Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mogelijk nog transfer bij Real Madrid: 'Het klopt, hij zou kunnen vertrekken'

Laatste update:

Real Madrid zal op de laatste dag van de transfermarkt niemand gaan kopen, maar neemt wellicht nog wel afscheid van een selectiespeler. Denis Cheryshev komt nauwelijks aan spelen toe en na de 6-0 overwinning op Espanyol bevestigde Zinedine Zidane dat het mogelijk is dat de Rus maandag nog vertrekt. Liverpool schijnt nu het dichtst bij de komst van Cheryshev te zijn.

/

De 25-jarige aanvaller keerde in de zomer terug van een verhuurperiode bij Villarreal, maar kwam dit seizoen nog niet verder dan twee invalbeurten in de Primera División. “We zullen het moeten afwachten, maar het klopt: hij zou kunnen vertrekken”, zei Zidane volgens AS. “Denis is een geweldige speler, maar hij moet meer minuten maken. Ik wens hem al het beste.”

Lange tijd leek Villarreal Cheryshev terug te willen halen, maar voorzitter Fernando Roig heeft een paar dagen geleden aangegeven dat hier geen sprake van zal zijn. Een overstap naar de Premier League lijkt nu het meest waarschijnlijk; Liverpool zou Cheryshev graag willen halen, omdat Alex Teixeira van Shakhtar Donetsk veel te duur is.

Denis Cheryshev is simpelweg niet goed genoeg voor Real Madrid

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi dat Cheryshev vertrekt. Zo'n speler hoort gewoon meer minuten te maken zodat hij ook bij Rusland in aanmerking blijft om naar het EK te gaan. Russische media melden dat Cheryshev onderweg is naar Sevilla waar zijn vader de assistent trainer is. Dat zou een zeer slimme transfer zijn.

1 februari 2016 om 00:36

Oh dat wist ik niet eens. Is zijn vader assistent van Emery? Ik zag vandaag iemand anders langs de zijlijn bij Sevilla omdat Emery geschorst was maar weet niet of dat zijn vader was.

1 februari 2016 om 00:58

Zijn vader is inderdaad assistent van Emery. Hij werd gehaald door Sevilla om Konoplyanka te ondersteunen aangezien hij zowel Russisch als Spaans kan.

Voor beide partijen beter als hij vertrekt. Goeie voetballer maar ook niet goed genoeg voor Real. Ik denk dat Liverpool al lastig genoeg is.

1 februari 2016 om 00:37

Hij is maar twee keer ingevallen dit seizoen in de competitie en in de beker mocht hij eindelijk in de basis maar...

1 februari 2016 om 05:02

Ik vind beide spelers onnodig. Zelfs als invaller komen ze heel erg veel te kort bij Real Madrid.

Wat een vieze club is het, alleen maar spelers verpesten door nul vetrouwen en speeltijd te gunnen. Hopelijk gaat ie idd Liverpool en komt hij tot bloei

1 februari 2016 om 05:05

Zou jij hem inzetten als je Ronaldo, Bale, Benzema, James en Jese voor de voorhoede beschikbaar hebt? Waarom zou een club een voetballertje tijd gunnen terwijl er gewonnen moet worden en geld gemaakt worden. Jou baas gaat jou toch ook geen manager functie geven omdat hij anders een misselijk makend ventje is omdat hij je niet gunt? Je moet het toch verdienen?

1 februari 2016 om 07:52

Hoe ga je het verdienen zonder uberhaupt de kans te krijgen.

1 februari 2016 om 08:56

Door het op de trainingen het te laten zien, pf denk je dat de trainingen alleen voor de show zijn.

Villarreal leek me ideaal, maar die staan twee punten achter op Real dus dan zou Perez die transfer tegenhouden. Cheryshev moet echt nog weg, speelt echt niets.

Waarschijnlijk dus toch nog een aankoop voor Liverpool. Ken weinig van deze speler, dus zou niet weten of dit een versterking is. Wel een vleugelspeler, dus qua positie is hij in ieder geval meer dan welkom.

1 februari 2016 om 08:38

Hij gaat niet naar Liverpool. Hij is opweg naar Sevilla en gaat daar een contract tekenen.

1 februari 2016 om 13:15

Dit dus.. Liverpool gaat niks meer doen vandaag. Hoog uit Sinclair verkopen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren