Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Monaco handelt snel en betaalt vijftien miljoen voor opvolger van Moutinho

Laatste update:

AS Monaco verkocht João Moutinho dinsdag aan Wolverhampton Wanderers en heeft nog dezelfde dag de komst van zijn opvolger afgerond. De Ligue 1-club maakt via de officiële kanalen bekend dat Jean-Eudes Aholou van RC Strasbourg overkomt. De 24-jarige middenvelder heeft een contract voor vijf seizoenen met de Monegasken ondertekend.

Met de komst van Aholou is een bedrag van ongeveer vijftien miljoen euro gemoeid. Monaco hield zes miljoen euro over aan de verkoop van Moutinho, die sinds medio 2013 in het Stade Louis II speelde. Aholou speelde pas anderhalf jaar voor Strasbourg: hij had een belangrijk aandeel in de promotie in 2016/17 en het lijfsbehoud van afgelopen seizoen in de Ligue 1.

Aholou speelde voor zijn periode in Strasbourg voor Ligue 2-club Orléans en maakte recent zijn debuut voor het nationale elftal van Ivoorkust. Monaco verkocht eerder deze zomer onder meer Fabinho, Terence Kongolo en Adama Diakhaby en haalde daar onder meer Willem Geubbels, Antonio Barreca, Samuel Grandsir en Pelé voor terug.

Denk jij dat AS Monaco komend seizoen kampioen wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prima aankoop van Monaco weer en lekker snel gehandeld ook. Kijk je mee Aulas?

Wolverhampton of fc portugal?

25 juli 2018 om 01:59

Fc Gestifute kan je het eerder noemen of Mendes FC. Maar ja wat wil je als de club deels wordt geleid door de beste zakenwaarnemer ter wereld die zoveel goede spelers onder zijn hoede heeft.

Ken deze speler totaal niet. Toch nog wel een behoorlijk bedrag voor in mijn en denk in velen gevallen een onbekende speler. Is dit een goede aankoop?

25 juli 2018 om 02:05

Ik denk dat hij meer wordt gezien als de nieuwe Bakayoko/Fabinho. Ze willen weer een nieuwe defensieve middenvelders blok hebben, waarbij Aholou, Bennasser, Pele en/of N'Doram de nieuwe verdedigende middenvelders duo wordt. Moutinho is eigenlijk al vervangen door Tielemans, die een soortgelijke speler is als Moutinho.

Ken de speler zelf niet, maar zouden ze niet beter niet eerst tielemans eens een kans geven die daar al een jaar op de bank zit?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren