Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Na jaar revalideren weer zware blessure bij Go Ahead Eagles: ‘Brute pech’

Laatste update:

Chris David was na een jaar revalideren bijna weer terug bij Go Ahead Eagles, maar dinsdag sloeg het noodlot opnieuw toe. De middenvelder mocht komen opdraven bij het beloftenteam van de club en raakte in die wedstrijd wederom zwaar geblesseerd: hij scheurde weer zijn kruisband af.

/

“Brute pech. Chris heeft een volledige revalidatie gehad, die in totaal twaalf maanden duurde. Hij heeft op het einde alle kracht- en stabiliteitstesten doorstaan en trainde al twaalf weken mee met de selectie, waarvan de laatste zes volledig”, vertelt hoofd van de medische staf Coen Geers op de website van de club.

“Hij is zeer voorzichtig gebracht. Het is wel zo dat een speler die een kruisband heeft afgescheurd, tien tot twintig procent extra kans loopt op een nieuwe kruisbandblessure. Dat dit nu gebeurd is, is verschrikkelijk”, sluit hij af. David staat naar alle waarschijnlijkheid weer een jaar langs de kant.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ahh het doet me zeer dit te lezen, wat zuur zeg. Sterkte Chris.

Hele brute pech... dit gun je niemand en zeker hem niet!

En het zal de discussie over kunstgras (mijns inziens terecht) weer op doen waaien aangezien het beide keren op plastic ondergrond is gebeurd!

Dan zou ik toch gaan nadenken om te stoppen met voetbal. Ik krijg ook een nieuwe kruisband en ben ook hartstikke bang voor hetzelfde. Die kruisband is echt een heel vervelende blessure. Alleen heel moeilijk om te stoppen als je zoveel van voetbal houdt..

17 november 2016 om 13:54

Ik heb hetzelfde nu 3 weken geleden ben geopereerd aan mijn kruisband. Dit soort verhalen hoor je vaker dus ik twijfel ook heel erg om te gaan voetballen na mijn revalidatie. In iedergeval veel sterkte na jouw operatie!

17 november 2016 om 13:57

Ik heb mijn voorste kruisband ook in 2006 afgescheurd en nu in 2016 weer (zelfde knie) inmiddeld 2 maanden aan het revalideren dus nog 6 te gaan. Daarna moet ik inderdaad de overweging maken of ik nog door wil met voetbal, want mijn knie blijft een risico..vooral wedstrijden op kunstgras voelt gewoon stroef aan...ik weet dus wat die jongen doormaakt qua revalidatie, niet qua 2jaar achter elkaar, maar ik kan wel zeggen dat zon revalidatie best pittig is..
Sterkte en ik hoop dat hij terug kan keren op de velden..

17 november 2016 om 14:41

Ik snap je gedachte Sch14fcb. Alleen het verschil is dat jij en ik voetbal als hobby hebben en daarnaast nog werken. Voor deze jongen is voetbal zijn werk. Dan geef je iets minder makkelijk op. Daarbij zijn zowel de begeleiding en de mogelijkheden die hij krijgt om te revalideren vele malen groter dan dat wij die zoudden krijgen.

Het is ehcter voor deze jongen verschrikkelijk, maar gelukkig zijn er meerdere voorbeelden (denk aan Vlaar bij Feyenoord) waarbij dit is gebeurd, waarna de speler alsnog een prima carriere heeft.

Ik wil Chris bij deze sterkte wensen met zijn hesrtel.

17 november 2016 om 15:16

Ik ben nu ook 8maand onderweg na de operatie. Al die berichten houden mij nog een extra jaartje aan de kant denk ik. Wat dramatisch lijkt dit me. Helemaal als je er je brood mee moet verdienen

17 november 2016 om 16:00

Of als je je brood verdient met voetbal..

17 november 2016 om 16:52

Zelf ook me kruisbanden gescheurd, mede door pech ook 2 jaar eruit gelegen, daarna toch maar het voetballen opgezegd en training gaan geven. Deze blessures zijn altijd zwaar.

On: dit wens je geen enkele voetballer, veel sterkte gewenst

Heel frustrerend en klote voor de speler in kwestie. Weer een jaar weg.

Je moet mentaal wel sterk staan om dit te verwerken.

Een persoonlijk drama, maar ook voor de club. We zaten echt op hem te wachten.

Ai, dat is echt verschrikkelijk voor een voetballer.

Grote tegenvaller dit. Iedereen en hijzelf waren blij gestemd omdat het een van de beste spelers uit de selectie is die leeft voor het voetbal en eindelijk sinds een tijd weer volledig kon trainen. 2 maal op een plastic kunstgras mat. Gebeurd toch te vaak..

Chris David was na een jaar revalideren bijna weer terug bij Go Ahead Eagles
En het noodlot sloeg weer toe.wat is dat ontzettend sneu voor Chris.
Cris ik wens je kracht dat je weer opnieuw moet beginnen en dat je er nog,
sterker uit mag komen uit het revalidatie proces succes kerel.

Ben zelf gestopt na een scheuring. Ik was 23 en wilde mijn knie niet verder beschadigen. Als ik zo om mij heen kijk dan zijn er vele met dezelfde blessure EN een versleten knie. Ik zou eieren voor mijn geld kiezen.. Ook al is Chris een prof......... Kwaliteit van leven is belangrijker.

17 november 2016 om 23:00

@qweras74. Ik denk echt niet dat hij opgeeft. Zijn facebook statement bekrachtigd dat. Hij is pas 23 en heeft nog genoeg jaren over als prof..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren