Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Mijn zaakwaarnemer zegt dat ik over twee weken van Barcelona ben'

Laatste update:

Esteban Andrada staat voor een belangrijke stap in zijn loopbaan. De doelman van Lanús werd de afgelopen weken met een transfer naar Barcelona in verband gebracht en die geruchten worden nu waarschijnlijk werkelijkheid. "Mijn zaakwaarnemer zegt dat ik over twee weken van Barcelona ben."

Andrada heeft opvallend genoeg nog geen officieel duel duel voor Lanús achter zijn naam staan, maar maakte in de vertegenwoordigende elftallen van Argentinië een uitstekende indruk. Op de voorbije Zuid-Amerikaanse landskampioenschappen Onder-20 in Peru werd hij tot de beste doelman verkozen. Andrada zal binnenkort deelnemen aan het naderende WK Onder-20 in Colombia.

"Ik had nooit verwacht dat de beste club ter wereld interesse voor mij zou hebben", vertelde Andrada, die enige tijd geleden ook aan PSV werd gelinkt, aan ONA FM. "Drie maanden geleden hoorde ik van de interesse. Een absolute eer. Victor Valdés is een voorbeeld voor mij." Andrada zal waarschijnlijk bij Barcelona B beginnen en op den duur de rol van José Manuel Pinto overnemen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

slim, hele jonge keepers scouten, daar heb je later wat aan
valdez is ook geen 20 meer, en pinto, die heb ik nie tzo vaak zien spelen, dus daar doe ik geen uitspraken over, ik weet wel dat zijn gedrag niet het beste is

ik denk een goede zet van barca

Barca moest hier niet aan beginnen. Laatste jaren is wel gebleken dat aankopen niet het sterkste punt van Barcelona is. Bijna alleen maar miskopen. Daarentegen doet de doorgestroomde jeugd het wel altijd goed, daarop zouden ze moeten vertrouwen. Maarja als deze man bijna niets kost, kan het ermee door.

2 juni 2011 om 20:32

Heb je uberhaupt gelezen?

Dit is een talent die zijn wedstrijden voor Barca B gaat spelen. Die spelen maar een niveau lager dan het grote Barca. Op den duur neemt hij de plek dan in van Pinto als je had gelezen. Hij wordt dus gehaalt om in de toekomst tweede keeper te worden en wie weet wordt hij ooit eerste keeper als Valdes het niveau niet meer aankan.

2 juni 2011 om 20:42

Huh.. wat heeft dat ermee te maken?

Dus omdat hij voor Barca B gaat spelen en wellicht tweede keeper wordt, is het opeens geen aankoop meer? Wat is het dan? Een kind dat door de ooievaar is gebracht ofzo?

Niet de wijsneus uithangen. Het is een aankoop en het verleden heeft bewezen dat Barca daar nogal in faalt, terwijl de jeugdopleiding het uitstekend doet. Met deze aankoop laten ze zien dat ze geen vertrouwen in de keepers in de jeugd hebben.

2 juni 2011 om 22:32

Waarom heeft barca gefaalt?? Villa doet het prima in zijn eerste jaar, zlaten heeft gewoon veel gescoort. adriano doet het ook goed en was nodig, affelay was ook nodig en heeft het ook goed gedaan.

2 juni 2011 om 23:21

@luisenrique Hier is het gewoon niet nodig om serieus te reageren. Precies wat je zegt. Dit seizoen zijn er gewoon goede aankopen gedaan, een ieder had zijn aandeel in het succes van Barca. Mensen bekijken het zaakje liever negatief.

2 juni 2011 om 20:41

alleen maar miskopen??
ik vind david Villa, en ibrahim Affelay geen miskopen hoor!!
villa scoort misschien nog wat weinig maar maakt aardig wat meters en geeft ook assisten
affelay doet het gewoonweg uitstekend, niemand had gedacht dat hij al zo dicht bij het elftal kon komen.
dus noem jij nou een paar miskopen en argumenten voordat je begint te lullen!!

2 juni 2011 om 20:46

Ten eerste ik zeg bijna alleen maar miskopen. Jij noemt de spelers die spelen, omdat je waarschijnlijk een successupporter bent. Een echte supporter is hoogstwaarschijnlijk op de hoogte van de miskopen, die zijn gekocht voor miljoenen en zonder vaak te spelen door de achterdeur zijn verdwenen.

Ik noem op (ik hoop dat je ze kent):

Chygrsinky (20 miljoen)
Keirrison (14 miljoen)
Hleb (15 miljoen)
Caceres (16,5 miljoen)
Milito (20 miljoen)
Zlatan (70 miljoen)
Henrique (8 miljoen)

Miskopen genoeg de laatste jaren?

2 juni 2011 om 21:26

Ik begrijp waarom je deze spelers opnoemt, behalve bij Ibrahimovic is dit niet het geval. Mag ik vragen waarom je Ibra ook opnoemt?

2 juni 2011 om 21:54

Ik blyf erbij dat Ibrahimovic wel zou aarden, als hij nog een jaartje kon aanpassen!..
Die jongen heeft maar een jaar kunnen aanpassen, daarin toch wel 16 keer gescoord. Niet echt slecht voor zijn eerste jaar, vind ik..

En je moet ook toegeven dat bij milito, de blessures, toch ook een grote hoofdrol speelden.

voor de rest geef ik je gelijk. Ik begrijp tot de dag van vandaag nog steeds niet waarom Barcelona ooit aan de transfer Chygrinski is begonnen!

2 juni 2011 om 22:34

kijk jij wel naar Barca?????? Denk je echt dat Ibra bruikbaar is in het huidige tikkie-takkie spel van Barca?????? Barca is juist zo goed omdat ze continu rondspelen en de spitspositie eigenlijk niet vast bezetten!

2 juni 2011 om 22:34

Zlaten is geen miskoop en die 70 mil is altijd onzin want eto'ó was niet veel waard. En milan stuurt nog geld naar barca. Milito is gewoon ongelukkig door zijn blesure. Dan houd je die andere over dat waren miskopen maar je kan niet alles hebben en in de speelstijl van barca is het niet makelijk om je aan te passen voor zulke mensen. Daarnaast zijn er gewoon in die jaren genoeg prijzen gepakt.

2 juni 2011 om 22:51

Nederturk dat lijstje kan je nog vele malen groter worden, ik heb er ooit eens 1 opgesteld.. daar was ik even zoet mee, maar dat gaf wel een mooi overzicht.

1 detail ben ik niet vergeten: dit jaar voor 120miljoen euro aan spelers verhuurd.

Overigens vind ik Zlatan wel degelijk gekocht voor 70mil, ondanks dat Eto'o maar 1 jaar contract had, was hij toch echt flink wat geld waard.

3 juni 2011 om 18:56

cacares is nog jong en was bedoelt om later pas bij het 1e te komen.
zlatan heeft gewoon goed gepresteerd alleen om zijn gedrag is hij afgerekend.
en de rest kan ik je wel in vinden dus het loopt 4 om 5.
en als 4 van de 9 spelers goed presteren vind ik niet dat ze veel miskopen hebben gedaan. kijk maar naar manc die hebben pas veel miskopen en andere clubs hebben ook misschoen maar 1 of 2 spelers die het echt goed doen dus dan doet barca het nog goed!

valdez is 28 en pinto is geen goede keeper en is 31 goed idee om jonge keeper te scouten

3 juni 2011 om 11:53

Pinto is minimaal 35 joh.

2 juni 2011 om 20:40

Andrada is twintig jaar, Pinto 35 en Valdes 29.

Hmmm apart...olazabal en Mino zijn uitstekende jonge keepers...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren