Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Mulenga moet bij FA Cup-winnaar plek van voormalig PSV'er innemen'

Laatste update:
/

Wigan Athletic heeft de interesse in Jacob Mulenga kenbaar gemaakt bij FC Utrecht, zo meldt het Algemeen Dagblad. De belangstelling voor de aanvaller uit Zambia heeft te maken met het vertrek van Arouna Koné naar Everton.

Wigan Athletic zorgde afgelopen seizoen voor een daverende verrassing door de FA Cup te winnen: in de finale werd Manchester City verslagen. Enkele dagen later was degradatie echte een feit. Hoewel the Latics komend seizoen Europees voetbal spelen, wilde ex-PSV'er Koné graag in de Premier League actief blijven.

Mulenga, die eerder aanbiedingen uit Turkije en Israël nog afwees en nog maar een contract voor een jaar heeft, heeft wel oren naar een overgang naar Engeland. Hij werd eerder met Nottingham Forest, dat eveneens in de Championship actief is, in verband gebracht. Mocht Mulenga FC Utrecht verlaten, dan zal de club zich richten op Mike van Duinen van ADO Den Haag.

Speelt Jacob Mulenga komend seizoen in Engeland?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wigan heeft Holt van Norwich al aangetrokken als vervanger voor 4 mln pond.
Mulenga zou weliswaar niet misstaan bij Wigan, een opvolger is dus niet meer noodzakelijk.

9 juli 2013 om 08:43

Daar dacht ik ook al aan en ze hebben zich ook verzekerd van de diensten van ex-utrecht speler Fortuné.

Zou voor Mulenga zelf wel een leuke transfer zijn.

9 juli 2013 om 11:51

Fortune zag er altijd leuk uit maar scoorde weinig

zou naar wigan gaan als ik hem was, veel spelers van hun wilden weg na degradatie maar toch spelen ze europees voetbal. FC utrecht moet het nog maar zien te halen

9 juli 2013 om 11:38

Utrecht heeft Europees gehaald hoor en speelt net als Wigan dit seizoen Europees

De kans dat Utrecht volgend seizoen weer Europees speelt is kleiner maar voor Wigan vrij kansloos want die kunnen het dan alleen halen door de beker weer te winnen want ze spelen nu een divisie lager

Heeft heel veel weg van Kone qua speelstijl. Jammer dat er geen grotere clubs interesse hebben, Mulenga vond ik toch altijd een speler met mogelijkheden. Zijn blessures hebben hem wel een beetje tegengehouden

9 juli 2013 om 09:41

Nee joh, Kone is een vlugge dribbelaar. Mulenga is een puur kracht-mens die qua techniek en balgevoel zeker kan verbeteren.

Ik zou het jammer vinden als mijn held van NL competitie ons gaat verlaten.

9 juli 2013 om 11:39

Kone en Mulenga zijn 2 totaal verschillende spelers met een totaal verschillende speelwijze

Kone is een snelle spits met een spurt en kan dribbelen

Mulenga moet het hebben van kaatsen, bal bij zich kunnen houden en sterke fysiek

Een club in engeland zou goed passen bij Mulenga met zijn fysieke spel en enthousiasme.

Mocht hij weg gaan hoop ik wel op een echt goede vervanger, van Duinen zou perfect zijn maar of die haalbaar is..

Voor de europese wedstrijd zal er wel wat bij moeten komen na het vertrek van vd Hoorn en dus wellicht Mulenga. Een opstelling als deze zou ik voor tekenen

Ruiter
vd Maarel - Derijck - Heerings - Bulthuis / Teijsse
Sarota/duplan - Ayoub/martensson - Toornstra - Oar
van Duinen - vd Gun

Ik wist niet dat als je degradeert je ook nog Europees voetbal mag spelen. Is dit in Nederland ook? Stel Willem II had de beker gewonnen. Mochten zij dan ook Europa in?

9 juli 2013 om 08:54

NEC heeft in de 80-er jaren als eerste divisieclub europees gespeeld. Tegen o.a. Barcelona.

Komt aardig uit wat ik al dacht, Utrecht wil v Duinen en Derijck echter Derijck is te duur qua salaris en daarom willen ze die huren van PSV

Ik hoop voor Mulenga dat er nog een mooie club voor hem komt. Mulenga is naast een voetballer die nooit verzaakt en nooit opgeeft ook nog eens een prachtig mens die klaarstaat voor anderen en beschikt over een mentaliteit die je bij weinig andere spelers ziet. Voetballend is het, na zijn 2 blessures, een stuk minder geworden: hij is trager en statischer geworden.

Hij hoopt al tijden op een transfer naar Engeland en ik hoop dat dat deze zomer eindelijk zal gaan lukken. Het is je gegunt Jacob!

Eerste bod van Roma is 17 miljoen. Dus dan zal het rond de 20 worden lijkt me.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren