Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mourinho ontvangt excuses: ‘Ik zei sorry, dit is mijn verantwoordelijkheid’

Laatste update:

Chelsea was zaterdagmiddag al snel klaar met Swansea City. The Blues kwamen binnen de minuut op voorsprong en wonnen uiteindelijk met 0-5 in het Liberty Stadium. Manager José Mourinho kon na afloop dan ook alleen maar tevreden zijn.

/

“Swansea staat in de top tien van de Premier League, maar hoort op basis van het vertoonde spel misschien wel bij de beste vijf ploegen, dus deze 0-5 overwinning kwam niet verwacht. We begonnen wel erg sterk en daarna viel alles op zijn plaats”, zei Mourinho tegen Sky Sports. “De eerste helft was erg goed. We speelden dominant en maakten voorin de best mogelijke beslissingen.”

“We raakten twee keer de paal en hadden vaker dan vier keer kunnen scoren. Maar ik ben tevreden met de drie punten en het voetbal dat we hebben laten zien.” Swansea-trainer Garry Monk bood na afloop nog zijn excuses aan bij Mourinho: “Ik heb sorry gezegd omdat we er geen wedstrijd van hebben kunnen maken. Ik moet mij ook verontschuldigen bij de fans, want dit is mijn verantwoordelijkheid. Het was onze slechtste wedstrijd van het seizoen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Chelsea heeft echt een geweldig elftal. Ik denk dat ze dit seizoen zeker in de finale van de Champions League gaan komen. Ze hebben uitstekende aankopen gedaan deze zomer.

17 januari 2015 om 20:19

Geweldige ploeg idd. Mits ze real Madrid of Bayern München niet tegen komen vóór de finale, zie ik ze ook zo ver reiken.

18 januari 2015 om 10:41

helemaal waar,alleen psg was vorig seizoen lastig...dus eerst daarvan winnen dan pas dromen (y)

Vind doe Oscar zo geweldig ik ben echt dol op zulke voetballers

Ik was eerlijk gezegd nooit zo'n grote fan van Chelsea, ook vaak niet van de tactieken van Mourinho, waar ik overigens wel altijd veel respect voor heb gehad als trainer, maar hij laat ze dit seizoen zeer regelmatig echt heel goed en attractief voetballen. Met zoveel potentieel en talent verdiend een selectie als deze het ook om zo te voetballen en dan vooral ook de toeschouwers. Ik ben dan ook blij met zijn keuze om ook daadwerkelijk zo te gaan spelen, echt een genot om te mogen aanschouwen. Respect. Voor mij de topfavoriet voor de titel en ook zeker een ploeg om serieus rekening mee te houden voor de eindwinst in de Champions League.

17 januari 2015 om 21:24

Als hij met deze selectie nog steeds verdedigend gespeeld had was hij denk ik gelynched. Met deze spelers moet je gewoon leuk voetbal spelen of opstappen.

17 januari 2015 om 22:24

Sluit ik me volledig bij aan hoor, maar volgens mij zou hij daar gewoon maling aan hebben. Gelukkig is het momenteel leuk om naar te kijken, althans leuk, had liever Arsenal bovenaan zien staan.

18 januari 2015 om 01:10

Dat is jouw mening, ik ben er zeker van dat Mourinho geen ene moer geeft of er nou wel mooi of niet zo mooi voetbal wordt gespeeld, zolang de punten maar worden binnen gehaald. En laat dat laatste nou net een eventuele reden zijn om wel op te stappen, niet om omdat je lelijk voetbal speelt.

18 januari 2015 om 21:39

@CFC, het is ongebruikelijk, maar een prima reden om op te stappen wanneer je uitvoering en filosofie niet uit de verf komen.

''we raakten twee keer de paal en hadden vaker dan vier keer kunnen scoren.''
Dat hebben ze toch ook gedaan?

Chelsea word vrij simpel landskampioen verwacht ik, elftal is nu wel heel erg in balans en zo simpel lijkt het te gaan.

17 januari 2015 om 20:49

Hij bedoelde de eerste helft toen Willian tot tweemaal toe heel ongelukkig het houtwerk had geraakt, anders waren we gewoon op z'n minst met 0-6 de rust in gegaan.

Oxlade, waarschijnlijk praat Mourinho over de eerste helft. Ze hadden er meer dan 4 kunnen maken :D

Ze horen qua spel bij de beste vijf dus een 5-0 overwinning is te verwachten? Mourinho of vz is in de war.

17 januari 2015 om 23:54

Oh nee, ik ben in de war. Hahaha.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren