Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mino Raiola overgebracht naar afdeling intensive care in Milaan

Laatste update:

De situatie van Mino Raiola is volgens Sport Bild verontrustender dan eerder door de topzaakwaarnemer zelf gemeld. Raiola ligt al enkele weken op de intensive care in het ziekenhuis San Raffaele in Milaan, zo weet het Duitse blad te melden. Raiola ligt daar vanwege een longziekte. De laatste stand van zaken is volgens Sport Bild dat 'het naar omstandigheden iets beter gaat'.

De berichtgeving lijkt haaks te staan op de mededeling die Raiola op woensdag 12 januari zelf de wereld inbracht via zijn Twitteraccount. "Mino Raiola ondergaat gewone medische controles waarvoor verdoving nodig is", stond daar te lezen. "Alles was gepland en er vond geen spoedoperatie plaats." Daarmee werd de berichtgeving van La Gazzetta dello Sport, dat eerder die dag wél sprak over een spoedoperatie, al ontkend.

Raiola belandde midden januari dus plots in het ziekenhuis. De zaakwaarnemer was in voorbereiding op een gesprek met de leiding van Borussia Dortmund over de toekomst van Erling Braut Haaland. De Noorse superster wordt genoemd bij onder meer Barcelona en Real Madrid, maar hij kan zijn verblijf in Duitsland ook verlengen. Dortmund hoopt Haaland te kunnen verleiden met een riant salaris voor de komende jaren. Sport Bild voegt nu toe dat Raiola de onderhandelingen waarschijnlijk op afstand zal moeten voortzetten. Wanneer dat zal kunnen, is onduidelijk.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sterkte Mino! Je kan zeggen wat je wilt over hem, maar dit zijn geen leuke berichten.

20 januari 2022 om 19:12

Zal toch echt covid zijn denk ik. En dit gun je niemand, dus hoop dat ie snel weer ban de IC komt. Dat zou een stap vooruit zijn voor hem.

20 januari 2022 om 20:00

Nou, er zijn wel meer longaandoeningen die er bij mensen, zeker met de omvang van meneer Raiola, voor kunnen zorgen dat iemand op de IC belandt. Hoeft zeker geen Covid te zijn, maar die kans is natuurlijk wel zeer aanwezig. En inderdaad, je belandt niet zomaar op de IC (al is dat in Italië wellicht wat laagdrempeliger, geen idee), dus hij zal er niet goed aan toe zijn momenteel. Dat hij maar snel weer mag herstellen.

Hopelijk komt hij gauw weer thuis. Je ziet maar weer veel geld, veel macht verliest het vaneen goede gezondheid

Heftig om dit te lezen, sterkte raiola!!

Overgewicht werkt in zulke situaties niet mee. Had hij corona? Hij had iets aan de longen? Vaag allemaal. In ieder geval veel sterkte, dit gun je niemand. Blijft toch 1 van de beste in zijn vak.

20 januari 2022 om 19:12

Kans dat je in het ziekenhuis komt met zwaar overgewicht is inderdaad veel groter.

20 januari 2022 om 19:19

Corona of niet, een longziekte met zo'n lijf lijkt me hoe dan ook geen pretje. Hopelijk komt hij er goed mee weg.

Wat apart dat ie dan zelf naar buiten brengt dat er niets is.

20 januari 2022 om 19:11

1 groot complot!

20 januari 2022 om 19:23

Lange Frans is it really you?

OT: Ik vind Mino maar een kwal. Maar uiteraard wens ik hem heel erg veel sterkte en hoop ik dat hij er bovenop komt.

Beterschap kerel. Gaat het hier om Covid of een andere longziekte?

20 januari 2022 om 19:52

Hoeft niet per se naar buiten gebracht te worden gezien medische informatie in principe privé is. Hij zou wel Covid kunnen hebben en dan wordt hij ook op die indicatie ingeschaald bij de cijfers. We zullen echter pas weten wat hij heeft als hij hier zelf of (met toestemming iemand anders) mee naar buiten komt. Laten we vooral maar hopen dat hij er weer bovenop komt.

Sterkte gewenst. Je gezondheid is je belangrijkste bezit. Als dat je in de steek laat …. Beterschap

Deze man is een uitknijper van voetbalclubs. Diezelfde voetbalclubs knijpen hun fans uit met dure tickets, merchandise en consumptie. Hij heeft het imago tot het uiterste te gaan voor zijn cliënten, dat is bewonderenswaardig. In zijn mediaoptredens vind ik hem ook helemaal niet onsymphatiek overkomen. Veel sterkte voor hem, zijn familie, vrienden en cliënten.

20 januari 2022 om 22:15

Hij spreekt gewoon volgens de spelers. Je kunt niet alles op hem gooien.
Beterschap Mino

In Italie heet zowat ieder bed "intensive care", dat kan vergeleken met Nederland gerust een verpleegafdeling zijn. Maar geruststellend is het natuurlijk niet, laten we hopen dat het meevalt en hij snel opvalt.

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren