Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Mulder, de meest onderschatte doelman van de Eredivisie

Laatste update:

De jongeheer van 22 jaar oud, maar nu al een vaste waarde bij hoofdmacht van Feyenoord. Velen waren lovend over hem, vooral keeperstrainer Pim Doesburg, die onder andere gewerkt had met Jerzy Dudek en Ed de Goeij. Mulder begon met voetballen bij R.K.P.S.C en vertrok op zijn twaalfde naar Vitesse. Na drie seizoen bij de Arnhemse club, verkaste hij naar Feyenoord, waar hij in de B1 terecht kwam. Uiteindelijk werd hij, zoals gezegd, een vaste waarde werd in Feyenoord 1.

/

Mulder maakte vorig seizoen zijn debuut in het eerste van Feyenoord. Op mij maakte hij een nogal nonchalante en onzekere indruk. Vooral bij hoge ballen en met name bij corners vond ik hem erg zwak. Er waren een aantal vragen die bij me opkwamen: was dit een gebrek aan vertrouwen of onzekerheid? Of had hij er gewoon echt geen zin in?

Daarna kreeg hij ladingen met kritiek over zich heen. Dit was onder meer afkomstig van Willem van Hanegem. Hij zei dat Mulder een 'bril moest kopen' en dat hij hem als keeper waardeloos vond. Velen waren het met hem eens. Mulder zou het volgens hen nooit ver schoppen in de Eredivisie en al helemaal niet bij Feyenoord 1. Maar hij wist beter, hij zou het tegendeel bewijzen. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor zijn overleden vader, wat de nodige impact op hem heeft gemaakt.

En hij bewees het tegendeel, met als goed voorbeeld de wedstrijd tegen NEC afgelopen zondag. In deze wedstrijd zag je niets meer terug van Mulder die je zag tijdens zijn debuut en de maanden die volgden. Vooral bij corners was hij uiterst sterk en maakte hij een zekere indruk. Negen van de tien corners plukte hij als appels uit de lucht en zorgde hij voor een goede hervatting. Daarnaast was hij erg belangrijk in de laatste minuten, waarbij hij een prachtige volley tegenhield en een één op één kans val Koolwijk pareerde. En mensen vergeten nog weleens, dat hij pas 22 is. Een leeftijd die voor een keeper erg jong is. De meeste keepers ontpoppen zich pas op latere leeftijd, zoals Vorm.

Ten slotte vind ik het nog erg jammer dat men de slechte momenten van Mulder onthoudt en blijft benadrukken. Men ziet zijn ontwikkeling niet of wil deze niet zien. Zijn goede momenten worden vergeten en als normaal beschouwd voor een jongen van 22. Ik zie hem als een toekomstige topkeeper die zich vanaf nu een omslag in zijn carrière heeft gemaakt en zich stormachtig gaat ontwikkelen. Hij is voor mij de meest onderschatte keeper van de Eredivisie en voor velen zal hij onderdanig blijven, maar voor mij blijft hij Feyenoord-waardig.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Meest onderschatte doelman van nederland komt ok wel omdat hij alles behalve goed is.
Keept vrij waardeloos.

9 februari 2012 om 00:10

Hoevaak kijk jij Feyenoord?
Niet vaak? Zeg dan gewoon niks.
Het was tijd lang echt niet best, maar nu doet ie het gewoon goed.

9 februari 2012 om 19:45

Je ziet het al aan zijn naam. Hij is gewoon een Ajax-fan, hij kan het niet hebben dat Feyenoord op dit moment beter is.

9 februari 2012 om 17:25

Zeker nog nooit voetbal gekeken. Is ondertussen Vermeer al ver voorbij! Zou me daar eerder druk over maken

9 februari 2012 om 22:49

Wij hebben nog de jonge Cillesen die veel beter is dan je Mulder

10 februari 2012 om 02:10

@harmajaxfan

Wat onderbouw je dat toch weer geniaal...

on: Ik vind hem de laatste weken veel sterker worden. Keepte tegen Ajax al sterk, op die blunder na natuurlijk. Je ziet ook dat hij meer uitstraling krijgt. Hij ''heerst'' in de 16 om het zo maar te zeggen.

10 februari 2012 om 08:11

ja daarom speelt ie ook zo vaak hé?

9 februari 2012 om 22:48

Die blunder tegen Ajax dan haha gelijk heb je waardeloos!

10 februari 2012 om 09:55

en al die 25 blunders van vermeer. Je kan er nu een DVD mee vullen zo langzamerhand

Absoluut mee eens. Iedereen houdt zijn hand boven de heilige Vermeer, maar ik ben van mening dat Mulder totaal niet onder doet voor Vermeer bij Ajax. Dit is trouwens één van de vele voorbeelden, want ik vind Mulder ook even goed als een Isaksson bij Psv. Ja, ik vind Isaksson een goede keeper, ook al heeft hij soms zijn slechte momentjes.

Maar we moeten eerlijk zijn, Mulder heeft deze ook. Maar wat een fantastische metamorfose ondergaat hij, want de afgelopen wedstrijden is hij inderdaad een veel meer volwassen persoon. Hij staat ook veel zekerder onder de lat en vooral tegen Ajax en NEC kon ik dat heel goed zien. Eindelijk beginnen de vele trainingsuren zich uit te betalen en moet ik zelfs concluderen dat zijn 'kuipvrees' weg is. Hier houdt iedere speler last van als hij moet debuteren, uitzonderingen nagelaten.

Ik denk dat Feyenoord zeker een ruwe diamant in zijn selectie heeft zitten en dat er nog veel meer uit kan komen. Maar dat idee heb ik met meerdere spelers bij Feyenoord, dus wie weet dat ze over één of twee jaar helemaal opleven.

Ik heb de tijd. Ik wacht rustig af.

8 februari 2012 om 22:36

Ja Mulder doet niet onder voor Vermeer, want beide zijn slecht. Als je alle wedstrijden terug kijkt zie je bij beide minstens 10 fouten die tot een doelpunt leiden. Dan ben je als keeper gewoon gezien.

8 februari 2012 om 22:48

De heilige Vermeer? Als er nou op een keeper in Nederland heel veel kritiek is..
Daarnaast vond ik Mulder héél goed keepen in de klassieker, alleen die blunder maar hij houdt F'
noord wel in de wedstrijd in de eerste 30 minuten waar Ajax heer en meester was.

Als F'noord toch wil blijven door ontwikkelen denk ik niet dat ze verder met Mulder moeten, een keeper die de Nederlandse subtop tot zijn max. ligt.

Je stuk is leuk geschreven, onderbouwing is er, niet altijd mee eens

***

9 februari 2012 om 07:39

Heel goed keepen? Hij heeft twee pogingen gekeerd en is twee keer gepasseerd (waarvan een door een gigantische blunder) dat versta ik niet onder heel goed.

Verder vind ik het geen bijster goed stuk. Je begint al met een feitelijke fout door te zeggen dat Mulder vorig seizoen debuteerde, wat absoluut niet waar is en je overtuigt me nergens.

Natuurlijk kan Mulder een bal tegenhouden en zal hij op zijn tijd knappe reddingen maken, maar zoals steeds maar weer blijkt gaat hij steeds de fout in. Natuurlijk hij is nog jong, maar voorlopig is het geen keeper waar je op kan bouwen.

9 februari 2012 om 08:25

Hij houd F'noord wel degelijk in de wedstrijd.
En op die blunder na deed hij gewoon alles goed.
De goal van Eriksen was gewoon fenomenaal, niks te doen.

9 februari 2012 om 08:52

Hij heeft een degelijke redding, een knappe redding en een blunder gemaakt. Dan kan je gewoon niet spreken over een een goede wedstrijd.

Over de CE. Ik vind hem niet goed omdat hij in de waan van één wedstrijd is geschreven. Je moet keepers beoordelen op series en vergeet niet dat hij tegen zowel Ajax als VVV gewoon er niet heel sterk uitziet. Je zegt dat je het jammer vindt dat zijn fouten onthouden worden, maar dat is logisch als je fouten blijft maken. En voorlopig doet hij dat nog. Los van die laatste wedstrijd.

9 februari 2012 om 15:10

Nee vermeer zet goede series neer ? Hij ken bijna geen enkele wedstrijd de nul houden.. En Mulder debiteerde vorig seizoen wel.. (als eerste keeper)

10 februari 2012 om 09:08

Dat is niet hetzelfde als je debuut maken.

En verder schrijf ik nergens dat Vermeer wel goed is. En als ik dat op zou schrijven zou het liegen zijn.

Bedankt voor jullie reacties, dit is mijn eerste CE. Ik zie dat ik een aantal domme spelfoutjes heb gemaakt, ik zal hier de volgende beter op letten!

Nou ik vind persoonlijk Isaksson ook erg onderschat, maar ik ben niet zo kapot van Mulder eerlijk gezegd.

Klopt, ik was dat ook niet. Maar hoe meer je wedstrijden van Feyenoord gaat kijken, hoe meer je merkt dat Mulder zich momenteel goed ontwikkeld...

Persoonlijk ben ik absoluut geen fan van Mulder. Hij maakt nog vaak fouten, maar hij is inderdaad nog jong. Desondanks vind ik nog niet dat hij genoeg heeft laten zien dat zegt: "hier zit veel potentie in". CE is verder goed, dus ik geef vier sterren.

Hij is nog jong, maar ooit is al terecht vastgesteld dat hij een middelmatige doelman is en een twijfelaar. Als hij er nu eens een paar keer een balletje uithoudt valt het voor veel mensen mee en denken ze dat we hier met een goede doelman van doen hebben. Imo heeft hij ook niet het talent om uit te groeien tot een topkeeper.

Ben het wel met je eens. Ook al maakt hij nog wel eens fouten, hij is natuurlijk nog maar 22 jaar.
5 sterren Wouter

mulder was eerst ook niet goed, maakte zijn debuut op 19 jarige leeftijd en staat nu al vrij volwassen te keepen. vorig jaar was hij ook wat minder maar dat kwam door het overlijden van zijn vader, waar hij het echt heel moeilijk mee had

Ik ben zelf niet gecharmeerd van Mulder. Hij is nog steeds erg timide en straalt te weinig autoriteit uit. Wel was ik ontroerd toen ik hem bijna zag huilen nadat Guidetti met zijn doelpunt de marge van twee doelpunten herstelde tegen Ajax, na zijn gruwelijke blunder tegen Bulykin. Let wel: ik vind hem ook geen onprettig figuur of iets dergelijks, maar hij is nog niet bepaald een topkeeper. Feyenoord is minstens zoveel punten door hem kwijtgeraakt (az, Vvv-uit, FC Utrecht-uit bijv) als dat hij voor 'ons' wint.

Aan de andere kant: hij is zeker ook geen slechte keeper. Iemand vergelijkt hem met Vermeer, en die vergelijking kan hij makkelijk aan. Sterker nog: Vermeer wordt nog dit seizoen geslachtofferd en volgend seizoen speelt hij ergens anders. En Mulder is ook nog erg jong, terwijl keepers nog veel meer dan veldspelers pas op latere leeftijd de rijpheid hebben die je nodig hebt om een echt goede keeper te worden.

Met je stelling ben ik in ieder geval niet eens. Ik denk dat iemand als Isaksson, Esteban of zelfs De Ruiter die titel eerder verdient, vooral ook omdat ze niet zo hoog worden ingeschat. Maar niettemin doe je een aardige poging om ons van het tegendeel te overuigen.

8 februari 2012 om 22:44

Hij boezemt inderdaad totaal geen angst in bij aanvallers. Ik vind hem nog steeds in de goal staan als de havo-scholier die net heeft te horen gekregen van de conciërge dat hij kauwgom moet gaan krabben.

Goed stuk. Ook goed om Mulder eens positief te bekijken.
Persoonlijk vind ik echter niet een hele sterke keeper, maar dat zal ook zeer zeker met zijn leeftijd te maken hebben. Het is jammer dat hij het stempel van een zwakke keeper op zich heeft. Ik denk dat hij met begeleiding en vertrouwen toch zeker wel een degelijke keeper kan worden.

Ik vind Mulder niet echt een goede keeper. Soms heeft hij zijn goede momenten maar vaak ook zeer zwakke blunder. Vergeleken de top vind ik Mulder er niks bij. Vermeer vind ik toch wel wat beter ondanks hij vaak onzeker is bij hoge ballen. Als ik nu zou moeten zeggen wie de beste keeper dit jaar is. Zou ik het niet weten ik vind dat er dit jaar vrijwel weinig goede keepers zijn. De meeste zijn echt matig tot redelijk.

Ondanks dat dit stuk best kort is geef ik je 4 sterren.

****

Was niet erg goed bezig aan het begin van dit jaar maar herpakt zich de laatste paar wedstrijden aardig. Ook hij lijkt profijt te hebben van de aanpak van de huidige technische staf. Mag gewoon elke wedstrijd starten en lijkt het nu eindelijk uit te gaan betalen. Hield Feyenoord op de been in de Klassieker en tegen NEC speelde hij ook gewoon prima. Zou mooi zijn als hij in Eindhoven ook nog wat klasse toont.

Wel mooi dat ie nu elke wedstrijd speelt. Vorig seizoen is Feyenoord een stuk of 8 keer van keeper gewisseld.

Hij is gewoon nog jong, die fouten zal hij voorlopig wel blijven maken het is alleen te hopen dat het dan minder fouten worden zodat het niet teveel punten kost.

Hij pakt ook hele mooie ballen en ik zie er wel potentie in.

4 sterren

Keeper die weleens een fout maakt, maar hoort bij zijn leeftijd. Tegen Ajax ging hij wel flink de fout in, maar was Vlaar er om moed in te praten. Tegen NEC keepte hij voortreffelijk en dat Koeman hem gewoon blijft opstellen zal hem goed doen. Mulder is, van wat ik denk, een vrij emotionele jongen en heeft echt vertrouwen nodig. Dat vertrouwen krijgt hij in ieder geval van zijn medespelers en de technische staf, maar nog niet van alle Feyenoord-fans. Ik weet zeker als de supporters achter hem gaan staan hij heel belangrijk gaat worden voor Feyenoord.

Maar goed, hij is pas 22 en jonge keepers maken weleens een paar foutjes. Vind hem wel goed in het meevoetballende aspect trouwens, weet de backs en ook vaak Clasie heel makkelijk te vinden.

Het is een mooie conclusie maar ik heb zo mijn twijfels over Mulder. Ten eerste mist de jongen een bepaalde vorm van charisma zoals Lodewijks en van Dijk. Dit is van enorm belang bij Feyenoord, na mijn mening ook een van de redenen waarom Babos en Aerts het niet hebben gered.
Ten tweede wil de man nog weleens in dode spel situaties er gruwelijk naast zitten. Gelukkig word er tegenwoordig veel van gemaskeerd door een fantastische verdediging, maar het blijft wel een puntje waar hij op moet letten. Ten derde moet hij meer punten gaan pakken voor de ploeg. Meer wereld reddingen en minder blunders. Een groot voordeel voor Mulder is dat hij veel vertrouwen geniet en kan meegroeien met de huidige ploeg. Hopelijk staat er dan over een jaar of twee een echte topkeeper, want na mijn mening is hij dat nog niet.

9 februari 2012 om 01:00

Deze jongen mist echt uitstraling en dat is zo belangrijk voor een keeper. Toch kan hij gezien zijn leeftijd nog wel groeien hierin en over 5 jaar met veel meer uitstraling in de goal staan. Vond hem vanaf dag 1 dat ik hem zag keepen altijd heel onzeker overkomen en dat werkt nogal tegen hem. Als je hem nu ziet keepen zie je dat hij op dit vlak zeker gegroeid is.

Wat betreft zijn keeperskwaliteiten, hij is nooit echt een supertalent geweest in mijn ogen en op een of andere manier weet hij zich toch goed staande te houden. Daarbij ontwikkelt hij zich wel. Of hij de potentie heeft om door te groeien betwijfel ik maar een aardige keeper en af en toe een puntje pakt kan hij zeker worden. Bij sommige keepers heb je het gevoel dat ze extra kwaliteiten hebben (bijvoorbeeld heel sterk op hoge ballen of super reflexen). Ik heb hem nog vrijwel nooit daarop kunnen betrappen.

Om even in te gaan op je CE. Best aardig geschreven en het leest ook best goed weg. Alleen ik mis de echte diepgang waarmee je mensen aanspreekt of verrast. Voor een CE is moet het niveau op basis van inhoud nog hoger in mijn ogen en mag het ook zeker langer. Ondanks dat je schrijfstijl goed is en het je eerste CE is 3 sterren maar je zat zeker tegen 4 sterren aan.

9 februari 2012 om 10:04

Mulder kan goed uittrappen hoor en ook als lijnkeeper is hij gewoon goed. Hoge voorzetten en dode spelsituaties waren/zijn zijn zwakke plek. De laatste twee wedstrijden hebben we ook kunnen zien dat een-op-een situaties hem ook goed afgaan. Tegen Anita en Ebicilio was hij twee keer de baas en ook George meen ik tegen Nec.

Zijn uitstraling wordt steeds beter en dat heeft ook alles met zijn positie te maken. Je moet af en toe in actie komen en als keeper hoor je dus wel alles wat het publiek naar je roept. Zal op hem dus ook veel meer vat hebben.

Komt wel goed met die Mulder al moeten zijn domme foutjes er wel uit en bij vrije trappen vind ik hem niet sterk . Voor de rest goed artikel 5 sterren

Zeer goede keeper alleen wat hij tegen Ajax deed vond ik wel raar. Ik bedoel dat 2de doelpunt waar hij die bal kon wegschieten en hem vervolgens tegen de Rus aanschiet.

Maar verder misschien wel een toekomstig beste keeper van de eredivisie

Mulder onderschat? Mensen die hem goed vinden overschatten hem. Hij maakt te veel fouten voor een doelman van een club die de top wil bereiken. Een nationale topper zal hij nooit worden. Middenmoot Eredivisie niks meer maar ook niks minder.

Probeer wat meer je mening te onderbouwen, pak er bijvoorbeeld wat statistieken bij.
Probeer verbanden te leggen, laat zien dat hij gegroeid is. Probeer wat meer te overtuigen.
Je kan bijvoorbeeld een alinea schrijven over het overlijden van zijn vader in samenhang met zijn prestaties in het veld.

Let ook op je zinsopbouw:
Bijvoorbeeld: "uiteindelijk werd hij, zoals gezegd, een vaste waarde werd in Feyenoord 1."

Neem wat meer de tijd en probeer beter te onderbouwen.

2 sterren voor de moeite.

Ben het deels met je eens. Ik vond hem zijn eerste aantal wedstrijden namelijk ook erg sterk keepen tot die wedstrijd tegen Ajax (zijn 3e of 4e wedstrijd meen ik te herinneren). Sindsdien ging t bergaf door die lading van kritiek inderdaad door onder andere Willem van Hanegem en heeft hij heel wisselvallig gekeept. Maar wat veel mensen vergeten is dat Mario Been tactisch faalde en nooit een vaste opstelling had. Hierdoor was er veel onduidelijkheid voor de spelers zelf en wisten ze vaak niet wat ze moesten doen waardoor t hele elftal als kippen zonder kop rondliep. Hij had ook nooit vertrouwen in zijn eigen spelers want iedere keer dat het slecht ging lag het weer aan een van hen en na iedere verliespartij was het weer wijzen naar anderen wie er schuldig waren.

Sinds Koeman er zit heeft Mulder nog een aantal blunders gemaakt, maar zijn de goede reddingen ook veel meer zichtbaar geworden, omdat iedere speler nou een taktiek heeft en iedereen zijn taak doet. Daardoor lijkt het of hij veel verder is dan sinds zijn debuut, maar dat vind ik wel meevallen eerlijk gezegd. Dit is het eerste seizoen dat hij zich eigenlijk echt ontwikkelt, met name de laatste aantal wedstrijden. Maar de potentie in hem is duidelijk zichtbaarder geworden voor de buitenwereld vind ik, want in potentie is het altijd al een topkeeper geweest. Nu hij steeds minder fouten maakt hoop ik dat hij de laatste stap kan zetten.

Omdat ie een paar wedstrijden goed keept is hij direct de meest onderschatte doelman van nederland. Hihaho. Verder wel aardig stuk, beetje kort. Drie sterren.

Redelijk stuk maar wel veel foutjes erin. Ben het ook niet eens met de inhoud, vind Mulder momenteel zeker niet behoren bij de beste 5 keepers in de Eredivisie. Maargoed wat je zegt hij is pas 22 en kan nog veel leren. Net als jij aangezien dit ook pas je 1e CE is.

Om ff paar dingentjes eruit te halen:

"uiteindelijk werd hij, zoals gezegd, een vaste waarde werd in Feyenoord 1."
2e werd moet er uiteraard tussenuit.

Al aangehaald door iemand anders maar zijn debuut was dus niet vorig jaar. Zulke fouten kunnen w.m.b. echt niet als je CE over 1 persoon gaat.

"hij is voor mij de meest onderschatte keeper van de Eredivisie en voor velen zal hij onderdanig blijven, maar voor mij blijft hij Feyenoord-waardig."

Onderdanig vind ik een beetje een rare woordkeuze in deze maar dat kan ook persoonlijk zijn..?

"ik zie hem als een toekomstige topkeeper die zich vanaf nu een omslag in zijn carrière heeft gemaakt en zich stormachtig gaat ontwikkelen."

Loopt ook niet helemaal soepel.

Tip voor de volgende keer. Probeer eens in de t.t. te schrijven. Dat leest een stuk prettiger en staat ook een stuk beter.

9 februari 2012 om 16:44

Mee eens. Mulder maakte tot de wedstrijd tegen Psv een onzekere indruk op me en vond hem altijd erg zenuwachtig. Sindsdien heeft hij de stijgende lijn te pakken en Feyenoord een aantal keer op de been gehouden. Tegen Ajax maakte hij een blunder die hij nooit meer zal maken in zijn leven, maar om nou te zeggen dat hij een topkeeper in wording is vind ik te ver gaan. Het is maar de Nederlandse competitie waar we het hier over hebben. Laat hem eerst maar eens een seizoen constant presteren, dan praten we verder. Ben sowieso van mening dat een aantal spelers van Feyenoord te veel gehyped worden de laatste tijd. Clasie, El Ahmadi, Bakkal, Schaken en Guidetti presteren constant en Martins Indi heeft een paar goede potjes gespeeld, maar de rest vind ik (nog) niet denderend. De Vrij is er een tijdje uitgeweest en het zou me niet verbazen als hij volgend seizoen samen met Martins Indi het centrale duo vormt, Vlaar blijft een matige verdediger voor een topclub in Nederland.

ik wil niet zeiken hoor.
maar de eerste alinea staat precies hetzelfde op wikipedia.
en iedere echte Feyenoorder weet dat mulder vorig jaar niet is gedebuteerd. maar in 2007 tegen Heracles(mooie wedstrijd trouwens) waar hij eigelijk niet veel te doen had

9 februari 2012 om 19:42

Haha idd, en daar komt bij dat deze CE totaal geen toegevoegd waarde heeft, want na het lezen van de titel weet ik evenveel als na het lezen van het hele artikel...

Klopt, ik heb inderdaad informatie van Wikipedia gehaald, alleen had ik in mijn hoofd zitten dat hij vorig seizoen debuteerde. Daarnaast wil ik ook niet zeiken, maar dat Mulder debuteerde in 2007 tegen Heracles staat net in dat zinnetje daaronder op Wikipedia, dus waar heb jij het vandaan?

10 februari 2012 om 15:55

nou ik dacht ik zal eerst er klopt geen reet van dat hij vorig jaar gedebuteerd was.
hé die was toch al veel eerder tegen Heracles gedebuteerd.
maar ja ik ging eerst even op internet zoeken wanneer die gedebuteerd was dus toen kwam
ik op wikipedia waar ik het zag.
ik vind ook trouwens als je zo weinig weet over Mulder dat je het op Wikipedia op moet zoeken, moet je ook geen CE maken

als mulder zo door blijft gaan, is hij een degelijke keeper voor feyenoord, die weer terug wil naar de top!

Een jonge maar degelijke keeper, het klinkt raar maar ik zie in hem wat ik ook in Stekelenburg zag, jong onzeker maar ook gewoon heel onervaren. Keepen kan hij, dat laat hij ook (eindelijk) zien. Maar de fouten die hij maakt moeten eruit. Precies zoals dat een aantal jaar geleden bij Stekelenburg ook moest. Als hij zo doorgaat word zijn vertrouwen groter en gaat hij echt een mooie toekomst tegemoet.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren