Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

NAC Breda maakt korte metten met ongeslagen reeks van Almere City

Laatste update:

NAC Breda heeft maandagavond een knappe thuisoverwinning geboekt tegen Almere City. De ploeg van trainer Maurice Steijn begon als lichte underdog aan de wedstrijd tegen de nummer twee uit de Keuken Kampioen Divisie, maar won uiteindelijk overtuigend: 4-0. NAC klimt daardoor van de zesde naar de vierde plek. Almere, dat voor het eerst in tien competitieduels verloor, blijft tweede en heeft drie punten achterstand op SC Cambuur.

De Bredanaars begonnen sterk aan de wedstrijd en kregen in de persoon van Mario Bilate direct drie kansen. De spits raakte eerst het zijnet, daarna de lat en kopte even later ook nog naast. Aan de overkant was Mees Kaandorp dichtbij, maar de aanvaller van Almere City kopte in grote vrijheid eveneens naast. In de tegenaanval die volgde scoorde NAC. Lex Immers werd vrij voor doelman Michael Woud gezet door Kaj de Rooij en schoof de bal rustig binnen: 1-0.

In de fase die volgde had Almere het initiatief, maar werd vooral NAC gevaarlijk. Eerst kon Woud nog knap redden op een van richting veranderd schot van Bilate, maar op slag van rust was het alsnog raak voor de spits van NAC. Bilate stond aan het einde van een vlijmscherpe counter van de thuisploeg, waarbij hij schitterend werd diepgestuurd door een pass van Lewis Fiorini: 2-0.

Een kwartier na rust besliste NAC de wedstrijd. Mounir El Allouchi sneed een vrije trap van de zijkant strak aan, waarna Bilate van een meter of vijf alert zijn voet tegen de bal zette: 3-0. Het geloof in een resultaat verdween daardoor zichtbaar bij Almere City. John Yeboah dook in de slotfase nog wel vrij op voor doelman Nick Olij, die met een uitstekende reflex een tegentreffer voorkwam. Het slotakkoord kwam van Mounir El Allouchi, die de bal van grote afstand kiezelhard in de kruising schoot: 4-0.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind het als Almere City supporter erg jammer dat Almere City met 4-0 van NAC heeft verloren. Ik vind dat Almere City betere voetballers heeft dan NAC en ik had daarom verwacht dat Almere City vandaag niet zou verliezen. Ik hoop dat Almere City kampioen gaat worden dit seizoen dus dan mogen ze de komende wedstrijden nog maar weinig punten verspelen.

2 februari 2021 om 02:35

Tja, het is een leuk voetballende ploeg hoor dat Almere, maar moest je is kijken naar dat eerste doelpunt van Immers. Ongelooflijk, de bal werd naar Immers gepasst en daar moest Van Vlerken hem markeren/dekken. Nee wat doet meneer van vlerken, gaat samen met de andere verdedigers in de zestien staan, maar geeft Immers volledig ruimte om te scoren. Beter dat ze maar iemand als Hammouti op rechtsachter spelen, scoort veel en kan het veel beter doen dan zo een lastbak die je team alleen maar punten kost.

Goeie overwinning van NAC, Almere viel tegen. Hoop dat ze promoveren, liefst met NEC en Roda, dat zijn gewoon echte eredivisie clubs maar Graafschap en Cambuur doe ik het ook wel voor.

2 februari 2021 om 06:38

Almere kan een grotere club worden. De clubs die je opnoemt hebben een historie, maar Almere de toekomst. Die stad zal groeien naar 300000 tot 350000 inwoners.

2 februari 2021 om 11:12

Dat hebben Roda, NAC en NEC ook, een grote toekomst. Kijk naar de toeschouwers aantallen bij NAC, alleen al in de eerste divisie, Roda eigenlijk hetzelfde, alleen nu in eerste divisie wat minder maar verkopen in Limburg nog steeds ver uit meeste seizoenskaarten, supporters zitten tot in Brabant toe en dit geldt ook voor NEC. Al deze clubs hebben een overeenkomst, namelijk slecht beleid gevoerd de laatste jaren, zeker bij Roda. Bij goed beleid zullen deze clubs straks gewoon weer terug komen in de eredivisie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren