Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mourinho geeft Hazard geen standje maar compliment: ‘Fantastisch’

Laatste update:
/

Het Champions League-duel tussen NK Maribor en Chelsea eindigde woensdagavond in een 1-1 gelijkspel. Enkele minuten voor tijd miste Eden Hazard echter een strafschop, na een charge van Jasmir Handanovic op de aanvaller. De doelman maakte zijn fout goed door de elfmetertrap te keren. José Mourinho weigerde om met de beschuldigende vinger naar Hazard te wijzen.

“Als een speler zo goed speelt als Eden Hazard heeft gedaan, kan hij een strafschop missen en nog steeds de beste speler van mijn team zijn. Een strafschop missen mag. Hij was de beste speler van het team, hij was echt fantastisch”, claimde Mourinho. Agim Ibraimi opende op schitterende wijze de score in Slovenië, maar Nemanja Matic nivelleerde de tussenstand. Het duel op Stamford Bridge was in 6-0 voor de Londenaren geëindigd.

Over Chelsea als team was Mourinho echter niet tevreden. “In de eerste helft speelden we niet goed. In de tweede helft, na de 1-0, speelden we zeer goed en hadden we de wedstrijd moeten winnen”, oordeelde de manager. “Maar als je negentig minuten lang niet goed speelt, neem je een risico. In de laatste dertig minuten speelden we zeer goed, hadden we veel kansen, maar hun keeper was fantastisch.”

Mourinho stond echter ook stil bij de krachttoer van Maribor, dat na vier duels en drie punten nog kans maakt op overwintering in de Champions League. “Het is mijns inziens belangrijk om een compliment uit te delen aan een team dat over compleet andere kwaliteiten beschikt. Ze hebben werkelijk alles gegeven en fantastisch gevochten voor hun punt. Ze hebben fantastische supporters, het was een mooie dag voor hen. Het is belangrijk om dat onder de aandacht te brengen.”

Eden Hazard is de beste voetballer van Chelsea

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toegegeven, hij was veruit de beste man op het veld, maar wat scoort hij toch oh zo moeilijk. Het is alsof hij blokkeert als hij alleen voor de keeper komt. In ieder geval is hij wel veel doelgerichter als de voorbije twee seizoenen, en dat opent perspectieven voor progressie. Maar of hij echt het killerinstinct zal ontwikkelen om elke match te scoren, dat denk ik niet.

6 november 2014 om 02:02

Hazard moet nu dezelfde stappen gaan maken als Ronaldo van United naar Real heeft gemaakt. Zo eenvoudig mogelijk die bal gewoon in het doel krijgen, gewoon heel doelgericht spelen. Denk dat Hazard dat wel moet kunnen lukken.

6 november 2014 om 02:08

Hoeft ook niet.. hij namelijk geen spits maar eerder een aangever..

Hij is briljant met de bal aan de voet, passing zo goed als perfect en zorgt altijd voor gevaar.

Lijkt me voldoende, jammer genoeg lijken de meeste niet tevreden te zijn met dit.. maar moet hij evenveel scoren als Messi om bij de wereldtop te behoren..

6 november 2014 om 08:36

asr80

Dat wordt toch niet gezegd? Madeira geeft aan dat hij lijkt te blokkeren als hij alleen voor de keeper komt.
En dat is gewoon ook zo. Hij komt vaak 1-op-1 met de keeper en wilt dan scoren, maar het lukt niet.

Als je echt een aangever bent, tik je de bal maar weer terug. Misschien dat een ander dan wel kan scoren.

6 november 2014 om 11:50

Als ik me niet vergis geeft hij voldoende assits om een ander te laten scoren..

Wat een topper. Beste speler van Chelsea en dat is niet vanzelfsprekend met Fabregas en Costa. Als hij nu ook eens zijn kansen regelmatiger gaat afwerken, dan kan hij rustig ontwikkelen naar de absolute wereldtop (wat hij in mijn ogen nu al is, maar niet voor de statistici onder ons ).
Zoals eerder gezegd verwacht ik dat rond zijn 25 à 26 jaar.

6 november 2014 om 10:06

Heb je z'n misser gezien tegen Maribor? Nog veel erger dan die tegen Utd. Een afwerker wordt hij nooit. In principe is dat ook niet de taak van vleugelspelers, want hij maakt veel ruimte vrij voor ploegmaats en lokt veel overtredingen uit maar dan heb je wel een diepe spits nodig die veel scoort.

Diego Costa doet dat, bij de Belgen hebben we wel een probleem.
Ik zou overigens niet durven beweren dat hij beter is dan Fabregas, die kerel heeft al een assist of 7/8 in de PL.

6 november 2014 om 16:05

Ik zie alles van Hazard, dus ja ook zijn missers. Maar dat stoort me niet echt bij hem. Ik heb het gevoel dat dat nog gaat verbeteren. Hij is echt nog niet op de top van zijn kunnen.

Ik ben akkoord dat het geen doelpuntenmachine gaat worden, maar een 10tal goals en assists op een seizoen moet zeker lukken.

Je hebt gelijk over Fabregas. Ze hebben beide hun kwaliteiten en kunnen goed samenspelen. Ik kies toch eerder voor Hazard en jij misschien eerder voor Fabregas dan. Niets mis mee.

Hij is nu al gewoon een top vijf speler van de wereld. De zuivere doelkansen moet ie wel beginnen benutten, in de laatste wedstrijden kwam hij paar keer één op één met de doelman....die kansen moet je gewoon potten.

6 november 2014 om 08:08

Robben messi ronaldo suarez zlaten di maria

6 november 2014 om 08:38

Sorry Bennieben, maar hij hoort zeker niet bij de top-5 van de wereld. Hij is op zijn positie misschien wel top-5, maar als je alle buitenspelers gaat pakken (dus ook de rechterflank), dan hoort ie niet bij de Top-5.
Hij heeft dus een lange weg te gaan nog. En dat is ook niet erg, hij komt er heus wel..

6 november 2014 om 09:42

Hij is absoluut beter dan Zlatan. Echt een lichtpunt bij het team van chelsea.

6 november 2014 om 13:49

Hij is zo goed, dat hij de grootste kansen weet te missen. Totaal niet de absolute top dus. Zlatan maakt clubs kampioen, Hazard niet.

6 november 2014 om 23:54

Hazard maakte op z'n 21 Lille kampioen, en hij zal het ook met Chelsea doen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren