Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Na dat interview zal hij het tenue van Benfica niet meer dragen’

Laatste update:

Adel Taarabt heeft zijn laatste wedstrijd voor Benfica gespeeld. De 27-jarige aanvallende middenvelder liet zich eind augustus in een interview met France Football kritisch uit over de club en zei onder meer dat voorzitter Luis Filipe Vieira bepaalde beloftes niet was nagekomen. Taarabt moet nu boeten voor zijn uitspraken.

/

Als het aan Luis Filipe Vieira ligt, komt de zeventienvoudig international van Marokko namelijk niet meer in actie voor de club uit Lissabon. “Taarabt is de fout van mij en die van Rui Costa, maar hij is een goede speler. Ik begrijp niet alles van het voetbal, maar ik heb een man naast mij staan die wel veel begrijpt en dat is Rui Costa”, aldus de preses in een interview met Benfica TV.

“We hebben wedstrijden van Taarabt bekeken- en teruggekeken. Maar er ontbreekt wat. Hij was bij zijn komst zes kilo te zwaar, maar is nu weer op het juiste gewicht. Na het interview dat hij heeft gegeven zal hij het shirt van Benfica echter niet meer dragen. We kunnen hem misschien nog wel verhuren”, aldus de preses. Taarabt speelde niet één wedstrijd voor Benfica.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Off: in de titel staat dat deze speler zijn laatste wedstrijd al gespeeld heeft voor benfica terwijl hij geen wedstrijd voor benfica heeft gespeelt.

9 september 2016 om 22:04

wel voor Benfica B

was ooit een groot talent, had bijna alles, sterk, snelheid, en geweldige techniek maar het belangrijkste ontbrak altijd .. neemt zn vak nooit serieus en is een slechte prof.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren