Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Misgelopen Feyenoord-doelwit past zich naadloos aan: ‘Hij verrast de hele club’

Laatste update:

Wilfried Gnonto heeft zich binnen korte tijd razend populair gemaakt bij de aanhang van Leeds United. De negentienjarige Italiaan, die de gehele zomer aan Feyenoord werd gelinkt, past zich in Engeland naadloos aan. Woensdagavond was de buitenspeler goed voor twee doelpunten in het FA Cup-duel met Cardiff City (5-2). Met name het eerste doelpunt na 26 (!) seconden was zeer fraai en na de wedstrijd werd Gnonto dan ook bedolven onder complimenten.

De bekerwedstrijd tegen Cardiff was pas nauwelijks bezig toen Gnonto al het net wist te vinden. De Italiaan besloot een heerlijke crosspass van Rodrigo direct op zijn pantoffel te nemen en liet daarmee doelman Jak Alnwick kansloos. Teamgenoot Patrick Bamford is onder de indruk van Gnonto zijn eerste maanden bij de club. “Wilfried is een fantastisch joch. Hij is heel nederig en down to earth en daarom mag iedereen hem heel graag. Hij wordt elke wedstrijd beter”, liet de routinier weten tegenover BBC.

Bamford had verwacht dat Gnonto langer de tijd nodig had om zich aan te passen. “Hij kwam hier binnen als belofte voor de toekomst, maar heeft de hele club verrast. We wisten wel dat hij potentie had door een paar interlands bij Italië. Nu laat hij dat elke wedstrijd zien.” Ook manager Jesse Marsch geniet van Gnonto. “Hij is een zeer intelligent, bescheiden, geaard mens die zich wil verbeteren en hard wil werken en gelooft in het proces dat wij voor hem hebben gecreëerd.”

Gnonto stond de gehele zomer op het wensenlijstje van Feyenoord, maar werd in eerste instantie niet gehaald omdat FC Zürich mikte op zo’n tien miljoen euro. Trainer Arne Slot zag daarnaast meer een spits in de rechtspoot, terwijl hij echt iemand voor de flanken wilde aantrekken. Uiteindelijk kwam Igor Paixão voor zo’n vijf miljoen euro naar De Kuip toe. Gnonto werd gedurende de transferzomer steeds goedkoper en vertrok uiteindelijk pas op 1 september naar Leeds toe. The Peacocks betaalden uiteindelijk slechts 4,5 miljoen euro voor de achtvoudig international van Italië.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij was toch te duur? Net zoals vele andere spelers? Dan heb je iig genoeg artikelen om te sharen. Sharing is caring!

19 januari 2023 om 10:46

Had ook iets te maken met de zoon van Arnesen staat me bij. En dat hij meer een 2 spitsen systeem speler is en Feyenoord (lees Slot) en pure linksbuiten wilde hebben.

19 januari 2023 om 14:17

Speelt nu bij Leeds als pure linksbuiten en doet het daar alleraardigst.

19 januari 2023 om 10:47

En er waren twijfels aan zijn inzetbaarheid in de beoogde speelstijl van Slot (in combinatie met de prijs werd het risico te hoog).

19 januari 2023 om 11:12

ach de zoveelste speler die Feyenoord weer niet heeft kunnen binnenhalen.
Het blijkt maar weer dat Arnesen erg waardevol was. Nu ligt alle macht bij 1 persoon, die bovendien nooit genoeg tijd kan hebben om zich goed te verdiepen.
Er zullen vast en zeker een paar blinden hier zijn die het toch, tegen beter weten in, proberen te verdedigen. 😲ongelooflijk vind ik dat. Kritisch kijken kunnen ze niet

19 januari 2023 om 11:20

Gelukkig weet jij alles en maak jij altijd de juiste keuze terugkijkend.

19 januari 2023 om 11:26

Cas, dat jij alles wat Feyenoord doet en na laat negatief bekritiseert, weten we inmiddels van je. Heb je een dusdanige traumatische ervaring opgedaan, dat je daar op 63 jarige leeftijd nog steeds last van hebt?

Zoals ik hierboven al aangaf was Feyenoord in de markt, maar hebben ze wegens de combinatie prijs-bruikbaarheid van hem afgezien. Een weloverwogen besluit dus.

Zo dan, is hij uiteindelijk voor maar 4.5 miljoen vertrokken bij Zurich? Jammer dat Feyenoord nooit door heeft gepakt want als je je zo makkelijk aanpast aan de Premier League, dan was hij een sensatie geworden in de Eredivisie.

19 januari 2023 om 10:52

Toen Feyenoord interesse had wilde Zurich “minimaal 10 miljoen” en dat was toentertijd te gortig. Uiteindelijk heeft Zurich eieren voor z’n geld gekozen en is hij aan het einde van de transferperiode voor 4,5 naar Leeds gegaan.

19 januari 2023 om 10:53

En het doorverkooppercentage zal ook wel een rol hebben gespeeld.

19 januari 2023 om 11:01

Niet alleen het transfersom, dat gedoe met zoon van Arnesen speelde een grote rol.

Plus je kan niet iedereen halen. Hij doet het opzich prima, ook speelt hij af en toe basisplaats bij Leeds.

19 januari 2023 om 11:05

Feyenoord kon hem voor hetzelfde bedrag aantrekken als Leeds. Echter was Feyenoord niet overtuigd dat hij als linksbuiten kon spelen. Hierdoor hebben zij Paixao gehaald, inderdaad dat van de zoon van Arnesen heeft meegespeeld. Echter als ze volledig waren overtuigd hadden zij hem wel aangetrokken.

Aan de berichtgeving te geloven heeft Feyenoord alles op alles gezet om hem te halen met de middelen die ze tot hen beschikking hadden. Jammer dat het niet voldoende was. Hopelijk is onze Braziliaanse vriend (paixao) nu los, van de hatelijke 0 af en een basisplaasts in de sterkste 11 verdiend. Is nu een tijdje in Nederland en is misschien wat meer en meer gewend. Als ik nu naar buiten kijk, heeft hij weer wat nieuws om aan te wennen.

19 januari 2023 om 10:53

Feyenoord heeft juist niet alles op alles gezet lijkt mij? Zij kozen specifiek voor Paixao. Doordat er twijfels waren qua speelstijl voor Gnonto en omdat de zoon van Arnesen bepaalde belangen bij had dacht ik.

19 januari 2023 om 10:57

Ah dan heb ik dat gemist. Ik weet dat ze wel een paar aanbiedingen gedaan hadden maar dit niet voldoende was. Voor een aanvaller van de Italiaanse ploeg met zijn leeftijd die binnen handbereik ligt zouden er weinig andere mij kunnen overtuigen een betere optie te zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren