Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mourinho: ‘Sommigen hebben vijf minuten nodig; hij had tien seconden nodig’

Laatste update:

José Mourinho is lovend over de manier waarop Paul Pogba omgaat met zijn rol als wisselspeler. De middenvelder startte woensdag tegen Sevilla (0-0) op de bank, maar moest na zestien minuten al invallen vanwege een blessure bij Ander Herrera. Mourinho is tevreden over het spel van Pogba tegen Sevilla en prijst het 'professionalisme' van zijn pupil.

Het is volgens Mourinho altijd moeilijker om als wisselspeler binnen de lijnen te komen dan als basisspeler. "Een speler die een basisplaats heeft, bereidt zich op een andere manier voor op de wedstrijd. Voor zo iemand is het makkelijker", verklaart de Portugees in de Engelse media tijdens zijn wekelijkse persconferentie. "Nu had Paul geen warming-up en moest hij meteen in het juiste tempo raken. Dat is niet makkelijk. Ik vind dat hij een heel positieve bijdrage heeft geleverd."

Pogba mokte niet op de bank en was meteen klaar om in te vallen, zegt Mourinho. "Sommige spelers hebben vijf minuten nodig om zich klaar te maken voor een invalbeurt. Dan hebben ze hun scheenbeschermers niet, zijn ze niet ingetapet, hebben ze hun shirt niet, of wat dan ook", verzucht de oefenmeester. "Paul had tien seconden nodig. Hij toonde zich als een ware professional. Ondanks dat hij op de bank begon, was hij klaar om het team te helpen. Dat heeft hij gedaan."

"Beide keren dat hij op de bank begon heeft hij heel professioneel gereageerd", doelt Mourinho op het duel met Sevilla en de competitiewedstrijd tegen Huddersfield Town (2-0 zege) van begin deze maand. De afgelopen weken gaat het in de Engelse media veel over de rol van Pogba bij Manchester United. De recordaankoop kwam dit seizoen tot zeventien competitieduels en drie treffers. Na het duel met Sevilla knuffelde Mourinho een verslaggever die een vraag stelde over Scott McTominay in plaats van over Pogba.

Tijdens de persconferentie wordt Mourinho vrijdag ook gevraagd naar Romelu Lukaku. De Belg staat zondag oog in oog met zijn oude club Chelsea. Hij scoorde dit seizoen niet tegen een club uit de top acht, maar dat baart Mourinho geen zorgen. "21 doelpunten is zeker niet slecht. Ik beoordeel de prestaties van spelers niet op dezelfde manier als jullie doen. Ik heb andere manieren van analyse en ik ben blij met het spel van Romelu, ook wanneer hij niet scoort."

Hoort Paul Pogba in de basis bij Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als je 1 van de duurste en meest begaafde middenvelders op de bank zet. Dan is het normaal dat iedereen dat vreemd vind en daar naar vraagt. Ik heb toch het idee dat Mourinho echt wel spelletjes speelt met zn spelers. Cant blame the media for asking about it..

23 februari 2018 om 17:01

Ach jij speelt gewoon niet goed. Mourinho doet veel mis, maar hoe hij met pogba omgaat is goed. Die jongen moet effe duidelijk gemaakt worden dat zelfs hij niet zeker is van een plek. Het is topsport. Als je niet goed genoeg speelt zit je op de bank, al kost je 105 miljoen.

23 februari 2018 om 17:01

Hij. Jouw niveau kan ik niet beoordelen.

23 februari 2018 om 17:28

Ik ben het volledig met Rooney_10 eens! Waarom vind iedereen dat vreemd? Als je 10miljoen kost is het niet van zelf sprekend dat hij altijd maar goed is of in vorm is.
Pogba is het seizoen heel sterk begonnen, helaas is hij na de blessure nog niet weer op dat niveau gekomen.
Dan is het aan de trainer om zijn speler weer op scherp te stellen.

Mourinho spreekt en ziet pogba dagelijks dus hij zou wel weten wat voor Pogba werkt :-)

23 februari 2018 om 17:40

Mourinho had dat eerder met Benzema gedaan en die ging opeens harder werken en scoorde er op los. Sommige spelers hebben dat gewoon nodig niet iedereen is net zo gemotiveerd als Ronaldo.

23 februari 2018 om 18:07

Mourinho had dat ook met onze legende Casillas gedaan.. En die kwam er nooit meer bovenop.

23 februari 2018 om 18:10

Ja klopt sommige spelers hebben juist vertrouwen nodig om te presteren en andere moeten gewoon harder gepusht worden.

Mourinho is gewoon een coach die niet met zijn tijd is meegegaan. Bij Inter kreeg hij het voor elkaar om met afbraakvoetbal de CL te winnen en bleef sindsdien aan die speelstijl vasthouden waardoor hij zich niet ontwikkelt heeft als coach.

23 februari 2018 om 16:47

Sinds Fergie weg is gegaan, is er sowieso weinig overgebleven van United, behalve belachelijk dure transfers en afgrijselijk voetbal. Moyes deed het vrij matig. Onder Louistje ging het al helemaal vreselijk, en nu onder Mourinho nog enigszins acceptabel, al is het voetbal niet om aan te gluren.

Je moet het José wel nageven, staat nu 2e in de competitie, won de Europa League vorig seizoen en lijkt nu ook op weg naar de kwartfinale. 0-0 uit is in ieder geval niet een slechte uitgangspositie.

23 februari 2018 om 17:01

"0-0 uit is in ieder geval niet een slechte uitgangspositie.
Lees meer op www.voetbalzone.nl"

Tot dat Sevilla scoort!!!!

23 februari 2018 om 17:05

Dan heb je een probleempie, ja. Maar ga er gewoon van uit dat United dat moet kunnen winnen. Mourinho zoekt dat wel uit. Daar is ie net goed in.

23 februari 2018 om 17:48

Dat denk ik ook, en daarnaast heeft hij verkeerde clubs gekozen of hebben clubs de verkeerde coach gekozen. Mourinho is een type trainer dat goed is voor clubs die de underdog zijn. Die kan hij motiveren om te presteren tegen de favorieten. Een Porto, een Inter e.d. maar daarna kwam hij bij Real Madrid en nu Man U, dat zijn de beste clubs die altijd favoriet zijn en dan kan hij geen gebruik maken van de underdog positie om zijn spelers te motiveren. Bij Chelsea kon hij dat in het begin nog wel doen omdat Chelsea niet de beste was in Engeland, daarna bij zijn tweede termijn was dat niet meer het geval en was het moeilijk om nog te zeggen dat zij de underdog waren.

Mourinho is antivoetbal. En dat met zo.n enorm kapitaal in het veld.....
Er worden maar weinig spelers beter onder zijn leiding. Pogba zeker niet.
Maar bijzonder gaaf dat Pogba zijn veters al gestrikt had. Mag eigenlijk ook wel, voor dat loon.

Het was gewoon een boodschap naar Pogba, want zo speciaal is hij niet. Ik ben blij dat Mourinho dat hem duidelijk maakt. Pogba moet gewoon zijn spel spelen en dan is het gewoon een nuttige speler. En vooral niet gaan denken dat hij de nummer 10 van het elftal is ofzo. Box-to-box spelen, dat past bij hem.

"josé Mourinho is lovend over de manier waarop Paul Pogba omgaat met zijn rol als wisselspeler."

Lol, is dit tegenwoordig al nieuws- en lof waardig? En dan hebben we het ook nog over een recordaankoop. Bijzonder.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren