Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mooi afscheid voor 'Maradona van de Wâlden': 'Dit is wel uniek'

Laatste update:

Henk de Jong geeft Oebele Schokker een mooi afscheid van SC Cambuur. De aanvaller kwam dit seizoen nog niet in actie voor de Friezen, maar is bij de wedstrijdselectie gehaald voor het treffen met PEC Zwolle. "Uit respect zit hij sowieso bij de selectie en als de stand het toe laat gaat hij ook minuten maken", zegt De Jong op de website van zijn werkgever.

/

Schokker was belangrijk voor Cambuur bij de promotie naar de Eredivisie, maar bleek op het hoogste niveau toch tekort te komen. In januari keert hij terug naar de amateurs, naar Harkemase Boys. "Oebele zit bij de selectie omdat hij zoveel heeft betekend voor mij en voor de hele club", legt De Jong uit. "Hij heeft een belangrijk aandeel gehad in het kampioenschap en heeft elke training en elke wedstrijd alles gegeven."

De Maradona van de Wâlden is blij met het gebaar van De Jong: "Dat ze mij dat gunnen, dat is wel uniek", zegt Schokker in gesprek met Omrop Fryslân. "Ik denk dat iedereen wel kan beamen dat ik elke dag als een liefhebber ben wezen trainen en altijd mijn uiterste best heb gedaan. Daarom is het wel logisch dat de jongens geen commentaar gaven en ermee akkoord gingen. Dat doet mij heel erg goed. Speeltijd zou wel heel speciaal zijn. Het is even afwachten, want het is hartstikke belangrijk dat de club gewoon drie punten pakt."

Oebele Schokker is wel degelijk goed genoeg voor SC Cambuur

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Helaas, hij komt handelingssnelheid te kort, zijn techniek is niets mis mee, maar doordat hij die snelheid mist komt hij net een stapje te kort voor de eredivisie.

20 december 2014 om 11:28

Klopt, dat is het voornamelijk. Snelheid. Voor de rest vind ik hem een hele degelijke voetballer met een goede techniek.

Of hij degelijk genoeg is is de ene vraag masr hij verdient dit in ieder geval wel!

Mooi gebaar van de trainer. Zou mooi zijn als hij de kans krijgt op zo'n manier afscheid te nemen van het thuispubliek. In dubbel opzicht...

19 december 2014 om 17:06

Als hij die kans krijgt ben ik tevreden, want dan is de stand in het voordeel van Cambuur

19 december 2014 om 17:09

Precies!

Kerel met goede instelling die inderdaad zijn aandeel heeft gehad in het promotie-jaar van Cambuur. Mooi gebaar van de Jong.

Lijkt een hele sympathieke gozer die Schokker, gun het hem van harte. Ik moet ook zeggen dat ik De Jong een prima coach vind.

Mijn vader heeft vroeger met hem gevoetbald haha

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren