zeker hoger in, over GAE ben ik het met je eens die was ik nog vergeten.

24 juli 2013 om 19:19

RKC hoger ingeschat dan Nac, man welke planeet leef jij?

Deze speler is toch al behoorlijk over zijn top heen. Is de jeugdopleiding van nac dan zo slecht dat ze daar geen middenvelder van dit niveau hebben lopen ?

Bizar hoe kort door de mocht mensen kunnen reageren om maar een post te hebben..

NAC is inderdaad aan het verjongen, maar je kunt niet met een elftal vol pubers spelen. Ervaring is dus ook nodig. Bodor is dan ook gehaald als versterking voor de breedte, op de linksbackpositie achter Kenny van de Weg.

Vergeleken met pak m beet vijf jaar geleden is NAC als extreem verjong. Destijds was het een 'kuuroord' voor oudere voetballers om weer op te leven. Zwaanswijk, De Graaf, vdLeegte, noem het maar op. De laatste jeugdspeler die mag spreken van een echte doorbraak was Ronnie Stam. Inmiddels is NAC een stuk jonger en heeft het een meer Bredaas gezicht.
Nemanja vertrok wel eenswaar maar met oa Elson Hooi, Mats Seuntjens, Alex Schalk en vd Weg is er weer redelijk wat jeugd in de gelederen. Net zoals de meeste aanwinsten tussen de leeftijd 20 tm 25 zitten: Sarpong, Suk, Drost..

24 juli 2013 om 19:09

Dure aankoop (qua salaris) voor op de bank. Verwacht dat hij gewoon linksmid gaat spelen. Als je linksback een keer weg valt kan ie altijd nog terug naar achteren

24 juli 2013 om 19:37

De vermoedelijke opstelling:
Ten Rouwelaar
De Roover, Kwakman, Drost, vdWeg
Suk, Gilissen, Buijs
Verbeek, Schalk, Lurling

Aanwinsten als Bodor, Swerts en Amoah zijn gekomen als stand-in/ breedteversterkingen of om iets te forceren indien nodig.

24 juli 2013 om 20:30

Amoah heeft toch nog echt niet getekend,misschien dat we nu wat meer kunnen gaan bieden,nu Cifti definitief is vertrokken.
Maar van mij hoeft het eigenlijk niet,we hebben nml Poepon al onder contract.

Bodor is voor alle duidelijkheid gehaald als back-up voor de linksbackpositie. Kenny van der Weg krijgt normaal gesproken de voorkeur op die positie.

Ondanks het vertrek van enkele bepalende spelers (botteghin, Gudelj, Luijckx) heeft NAC goed ingekocht en staat er een keurig elftal. Met dit team moet je meespelen voor de plekken 10-13.

24 juli 2013 om 19:30

En voor al die mensen die denken dat NAC verzwakt is. NAC heeft juist meer voetbal in het team. Ik was fan van Gudelje maar dat hij het team gered heeft gaat me te ver. Er stonden drie verdedigende middenvelders vorig seizoen en een zwak opbouwende achterhoede dat is allemaal vooruit gegaan!

24 juli 2013 om 19:40

Punt is alleen dat het duo Kwakman - Drost, buiten dat ze opbouwend ietsje beter zijn dan het duo Botteghin - Luijkcx, verdedigend echt een stuk zwakker is dan Bottgehin - Luijkcx. En dat ligt dan vooral aan Kwakman, die kan amper verdedigen en is traag.

Op het middenveld kan een beetje creativiteit geen kwaad, maar ik vind Gudelj wel echt een sterke speler en iedere vervanger die NAC haalt is minder, ook al is Gudelj geen 10, hij kan wel prima voetballen, had lengte, kracht en loopvermogen en een prima schot. Eigenlijk redelijk compleet, al komt hij voor de 10-positie bij AZ denk ik wel iets tekort omdat hij daarvoor net niet goed genoeg creativiteit heeft. Maar het was een topper voor NAC en ik denk dat ze hem hard gaan missen, evenals Botteghin. Daarbij heeft NAC ook niet echt een fatsoenlijk spits, of je moet Lurling in de spits zitten maar dat is gewoon een buitenspeler.

24 juli 2013 om 20:08

NAC heeft ipv 1 topper op het middenveld een aantal subtoppers erbij gekregen en Botteghin zal zeker gemist worden maar Luijks nog geen seconden.
Als spits heeft NAC nog steeds Schalk die na een zwaar seizoen ( o.a. persoonlijke omstandigheden) dit seizoen gewoon in de spits staat en daarbij zijn we eindelijk af van die verschrikkelijke Janssen en Leugers ! NAC is in de breedte beter geworden en als ze wat meer vooruit voetballen spelen we ons makkelijk veilig. RKC heeft nog geen verdedigers, Cambuur te weinig ervaring, Gea zijn ook teveel kwijt. Roda heeft alleen Kali erbij en die gaat het verschil ook niet maken. En Luijks maar dat vind ik niet echt een aanwinst. Utrecht is er ook nog niet met al die verkochte spelers. Als Toornstra en Mulenga weggaan wordt het zwaar. Heracles kan ik weinig van zeggen maar zijn ook erg veel kwijt. ADO vind ik ook verzwakt en als ze van Duinen kwijtraken hebben ze geen spits meer( spoeling) wordt dun. NEC weet ik ook te weinig van. De rest eindigt makkelijk boven NAC !!

Juist opbouwend vond ik Kwakman door de mand vallen bij Groningen. Zo vaak gezien dat hij simpele passjes pardoes bij de tegenstander in de voeten speelt. Daarnaast wordt hij ook per wedstrijd trager. Positioneel is het wel een goede speler en volgens de wat jongere spelers in de selectie van Grunn is het ook een goede coach in het veld.

24 juli 2013 om 23:28

Dat zegt wel genoeg dat je die opbouwend zwak vond. Maar dat vond iedereen bij Groningen. Zodra Kwakman een verkeerde pass gaf was hij slecht, ook al gaf hij daarvoor 5 goeie passes. Terwijl hij de speler was afgelopen seizoen met de meeste goeie passes bij Groningen (statistieken eredivisie live). Maar goed, bij Groningen waren er nog 7 spelers vorig jaar die niks goed konden doen, want het publiek denkt daar dat ze bij Barcelona zitten. Bioscoop-publiek die eigen spelers racistisch bejegend en uitfluit een heel seizoen.

Nac volgend jaar op het oog een leuke ploeg, maar altijd afwachten. Rond plaats 13 moet mogelijk zijn. De verschillen zijn gewoon heel klein in de eredivisie

Bodor maakt de selectie nu wel compleet.

Ten Rouwelaar en Babos

De Roover, Kwakman, Drost, vd Weg
res Bodor, Swerts

Suk, Gilissen, Buijs
res Sarpong,gommeren,vd Herik,hadouir

Verbeek, Seuntjes, Lurling
res Hooi,schalk,poepon
en evt Amoah nog.

Hiermee moeten we clubs als Gae,zwolle,roda,cambuur,ado en Rkc toch makkelijk achter ons laten,dus een minimale 12e plaats moet er toch wel inzitten.

24 juli 2013 om 22:15

Ik vind de achterhoede zo toch wel bijzonder onderbezet. 2 backs als reserves wordt je niet warm van. Daarnaast vergeet je nog Looms nog een back.

Hadouir wordt bij nac toch meer gezien als aanvaller, wat ik overigens totaal niet begrijp. Die jongen is een creatieve middenvelder en die hebben we bijna nooit. Dus waarom niet een keertje gebruik van maken.

Verder zou ik Schalk in de basis zetten ipv Seuntjes. Lurling aan de zijkant is beter dan in het midden, maar anders zou ik zelfs nog kiezen voor Hooi aan de zijkant aangezien die het afgelopen jaar een paar erg leuke helften heeft gespeeld.

Ben benieuwd komend jaar. Elk jaar vindt iedereen dat nac een zwakke selectie heeft die waarschijnlijk degradeert, maar met alle huidige ploegen in de Eredivisie houden ze het toch relatief lang vol.

Altijd wel een degelijke speler voor Roda met een goede vrije trap. Hoe het met hem na zijn periode bij ons is verlopen heb ik geen idee van. Die Ciftci kan ik me nog herinneren van Football League show op Bbc1. Hij speelde toen nog bij Portamouth en werd bestempeld door de commentator en 'analisten' aan tafel als ' The Dutch talent '. Raar dat hij na enkele jaren ergens in Schotland is beland.

Ik vraag me af of hij daadwerkelijke van toegevoegde waarde gaat zijn bij Nac. Was bij Roda in zijn laatste jaren al niet veel meer. Wel een speler die redelijk stabiel speelt, dat is dan weer een pre.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren