Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Milik treft idool: ‘Heel speciaal om tegen hem te spelen’

Laatste update:

Arek Milik scoorde dit EK één keer voor Polen, maar hoopt dat het in de kwartfinale tegen Portugal ook raak zal zijn. Het zal sowieso bijzonder zijn voor de spits dat hij straks op hetzelfde veld staat als zijn idool, Cristiano Ronaldo.

Zal Arek Milik scoren tegen Portugal, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Beide landen spelen tot nu toe nog niet op hun eigen niveau dit tournooi. Het kan of een hele goede of een hele slechte wedstrijd worden.

30 juni 2016 om 15:49

Of een hele middelmatige.

Polen moet gewoon zijn ding doen, en geen rare dingen dan komt het goed. Als Lewa en Milik op scherp vanavond staan dan wordt het wel wat makkelijker ja. Want momenteel speelt Polen zonder spitsen. Ookal verdedigt Lewa goed mee en maakt ruimte voor Arek. Die kansen die hij krijgt moet hij eigenlijk met ogen dicht af kunnen maken. Hij is niet goed in mee voetballen maar afmaken kan hij zeer goed. Voor Lewa is het bij Bayern makkelijker ja, want daar moeten ze ook Muller en Costa enzovoort goed in de gaten houden.

30 juni 2016 om 14:29

Dom gelul. Portugal is gewoon favoriet hoor. Ik heb Polen tegen Zwitserland zien schutteren en Lewandowski vind ik gewoon slecht tot nu toe op het EK.

30 juni 2016 om 14:42

Welk ek heb jij gekeken?
Heb jij portugal - kroatië gezien? Dat was gwn om je kapot te lachen. 1 schot op goal in 118 minuten.

30 juni 2016 om 15:03

Het enigste tegen doelpunt op dit ek was een wereld goal van afstand via de paal. En oja het had tegen duitsland 3-0 kunnen zijn, als milik en lewa gewoon iets scherper waren. Dat lees je ook terug in mijn bericht dat hun momenteel weinig laten zien. Ik zie geen redenen waarom portugal favoriet is. De verdediging is top, de buitenspelers zijn top, alleen nog die 2 voorin. Je weet zelf ook wel als Lewandowski slecht speelt of zelfs op de bank zit dat hij opeens een tik krijgt en er zelfs 5 kan maken in 9minuten

Als Portugal net zo slecht speelt als de voor gaande wedstrijd.
Dan acht ik polen favoriet. Ook als Portugal zijn avond heb dan hebben ze het nog,
moeilijk tegen Polen. Wat je weergeeft in je reactie Krystiann.
Ik zie geen redenen waarom Portugal favoriet is. Zo denk ik er ook over.

Ik zie geen redenen waarom Polen favoriet is en ik zie ook geen redenen waarom Portugal favoriet is, ik zie eigenlijk ook geen redenen om te gaan kijken. Dit wordt echt een oersaaie wedstrijd met 2 vedetten die uit vorm zijn. Ik kijk om 22:45 even naar de blessuretijd en dat weet ik of ik een half uur later weer moet kijken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren