Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Moisander: 'Ik wilde het team helpen, maar liet ze juist in de steek'

Laatste update:

Niklas Moisander was in het afgelopen seizoen erg belangrijk voor Ajax, maar is niet snel tevreden. De verdediger denkt vooral terug aan de bekerfinale tegen PEC Zwolle, die met liefst 5-1 verloren werd. Moisander was eigenlijk niet fit genoeg om te starten, maar begon toch in de basis.

/

Joël Veltman ontbrak in De Kuip wegens een schorsing en dus besloot Moisander om het toch maar te proberen. Dat bleek geen goed idee te zijn. "Tijdens de wedstrijd voelde ik dat ik niet hetzelfde kon brengen als normaal. Ik wilde het team helpen, maar liet ze juist in de steek. Dat was een pijnlijk leermoment. De volgende keer dat ik me niet honderd procent voel, speel ik niet", zegt de Fin tegen Ajax Life.

De 28-jarige Moisander merkt verder wel dat hij gegroeid is: hij vertelt dat hij vorig seizoen nog een beetje onzeker was, omdat hij dacht dat veel mensen twijfelden of hij wel een goede opvolger voor Jan Vertonghen zou zijn. Na de titel van vorig seizoen heeft hij echter niet meer het gevoel dat hij zich moet bewijzen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Natuurlijk dom en logisch, maar dat dit nu nog op vz wordt geplaatst -_-, was allang bekend en zei hij na de wedstrijd al.

13 mei 2014 om 18:18

Dat was niet de reden dat ajax die wedstrijd verloor want ze werden op alle fronten afgetroeft.

13 mei 2014 om 18:21

Mwah dat is erg makkelijk gezegd, pec had ook 'geluk' dat alle kansen in de eerste helft een goal opleverde

13 mei 2014 om 18:28

Maar hoe ze in de eerste helft overal meteen op zaten en snelle aanvallen hadden, daarmee win je zulke wedstrijden

Dankzij Denswil viel het niet op dat hij niet helemaal fit was. Die had pas een behoorlijke offday.

13 mei 2014 om 17:03

Denswil heeft iedere wedstrijd een offday.

Gaan we daar nog steeds over door? De bekerfinale is ondertussen alweer eventjes geleden...

13 mei 2014 om 16:31

Mensen beginnen er ook steeds tegen Ajacieden over dus waarom niet vz ook hea?

13 mei 2014 om 17:15

Geloof me, hoe leuk ik het ook vind om ajacieden hiermee te pesten (heb meerdere vrienden die veertig kilometer verderop staan te springen) is het nu wel een beetje genoeg.

13 mei 2014 om 18:11

De bekerfinale is bijzaak en geeft hij gewoon als voorbeeld. Vz breidt het ook wat uit, omdat een artikel met 1 alinea, wat eigenlijk de hoofdzaak is, niet kan. Ot: hopelijk blijft hij nog een jaartje bij Ajax. Afwisselen met Denswil en/of Van der Hoorn. Dan komt het goed.

Wat mij betreft mag Moisander nog wel een seizoen blijven, wel Denswil iets meer de kans geven om te spelen.

Goede voetballer voor Ajax, kan je zeker er voor de breedte van de selectie bijhouden.

Heb je in ieder geval een stuk ervaring achterin.

13 mei 2014 om 16:53

Na het wegvallen van Poulsen zou ik zeker proberen om Moisander te behouden voor, wat jij al aangaf, de ervaring. Verdee hoop ik dat Denswil volgend seizoen meer zijn draai gaat vinden, want hij heeft zeker potentie

Heeft weinig uitgemaakt. Heel Ajax speelde erg slecht. 5-1!

Moisander, netjes van je om dit zo te zeggen, maar in mijn beleving was jij niet de hoofdzaak, het hele team speelde onder hun kunnen in vond ik en ook die storing was niet normaal, maar mag niet als excuus gebruikt worden, jullie zijn kampioen en terecht geniet daar maar van en volgend seizoen hoop ik dat je er nog bent. Denswil heeft inderdaad nog meer tijd nodig om je te vervangen.

en pec zwolle heeft de beker en das ook terecht iedereen weer blij

13 mei 2014 om 17:27

Wat bedoel je?

Ik denk eerlijk gezegd niet dat hij dat zichzelf moet aanrekenen. Heel Ajax speelde gewoon een hele slechte wedstrijd. Met of zonder Moisander , het resultaat zou hetzelfde blijven. Pec verdiende het gewoon om te winnen. Als Pec nog een paar kansen had afgemaakt die ze wel hadden dan had het erger gekund.

Inderdaad voldoende zelfreflectie van Niklas, zijn optreden deed pijn a/d ogen

Toch raar dat een ervaren kracht van 28 zo'n misrekening maakt

Het is te prijzen dat hij zichzelf dit verwijt, maar ik vind dit ook een fout van Fdb. Die zou toch moeten weten dat hij niet fris en fruitig was.

13 mei 2014 om 20:39

De coach vraagt of hij dit is, daar heeft hij toen ja op gezegd.
Het is nog altijd de speler die aangeeft of hij kan spelen.
Als trainer kan je niet in het lichaam kijken.

En voor mij is een zieke moisander nog altijd beter als een Denswil.
Leuk talent maar te traag in zijn bewegingen.

13 mei 2014 om 23:01

Daar heb je natuurlijk gelijk in, ik weet ook niet of hij er daarvoor al uit lag of niet. Als het een eenmalig iets was, kan je het de trainer niet kwalijk nemen nee.

14 mei 2014 om 00:08

Het enige wat zeker was, is dat het niet aan hem lag... maar aan het hele team dat verzaakte en gewoon overklast werd door een gretig Zwolle... niet meer aan denken.

Hoop dat Moisander nog een jaar blijft. Heeft ook zeker genoeg uitstekende wedstrijden gespeeld. Overigens stond dit interview vorige week al in AjaxLife......

kopop Moisander...het hele team faalde toen...en een deel van het publiek...het is een wedstrijd waarvoor zowel spelers als echte supporters zich voor geschaamd hebben...maar met titel op zak en CL in vooruitzicht weer lekker vooruit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren