Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Miljoenenaankoop Man City moet maanden revalideren en dreigt WK te missen

Laatste update:

Manchester City moet het de komende maanden stellen zonder Benjamin Mendy. De Franse linkervleugelverdediger viel afgelopen weekeinde in het competitieduel met Crystal Palace geblesseerd uit en uit nader onderzoek is gebleken dat hij een gescheurde voorste kruisband heeft opgelopen, zo meldt zijn club donderdagavond via de officiële kanalen.

Mendy zal normaal gesproken zes tot negen maanden moeten herstellen van die blessure en zou zodoende zijn laatste wedstrijd dit seizoen al gespeeld kunnen hebben. De back had zich na zijn komst van AS Monaco afgelopen zomer vrijwel onmiddellijk opgewerkt tot een waarde in het elftal van Josep Guardiola en speelde tot nu toe vier wedstrijden in de Premier League.

Mendy zal vrijdag onder het mes gaan in Barcelona, zo laat Manchester City weten. Zijn blessure is ook een hard gelag voor de nationale ploeg van Frankrijk, daar hij de vaste linksback van bondscoach Didier Deschamps is. Mogelijk komt ook het WK van volgend jaar in Rusland daardoor in gevaar voor Mendy.

"Slecht nieuws jongens", zo vertelt Mendy op zijn Twitter-account. "Ik zal een paar maanden op huurbasis naar Injury FC gaan, met een gescheurde kruisband. Maar ik zal hopelijk snel en sterker terugkomen."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Pfff, zo jammer voor hem, maar ook voor city en frankrijk.

Eghhh, vervelende blessure. Hoop dat hij er weer volledig bovenop komt, altijd maar de vraag met die kruisbandjes!

Heel erg sneu voor mendy. Gewelidige linksback

Erg vervelend voor die jongen, maar even:
1: t is geen rechtsback vz
2: kurzawa kreeg tegen Nederland nog de voorkeur dus volgens mij geen eerste keuze, een van de meerdere twijfelachtige beslissingen van deschamps

Echt heel zonde voor hem voor city en frankrijk. Hij is echt een goede back lekker aanvallend waar guardiola van houd

28 september 2017 om 21:22

Ik baal gigantisch van deze blessure, omdat Man City mijn club is... Nu zit Man City zonder linksback.. Het is te hopen dat Delph het goed blijft doen..

28 september 2017 om 21:26

Maar wiens fout is dat? Drie backs voor twee posities met ca. 60 wedstrijden bij de club voor de boeg en daarvan is er nu eentje 6-9 maanden geblesseerd. Ik heb er weinig moeite mee als United fan, maar zonde is het natuurlijk altijd voor de betreffende speler. City had gewoon beter beleid moeten voeren; dan hadden ze nu geen problemen op de back.

28 september 2017 om 22:03

Natuurlijk is het de schuld van Man City. Ze hadden gewoon: Gaya, Bernat, Ghoulam, R. Rodriquez, Bertrand of Aaron Martin moeten kopen als 2e linksback, maar helaas hebben ze te veel gefocust op Alexis Sanchez. Gewoon slecht gedaan door de club.

28 september 2017 om 22:07

Best juichen? Hoezo wens je dit iemand? Je bent serieus een mafkees.
On topic: Mendy past prima in het spel dat Guradiola voor ogen heeft, namelijk bij balverlies de ruimtes klein maken en met volle kracht de bal heroveren met pressie. Erg jammer voor Man City dat ze hem moeten missen.

28 september 2017 om 22:37

Ja inderdaad. Wij Nederlanders hebben geen verstand van winnen en zijn alleen maar bezig met 4-3-3 en opbouwen. Ros die bal gewoon naar voren! Heb je een blessure? Ga je niet dood van, de wissel staat klaar om in te vallen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren