Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Milanese derby en andere Serie A-wedstrijden zondag afgelast

Laatste update:

Er wordt zondag niet gevoetbald in de Serie A. Alle competitieduels zijn afgelast na het overlijden van Fiorentina-aanvoerder Davide Astori. De competitieorganisator heeft een verzoek van de spelersvakbond daartoe gehonoreerd. Onder meer de derby tussen AC Milan en Internazionale van zondagavond vindt dus geen doorgang.

Direct nadat het overlijden van Astori werd bevestigd, werd de wedstrijd tussen Udinese en Fiorentina al afgelast. Het duel tussen Genoa en Cagliari stond voor 12.30 uur op het programma, maar meerdere spelers liepen tijdens de warming-up huilend van het veld. Al gauw werd besloten om ook die wedstrijd te verplaatsen naar een later tijdstip.

Het was nog onzeker wat er met de overige wedstrijden zou gebeuren, maar die worden dus ook afgelast. Het gaat om Atalanta - Sampdoria, Benevento - Hellas Verona, Chievo - Sassuolo, Torino - Crotone en AC Milan - Internazionale. Wanneer de wedstrijden worden ingehaald, is nog niet bekend. Astori overleed zaterdagnacht in zijn slaap op 31-jarige leeftijd.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zo hoort dat. Echt respect voor deze actie!

Lijkt me de enige juiste beslissing.
R.I.P.

Terechte beslissing. Dit is zo onverwachtst en bij elk team zit wel een bekende of naaste vriend van Davide. Vreselijk nieuws dit, ik zit echt met een brok in me keel

En terecht, ik denk dat geen enkele speler en club zich nu kan opladen voor een wedstrijd.

Terechte en logische beslissing. Veel spelers zullen hem toch ook enigszins kennen en behoorlijk geschrokken zijn. Wat een vreselijke gebeurtenis, zo uit het niets ook.

RIP Astori.

Goede beslissing, dit heeft impact op iedereen die betrokken is bij het voetbal in Italië en al helemaal op de spelers en staf die met hem gewerkt hebben.

Begrijp heel goed dat niemand nog zin heeft om zich vandaag met voetbal bezig te houden.

Ik ben geen Fiorentina fan, maar ik ben wel 31jaar en was pas wakker toen ik (vorige) artikel las.
Dit heeft mij wel geraakt.
Sterkte aan zijn familie en vrienden.

Dat noem je nou respect R.I.P

Zeer terechte en de enigste juiste beslissing. Had misschien verwacht dat ze met een rouwband zouden spelen en een minuut stilte, maar deze beslissing is de enige juiste! Zeer mooie en respectvolle actie!

Ik keek erg uit naar de derby, maar na het nieuws over Astori is het niet meer dan logisch om het af te gelasten. Ben er nog steeds naar van...

Volkomen terecht. Trieste dag.

De Milanese Derby is wereldwijd zo intens groot dat ik had verwacht dat dat enige wedstrijd zou zijn die door zou gaan, wegens de honderden,wellicht, duizendend touristen die er heen zouden gaan.

Maar goed, ze lassen het dus terecht af.

4 maart 2018 om 13:44

Dat is inderdaad wel mooi, niet te lang over nadenken en meteen aflassen. Vandaag zal de Serie A in het teken staan van Astori en terecht.

4 maart 2018 om 13:55

Als spelers huilend het veld verlaten, kan ze niet laten voetballen. De wedstrijd afgelasten is dan inderdaad de juiste beslissing, ook al is het balen voor de toeristen. Voor hen valt vast iets te regelen

Ongelooflijk heftig en nog zo jong. Nu is de voetbal wereld in shock maar helaas gebeurd dit dagelijks zonder dat we er bij stil staan. Nogmaals heel erg vooral voor zijn gezin.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren