Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Moet Erik ten Hag vrezen? Toptrainer aast op baan bij Manchester United

Laatste update:

Thomas Tuchel ziet een dienstverband bij Manchester United wel zitten, zo meldt Florian Plettenberg, journalist van Sky Deutschland. Woensdagochtend werd bekend dat Tuchel na dit seizoen als trainer vertrekt bij Bayern München. De vijftigjarige oefenmeester aast naar verluidt op een terugkeer in de Premier League.

Volgens Plettenberg spreekt Manchester United Tuchel enorm aan. “Hij kan zich goed voorstellen dat hij ooit manager van the Red Devils wordt en is van mening dat zijn werk in de Premier League nog niet is voltooid”, schrijft de journalist op X.

Tuchel was vanaf begin januari 2021 anderhalf jaar manager van Chelsea. Na exact honderd officiële duels werd hij bij the Blues ontslagen. De trainer gaat komende zomer dus het liefst aan de slag bij Manchester United, waar Erik ten Hag nog een contract tot medio 2025 heeft.

De Nederlander beleeft een wisselvallig seizoen bij the Mancunians en staat door een teleurstellende zesde plaats in de Premier League serieus onder druk. Voor de winterstop werd Ten Hag met Manchester United al uitgeschakeld in de Champions League.

Tuchel zelf stond geruime tijd onder druk bij Bayern. De vijftigjarige trainer die Julian Nagelsmann in maart vorig jaar opvolgde, vertrekt dus na een kleine anderhalf seizoen alweer bij der Rekordmeister.

Tuchel reageerde kort op zijn aanstaande vertrek. "We hebben afgesproken dat we onze samenwerking na dit seizoen beëindigen. Tot die tijd blijf ik er natuurlijk samen met mijn staf alles aan doen om maximaal succes te behalen.”

FC Barcelona, dat voor komend seizoen op zoek is naar een nieuwe trainer, wordt naar verluidt door Tuchel eveneens als een serieuze optie beschouwd. De oefenmeester staat volgens Plettenberg ook daadwerkelijk op een shortlist van de Catalanen om Xavi komende zomer op te volgen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

aub doe! Kan ten Hag lekker terug naar Amsterdam, zit MU met een volgende clown opgescheept.

Ik zou persoonlijk 2x nadenken voordat ik een explosief persoon als Tuchel zou aannemen, hij viel bijzonder tegen. Maar goed, succes met de kroam.

Dan zou Manchester United echt de koning van de flop transfers voltooien in zowel spelers als trainers.

Tuchel is geen toptrainer meer, dus daar gaat United echt niet mee in zee. Wil je onrust en slecht voetbal in je club? Teken Tuchel.

Uitgeschakeld in de Premier League? Ben benieuwd wat dat inhoudt.

Tuchel i.c.m. topcoach;-)))))

22 februari 2024 om 18:42

Met mainz top gepresenteerd door ze naar de top van de Bundesliga te brengen. Met Dortmund top gepresteerd qua puntengemiddelde. Met PSG voor het eerst de cl finale gehaald en nipt verloren. Daarna halverwege instappen bij een zeer matig Chelsea onder Lampard zelfs nog een CL weten te winnen. Vorig jaar nog Bundesliga winnaar. Ja het is een topcoach. Of je hem mag of niet..

Laat dit alsjeblieft gebeuren. Komt die in ieder geval niet naar Liverpool en United kan weer van vooraf aan beginnen

Uitgeschakeld in de winterstop van de Premier League. Volgens mij zijn ze aan het boycotten op VZ.

Tuchel toptrainer? 😂 tobtrainer.

Nou, dat is alweer even geleden dat er een 'vertrek van Ten Hag' bericht is verschenen. Werd ook wel weer eens tijd natuurlijk!

Tuchel is echt een bar slechte trainer. Hij heeft een paar prijzen gewonnen maar dat is op conto van zijn assistenten.

Tuurlijk. Alsof iemand nog op hem zit te wachten na Chelsea en Bayern… Man, wat heeft die het bij beide slecht gedaan. Leuk dat je aangeeft wel interesse te hebben, lekker makkelijk als de ander toch geen interesse heeft…

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren