Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Montreal Impact haalt in één klap 142 Serie A-doelpunten in huis

Laatste update:

Marco Di Vaio gaat in de herfst van zijn loopbaan in de Major League Soccer aan de slag. Montreal Impact maakt via zijn officiële kanalen de komst van de 35-jarige aanvaller uit Italië bekend. Di Vaio speelde de afgelopen vier seizoenen voor Bologna, waar hij tot 143 wedstrijden en 65 treffers kwam.

/

"Het was niet makkelijk om Bologna te verlaten, maar ik hoop dat ik Montreal Impact van dienst kan zijn. Ik zal alles geven wat ik heb, zoals mijn ervaring en leiderschap voor mijn trainers, ploeggenoten en bestuur." Montreal Impact beschikte met Bernardo Corradi en Matteo Ferrari al over twee Italianen in de selectie. Het drietal maakte acht jaar geleden deel uit van de Italiaanse EK-selectie.

Di Vaio speelde in zijn loopbaan 588 officiële wedstrijden en kwam tot 219 treffers, waarvan 142 in de Serie A. De oud-international speelde in zijn loopbaan voor onder meer Lazio, Parma, Valencia, Juventus en Genoa. Montreal Impact staat achtste in de Eastern Conference van de Major League Soccer, met twaalf punten uit evenveel duels.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een heerlijke speler was dit vroeger! Maar toch een verassende stap om in Canada te gaan voetballen.

24 mei 2012 om 21:15

Nou, in de MLS kan je niet gaan cashen. Hoewel ze daar wel een salarycap hebben, dus ik denk dat de Italiaan zeker tot de grootverdieners gaat behoren.

24 mei 2012 om 21:30

Europese top voetballers die naar MLS gaan worden gezien als Dp's (designated player) en die verdienen altijd meer dan een gewone Amerikaanse MLS speler.beckham en Henry die verdienen een stuk meer dan hun mede spelers bijvoorbeeld.op die DP regel zit niet egt een salariscap denk ik

24 mei 2012 om 22:31

Geloof mij maar jongens als Marques, Henry, Beckham, Keane en Angel krijgen daar een salaris waar je nog bang van wordt hoor!

New York Red Bulls heeft bijvoorbeeld een enorme begroting

24 mei 2012 om 23:13

Ik denk ook dat ze veel verdienen daar ja, maar niet meer dan bij een City. Het is vooral ook het land en de voordelen (belasting e.d.) die ze daar aan zal spreken. Want Amerika is denk ik het beste land om te wonen mits je financieel sterk bent.

Verder een goede speler dit geweest vroeger, laatste jaren natuurlijk wat minder maar toch nog wat goals. Ook twee tegen Inter nog meen ik me te herinneren...

25 mei 2012 om 07:46

Tuurlijk kan je daar wel bakken met geld verdienen, wat is volgens jou anders de rede dat al die vedettes daar naartoe gaan?

24 mei 2012 om 21:52

Jah inderdaad aparte zet. Bijna alle italianen blijven in Italie voetballen

24 mei 2012 om 22:25

Lijkt me geweldig om in de MLS te spelen aan het eind van je carrière. Liever dan vasten in Rusland, China of het Midden Oosten.

Sport word daar heel vurig beleefd en voetbal is aan een flinke opmars bezig. Als gevestigde speler uit Europa/Zuid Amerika krijg je daar echt veel waardering.

Dat is nog eens een verrassende stap. Di Vaio was altijd een van de meest scorende aanvallers van de Serie A hoewel hij niet voor topclubs speelde. Hopelijk kan hij ze ook in Canada maken

24 mei 2012 om 21:19

''hoewel hij niet voor topclubs speelde''

Hij heeft voor Juventus gespeeld.

24 mei 2012 om 21:25

Je hebt gelijk, maar een echte vaste waarde was hij daar niet. Hoewel, 11 goals in 29 wedstrijden is zeker niet slecht.

25 mei 2012 om 10:59

het is een aardig gemiddelde het zou wel leuk zijn als ze inzaghi er nu nog bij halen beste duo ooit in amerika

Di Vaio was samen met Di Natale de meest onderschatte spitsen van de Serie A.
Beide spelers deden het voortreffelijk bij hen clubs.

24 mei 2012 om 21:24

Miccoli mag je gerust bij dit groepje toevoegen hoor. Echt ongelofelijk dat hij geen uitnodiging kreeg voor het EK.

Erg jammer voor Bologna dat Di Vaio vertrekt. Ik vind het persoonlijk erg prachtig om bij de meeste Italiaanse clubs nog van die oude vedette aanvallers te zien spelen. Jammer dat er nog één vertrekt dit jaar.

24 mei 2012 om 23:27

Hoe kon ik hem vergeten? Hij is een held bij mijn favoriete club in Italie, Palermo. Al vind ik Di Natale een betere speler dan Miccoli.

Leuk voor de man, goede speler geweest in Serie A en hopelijk kan hij iets toevoegen aan de competitie daar om het bekender te maken.

Zo die gaat dus zakkenvullen in Amerika: Ik wens hem veel succes

24 mei 2012 om 22:41

Montreal is toch echt Canada.

24 mei 2012 om 22:54

Canada is ook Amerika.

24 mei 2012 om 22:55

Ja maar ze spelen in een ''amerikaanse competitie'' ...
Net als Swansea City...ligt in Wales maar spelen mee in de ''engelse competitie''

Wat een geweldige spits was Di Vaio
Sympathieke man
Speler die zeker kan scoren
Het is hem gegund om af te bouden in Amerika
Succes Marco je verdient het!

goede speler!!
vond hem vaak onderschat
heeft ook nog voor as monaco gespeeld maar die staat niet in dat rijtje thuis

Vond hem altijd een schitterende speler! De afgelopen jaren met Bologna veel tegen degradatie gestreden en hij scoort wel gewoon veel! Mede door zijn goals speelt Bologna nu al een paar jaar in de Serie A. Het is hem gegund om deze uitdaging aan te gaan!

Ik vond 'm een gruwelijke spits tijdens zijn hoogtijdagen, ik wens 'm veel succes aan de andere kant van de wereld.

Deze speler gaat het zeker redden daar hij is echt nog goed voor zijn leeftijd 1 of 2 jaar geleden toen ik hem zag spelen tegen milan geloof ik was hij zeker nog een van de beste spitsen in de serie A.

Di Vaio
Diego Tristan
Ronaldo
Okocha
Nedved
Toldo
etc

wie kent ze nog? haha geweldige tijden, wat gaan tijden toch snel.
met de spelers waarmee ik ben opgegroeid stoppen nu 1 voor 1 of zitten in hun nadagen

Voetbalzone, kunnen jullie alsjeblieft de Amerikaanse competitie in orde maken? De link naar o.a. Whitecaps doet het niet, de eerste divisie staat nog steeds aangeduid als Usl-1 ipv Nasl en daar staat ook nog een team van de Whitecaps en Motnreal Impact in.

On; Nee! Ongeloofelijk hoe ze het toch weer voor elkaar krijgen. Ze krijgen daar een leuk team zeg en kijk er met jaloezie tegenaan! En dat in hun inaugural season, kan ik alleen maar van dromen....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren