Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Milik: ‘Een doelpunt is een doelpunt en ik ben met alle goals blij’

Laatste update:
/

Arek Milik moest tot afgelopen weekend Kolbeinn Sigthórsson voor zich dulden in de spits bij Ajax. Zijn zesklapper in het bekertoernooi tegen JOS Watergraafsmeer en zijn dubbelslag tegen Heracles Almelo waren niet genoeg om Frank de Boer ervan te overtuigen, definitief voor hem te kiezen. Zaterdag startte De Boer wél met Milik tegen Go Ahead Eagles en de Pool maakte meteen een doelpunt.

Hij hoopt nu dat hij ook tegen SV Urk zal presteren: dinsdagavond gaat Ajax in het vissersdorp op bezoek in de beker. Terugkijkend op zaterdag zegt Milik tegen Ajax TV dat hij blij was met zijn treffer tegen Go Ahead. “Het was een echte spitsengoal, maar het maakt weinig uit hoe ik een doelpunt maak.Een doelpunt is een doelpunt en ik ben met alle goals blij.”

“Ik wil natuurlijk ook in de basis blijven, dus dat vereist doelpunten en goed spel. Ik voel me goed bij Ajax en het is belangrijk dat ik in de basis blijf staan, dus we zullen het komend weekend zien”, aldus de Poolse huurling. Na het duel met Urk wacht een thuiswedstrijd in de competitie tegen FC Dordrecht. Na afloop van het duel van zaterdag werd De Boer uitvoerig gevraagd naar zijn voorkeur voor de spitspositie. Hij wilde daarbij echter geen definitief antwoord geven.

“Uiteindelijk maak ik gewoon keuzes op basis van wat ik zie, tijdens trainingen en tijdens wedstrijden. Op dit moment ontlopen ze elkaar niet zoveel”, zei hij over Milik en Sigthórsson. “Zo lang ik denk dat hij het goed doet, zal hij eerste spits blijven, ja. Of ‘hij’ dan Sigthórsson is? Dat zeg ik niet, dat kan ook Milik zijn. Vaag? Ik vind dat helemaal niet vaag, ze ontlopen elkaar niet veel en we gaan nog zat wedstrijden spelen. Ik vind Kolbeinn op dit moment van hetzelfde niveau als Milik, dus we zien het wel.”

Als Arek Milik niet scoort tegen SV Urk...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

milik verdient gewoon een basisplek de komende wedstrijden.
sigi heeft genoeg kansen gehad, letterlijk.

ps. hij is pas 20, ik schatte hem zeker ouder

27 oktober 2014 om 18:37

Hij ziet er ook oud uit, iets van 30. Ik maakte dezelfde fout

27 oktober 2014 om 20:47

Haha wat. Ik had hem ook veel ouder geschat!

Milik moet hij gewoon laten staan. Die is duidelijk in alle opzichten beter dan Sigthorsson. Ik vind Milik een toekomstige topper. Ik snap niet hoe Frank erbij komt om te zeggen dat ze gelijkwaardig aan elkaar zijn.

27 oktober 2014 om 18:11

Ik vind ook dat Milik de komende wedstrijden moet blijven staan. Ik heb te weinig van hem gezien om te zeggen of hij beter/slechter is dan Siggy, maar Sigthórsson heeft deze kans ook wekenlang gehad, zonder uitstekende prestaties te leveren, dus vind ik dat Milik dit ook verdient. Zeker omdat Frank aangeeft dat de één niet minder/beter is dan de ander.

27 oktober 2014 om 18:17

Ik denk dat Frank hoopt nog wat te kunnen beuren voor Sigi deze winter. Althans, dat hoop ik want ik zie geen reden waarom hij anders zoveel krediet krijgt. Milik speelde wederom erg sterk. Hopelijk houdt FdB de schijn op om nog wat miljoenen te krijgen!

27 oktober 2014 om 18:28

En ik denk dat hij Milik een beetje wil verlangzamen zodat we hem definitief over kunnen nemen

27 oktober 2014 om 19:09

Er staat gewoon een optie tot koop in de overeenkomst. Wanneer Ajax de zak met centen op tafel legt kunnen ze deze jongen gewoon overnemen. Ookal legt hij er 40 in dit seizoen.

27 oktober 2014 om 22:08

Moet er natuurlijk niet een aantrekkelijkere club voor millik zelf bellen.

Geef Sigthorsson lekker de kans tegen Urk. Die jongen heeft zelfvertrouwen nodig en kan op zijn minst 45 minuten tanken tegen onze christelijke vrienden. Milik is denk ik sowieso niet in staat op een aantal weken achter elkaar twee wedstrijden in de week te spelen en dan kan je hem beter nu wat rust geven dan hem volgende week in de CL te moeten rusten

27 oktober 2014 om 23:19

Dan kun je beter Zivkovic voor de simpele duels gaan gebruiken. Siggy moet je niet eens meer willen opstellen, het is soms gewoon pijnlijk om te zien.

27 oktober 2014 om 23:24

Hij heeft in zijn eerste seizoen wel bewezen dat hij het kan. Ergens in Sightorsson zitten die kwaliteiten nog wel maar die hebben we inderdaad al heel lang niet gezien. Dit soort wedstrijden zijn voor hem wellicht wel een mogelijkheid met iets minder druk te kijken wat er mogelijk is

Geef deze jongen alsjeblieft een kans F. de Boer en ook Zivkovic. Sigthorsson heeft in alle seizoenen, ondanks al zijn blessures, toch bewezen dat hij geen meerwaarde is voor Ajax. Ik irriteer me mateloos als hij staat opgesteld.

Milik lijkt gewoon een lekkere spits met een goed linkerbeen, kopkracht, spelinzicht en scorend vermogen. Kan me wel voorstellen dat hij het in een Bundesligateam dat minder op balbezit en meer op de counter speelt moeilijker heeft maar voor het Ajax-spel is hij ogenschijnlijk aardig geschikt.

De kans dat hij niet scoort is niet heel groot wel?

Ik zou zeggen; geef hem voorlopig het volle vertrouwen ! Milik is voetballend wat beter dan Sigthorsson. Verder zal alles een beetje staan met hoe de vleugels renderen. Gisteravond bij Studio Voetbal werd volop geopperd voor echte rechtspoten op rechts en linkspoten op links !

27 oktober 2014 om 19:09

Tis ook heel simpel. Een linkspoot op recht draait altijd de drukte in en andersom idem dito.

Gewoon tot de winterstop de kans geven, vervolgens kan je beoordelen of hij wel of niet goed genoeg is. Of laat ik het zo zeggen of hij wel of niet beter is dan sigi. Bedoel via een training kan je echt niet zien wat iemand in huis heeft het gaat om de praktijk! Er zijn spelers die niet 100 gaan op de training maar wel uitblinken tijdens wedstrijden en er zijn spelers die alles op de training laten zien maar tijdens wedstrijden

27 oktober 2014 om 19:12

Niet thuisgeven.

Milik lijkt me beter in de combinatie, kan beter meevoetballen waardoor andere spelers ook profiteren van zijn aanwezigheid. Minpunt is zijn zwakke rechterbeen maar bovenstaande punten zijn in mijn ogen belangrijker voor een ajax spits daarom denk ik ook dat hij de strijd van sigi uiteindelijk zal winnen mits hij voldoende vertrouwen/speelminuten krijgt.

Met Milik in de punt zit er zoveel voetbal in de ploeg. De eerste 20 minuten tegen de Eagles zegt genoeg dat komt alleen maar door Milik.

Als hij er weer 4/5 maakt tegen de amateurs wordt hij zo alltime topscorer van de knvb beker

Milik is drie klassen beter dan Sigthorsson. Gewoon laten staan dan maakt hij makkelijk 15 doelpunten per seizoen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren