Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Na zo’n beslissing van de coach keert hij niet terug in het Braziliaans elftal’

Laatste update:

Braziliaanse media gingen er al van uit dat Maicon zijn laatste interland gespeeld heeft en zijn zaakwaarnemer Antonio Caliendo is diezelfde mening toegedaan. De 33-jarige rechtsback stond vrijdag nog in de basis toen het Braziliaans elftal Colombia ontmoette, maar is uit de selectie gezet.

/

Namens de voetbalbond laat teamcoördinator Gilmar Rinaldi alleen weten dat er sprake is van ‘een intern probleem’ en ook Caliendo wil niet het achterste van zijn tong laten zien. “Ik kan niet op het incident ingaan, maar ik kan wel aangeven dat bondscoach Dunga goed bevriend is met Rinaldi”, vertelt de belangenbehartiger aan Tele Radio Stereo. Het wegsturen van Maicon heeft dan ook gevolgen, weet Caliendo.

“Na zo’n heftige beslissing van de coach zal hij niet terugkeren bij de nationale ploeg”, voorspelt de spelersmakelaar. Overigens verwerpt Caliendo de geruchten dat de routinier van AS Roma zou overwegen om naar aanleiding van de ontstane situatie helemaal te stoppen met voetballen. “Nee, hij blijft nog wel een paar seizoenen actief, net als zijn voorganger, Brazilië-aanvoerder Cafú”, verzekert de begeleider.

Denk je dat Maicon nog terugkeert bij het Braziliaans elftal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben benieuwd wat daar is gebeurd, er moet duidelijk meer zijn voorgevallen als eenmalig te laat komen, worden dergelijke drastische maatregelen getroffen.

9 september 2014 om 11:05

Eenmalig elf uur te laat komen, lijkt me genoeg reden. Dat is namelijk iets anders dan vijf minuten te laat komen.

9 september 2014 om 11:12

11 uur te laat is hetzelfde als 13 uur te vroeg en je een dag vergissen, ik vind dit nogal zwaar gestraft eigenlijk.

9 september 2014 om 11:51

kom eens op zeg! 11 uur te laat komen is het zelfde als niet op komen dagen en pas de volgende dag jezelf melden. Misschien had hij wel een goede reden waarom hij niet is verschenen. Deze jongen is al meer dan 15 jaar prof en heb nooit gehoord dat hij structurele 'te laat komer' is. Natuurlijk is dit niet alleen gebasseerd op eenmalig te laat komen. Dat kan een bond gewoon niet maken, ik vind een schorsing of geldboete zelfs al overdreven. Natuurlijk je hoort gewoon netjes optijd op je werk te komen, maar als je al jaren een staat van dienst hebt opgebouwd bij je werkgever en je komt 1 dag niet op je werk word je toch ook niet direct ontslagen of wel? Er speelt duidelijk meer!

9 september 2014 om 11:08

De geruchten gaan dat hij een ingrediënt toegevoegd heeft aan de shampoo van David Luiz

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren