Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mourinho: ‘Er is geen twijfel mogelijk: hij krijgt een nieuw contract’

Laatste update:
/

José Mourinho heeft beloofd dat John Terry behouden blijft voor Chelsea. De robuuste verdediger is bezig aan zijn zeventiende seizoen in Londen en beschikt over een aflopend contract: iedereen bij de club is het er echter over eens dat Big John te belangrijk is om in de zomer te laten gaan. Mourinho verzekert dat dat ook niet zal gebeuren.

“Er is geen twijfel mogelijk: hij krijgt een nieuw contract. Ik weet dat, hij weet dat. Wij als club, de directie, het bestuur weet dat. En ik denk dat je zoiets ook moet voelen. John is een enorm belangrijke speler in het elftal dus dat volgende contract, dat komt er: vroeg of laat. Het is niet meer dan een formaliteit”, aldus de trainer van the Blues.

Donderdag speelde de 34-jarige Terry zijn 645ste officiële wedstrijd voor Chelsea. Hij luisterde de ontmoeting met West Ham United op met de 1-0, een intikker na een hoekschop. Terry speelde ruim twee jaar geleden zijn laatste interland voor Engeland al en richt zich sindsdien louter en alleen nog op zijn club.

Het is goed dat John Terry bij Chelsea blijft

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een fenomeen net als Steven Gerard parels voor het engelse voetbal. Jammer dat ze zijn gestopt bij het nationale elftal. Konden volgens mij nog best wrl effe mee

27 december 2014 om 23:54

Ja zeker als je kijkt hoe het Engels elftal er nu uitziet al moet ik wel zeggen dat ze al een betere indruk op mij maken

28 december 2014 om 02:48

Je weet dat Gerrard en Terry niet meer voetballen voor het Engels elftal he?

Gerrard is vrijwillig gestopt terwijl Terry zich waarschijnlijk ergens bij een politiebureau moet melden als Engeland speelt.

28 december 2014 om 17:25

@geert vs
Ja dat weet ik ik bedoel dat het Engels elftal beter zou zijn als ze die twee erbij zouden krijgen

28 december 2014 om 18:18

Toch wel zonde hoe FA John Terry heeft behandeld.

27 december 2014 om 23:59

Hun 2 zijn indd echt fenomenen, heb liever dat Gerrrard stopt na dit seizoen. Soms is het wel pijnlijk om hem te zien voetballen

28 december 2014 om 00:14

'Die twee zijn...'

28 december 2014 om 01:52

Ik vind John Terry niet beter dan een Onohua of een Gouweleeuw. Zou hem niet verlengen.

28 december 2014 om 03:53

Ik denk nu dat je Gouweleeuw tekort doet

Totaal mee eens en het valt me vooral op dat hij veel rustiger is in zijn tackles en slidings ik heb hem ook maar op een gele kaart kunnen betrappen en dat was in de beker #held

Drogba en Terry lijken gewoon het eeuwige voetballeven te hebben erg blij om dit te horen JT is gewoon versmolten met Chelsea.

28 december 2014 om 17:01

Terry is 34... Er zijn wel meer spelers in de top die op hu 34e het iveau nog halen. Hij is gewoon een ervaren verdediger. Als je elke dag traint mag je toch wel verwachten dat je op je 34e nog top bent?

Terry is een levende legende en nog steeds een speler die van grote waarde is. Samen met Cahill een geweldig duo en een goede mentor voor Zouma, Aké en Christensen. Captain Leader Legend, John Terry!

En waarom Lampard niet dan..?

Omdat Lampard eiste de uit wedstrijden in de prive Rolls Royce van Abramovich te worden vervoerd ipv de spelersbus. Dat kon echter niet omdat het niet goed zou zijn voor de team belang etc. dus kon chelsea niet anders en moesten ze hem laten gaan.

28 december 2014 om 02:36

Oke

Terry is de ideale verdediger voor chelsea. Hij hoeft geen lange afstanden te lopen want ze verdediger redelijk dicht op de goal. Voor de rest is hij sterk bij corners is z'n timing perfect en is hij de leider. Bij Barcelona zou hij absoluut niet meegaan maar bij chelsea zie ik het hem nog wel 2 maximaal 4 seizoenen volhouden.

Terry is legendarische speler en is erg trouw is wel flauw als ze hem nu verkopen

John Terry is een legende bij Chelsea, die moet je koesteren. Zoals hij nu speelt kan hij nog wel een aantal jaar mee, verdedigend staat het als een huis. Met Cahill vormt hij een ijzersterk koppel dat zich (ondanks zijn/hun leeftijd) ook steeds beter begint te ontwikkelen in de opbouw.

Als club zijnde zou ik het net zo aanpakken als United deed met Giggs. Er ligt gewoon elke zomer een eenjarig contract voor je klaar en je mag zelf bepalen wanneer je je schoenen aan de wilgen hangt.

Toch bizar dat Lampard niet nog even mocht blijven. Chelsea kan zo'n legend a) makkelijk behouden met een mooit salaris en b) goed gebruiken af en toe als er een goal nodig is. Als je ziet hoeveel die man bij Citu nog scoort is echt waanzinnig. Legendes als Terry en Lampard moet je lekker met pensioen laten gaan bij de club als zij het genoeg vinden. Vind dat ze dat bij ManU nog het beste doen met Giggs.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren