Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mihaylov erkent: 'Het is geen Juventus of AC Milan, maar het is prima hier'

Laatste update:

Nikolay Mihaylov maakte in de transferperiode de overstap van FC Twente naar Hellas Verona. Hoewel de Italiaanse competitie inmiddels twee duels onderweg is, wacht de doelman nog op zijn eerste minuten. De Braziliaan Rafael krijgt voorlopig het vertrouwen van hoofdtrainer Andrea Mandorlini.

/

Mihaylov, die eerder deze maand in de WK-kwalificatiewedstrijd tussen Italië en Bulgarije (1-0) keepte, voelt zich op zijn gemak in Italië. "Ik pas me snel aan en begin volgende week met een cursus Italiaans. Ik speel alleen nog niet. Het kost tijd om ergens je weg te vinden", benadrukt Mihaylov aan TC Tubantia

Mihaylov beseft dat Hellas Verona niet de grootste club van Italië is. "Het is geen Juventus of AC Milan, maar het is prima hier. Alles is goed georganiseerd." Hellas Verona startte het seizoen met een verrassende 2-1 zege op AC Milan, maar ging daarna met 3-0 onderuit bij AS Roma.

Een goede transfer voor Nikolay Mihaylov

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha verkas je naar zon nikszeggends ploegje, zit je alsnog op de bank! Trouwens die Rafael is een prima keeper dus zo gek is het nog nieteens.

13 september 2013 om 01:05

Hellas Verona is alles behalve een niks zeggende club. Als je de geschiedenis inkijkt, dan zie je dat het een van de grootste clubs is van Italië.

13 september 2013 om 09:02

Nou wauw 1 keer landskampioen, dan ben je inderdaad een grote hoor!

13 september 2013 om 05:30

Als je Hellas Verona - AC Milan gezien hebt, en wat voor sfeer daar was in het stadion had je wel anders gereageerd. Onwetendheid, een virus op zich...

13 september 2013 om 08:34

Die sfeer zag je ook al een beetje in de oefenpot tegen Feyenoord, en daar kon je ook meteen zien waar de kracht ligt van dit Hellas, ontzettend lastige ploeg om iets tegen te creeeren, wat Ac Milan ook ondervond.

13 september 2013 om 10:59

Hij zit op de bank omdat hij pas laat bij de selectie kwam. Hij kent nog nauwelijks de namen van de spelers, de taal en de gehele gang van zaken. Het is niets vreemds dat hij dan eerst mag "acclimatiseren" op de bank.

13 september 2013 om 11:39

Hij zal wel binnenkort een basisplaats veroveren.

13 september 2013 om 11:38

Snap niet dat hij naar deze club is gekomen Ac Milan werd genoemd en dan kiest hij voor zo een ploeg.

13 september 2013 om 12:18

Volgens mij was Milan niet bepaald concreet toch?

Goede doelman die nog wel stappen kan gaan maken. In een paar jaar misschien Abiatti opvolgen?

Leuke stap voor Mihaylov, de promovendus doet het toch nu toe aardig goed. Ook gelijk stunten tegen o.a. AC Milan

13 september 2013 om 00:04

onder andere Milan? tegen wie hebben ze nog gestunt dan?

13 september 2013 om 11:40

Ik kan geen enkele andere ploeg bedenken.

Toch opvallend dat Eredivisiespelers niet meer naar topclubs gaan, op een enkeling na. Zelfs de echte 'toppers' als Djuricic, Eriksen, Chadli, etc. gaan niet naar de absolute top. Om nog maar te zwijgen over spelers die hartstikke blij zijn met clubs als, met alle respect, Stoke, Norwich en Hellas Verona. Mihaylov was toch wel een van de beste keepers van de Eredivisie, samen met Pietje en Kenneth. Het niveau van de Eredivisie is tegenwoordig erg laag en ook het Nederlandse talent valt me over het algemeen wat tegen. Te vroeg naar het buitenland is slecht maar van dit dramatische niveau word je geen topper meer. Rekik lijkt in de Championship al meer te hebben geleerd dan elke Nederlandse cv in de Eredivisie.

13 september 2013 om 00:06

Wat zit je nou te lullen dat hij een van de beste is van onze competitie? Die kerel kan er helemaal niks van! Bleef dit jaar ook bij Twente banken als hij geen transfer kreeg, Marsman is veel beter. Tyton, Zoet., Vermeer, Cillisen, Velthuizen, Esteban had ik allemaal liever op goal dan deze clown.

13 september 2013 om 01:04

mihaylov minder dan vermeer en cillisen? die redding tegen utrecht van hem vergeten? mihaylov is 2 klassen beter dan vermeer en cillisen samen

13 september 2013 om 09:58

Haha. Op basis van 1 redding?? Jij hebt er echt geen kijk op. Mihaylov kan het beste met een rood neusje op in de goal gaan staan. Is een clown die niet serieus met keepen bezig is, maar alleen maar of hij er zelf wel mooi bij staat en of de redding wel een lust voor het oog is. Hij mag van zowel Vermeer als Cillissen de schoenen niet eens poetsen.

13 september 2013 om 12:36

Mihaylov in top vorm is zeker beter dan een Vermeer of Cillissen. Deze jongen heeft zoveel klasse, alleen heeft een mentaliteit van een luiaard. Wanneer hij nou eens serieus te werk zou gaan, en iedere dag hard zou trainen is hij zeker beter dan Vermeer.

13 september 2013 om 13:55

Ik heb ook ooit eens een goede redding gehad. Ik ben niet eens keeper en speel in de 6e klasse dacht ik. Ben ik nu ook beter dan Vermeer en Cillissen samen? Dan ga ik ff solliciteren bij Ajax.

Mihaylov had wel talent, maar echt overtuigend vond ik hem niet. Met zijn instelling komt hij sowieso niet ver. Als hij een andere mentaliteit had kon het nog een goede keeper worden, maar dat heeft hij niet.

13 september 2013 om 00:07

WAt zegt dat volgens jou dan? Kan toch ook zo zijn dat de clubs alleen maar scheel kijken en enkel voor gevestigde namen willen gaan? Namen die marketingtechnisch gezien ook nog wat opleveren? Of verwacht jij nou werkelijk dat Real Madrid in Nederland gaat scouten om Luis Suarez te ontdekken? De Luis Suarez waar iedereen in Nederland, tijdens zijn Ajaxtijd, al van wist dat hij het zou gaan maken in de internationale top.

13 september 2013 om 00:09

Klopt het valt inderdaad tegen wat de Eredivisie voortbrengt. Deze generatie is zeer matig, maar de volgende generatie gaat ons (als de voortekenen niet liegen) heel wat meer plezier brengen. Daarom sta ik ook voor 100% achter de ingeslagen weg van Ajax. Helaas loten ze weer bijzonder zwaar, maar de jonkies gaan in die 6 wedstrijden zeer veel leren en dat komt de toekomst alleen maar ten goede.

13 september 2013 om 01:54

Ik geloof niet dat het alleen de sportieve redenen zijn voor het vertrek van onze smaakmakers. Er word heel veel meer betaald in het buitenland. Een andere omgeving, andere manier van spelen etc. Het sportieve is dan toch de nieuwe uitdaging, en de soms sterkere competities! Gelukkig staan er elk jaar nieuwe toppers op, word er attractief/aanvallend voetbal gespeeld in onze competitie (meeste clubs dan) en zolang dat blijft gebeuren zie ik het nog niet zo somber in! Nu nog een over mijn lijk-mentaliteit en dan staan we ook wat minder voor schut in Europa.

Natuurlijk is Hellas geen topclub, maar zeker een mooie club die ik de komende jaren zeker in de Serie A 'rangorde' zie stijgen, want ze hebben de achterban om een grotere club te worden dan dat ze nu zijn. Maar een prachtige club in een mooie stad, in een mooie competitie, in een land met een lekker klimaat. Verder moet ik nog maar zien of hij basis gaat spelen dit seizoen, of zelfs volgend seizoen. Want Rafael is een behoorlijk goede keeper, die ook nog eens erg lang bij Hellas zit. Zat er volgens mij al toen ze nog Serie C speelde, dus die gaat hij echt niet zomaar uit de basis spelen.

13 september 2013 om 11:43

Ik denk dat dit een tussenstap is voor hem want hij wil zeker nog eens in de premier leauge spelen.

13 september 2013 om 00:20

Had hem liever nog jaartje bij de tukkers gezien maar helaas.danke!

13 september 2013 om 00:27

Ik ben tevreden met marsman ipv die arrogante bulgaar..

13 september 2013 om 11:42

Geef toe die Bulgaar is toch beter dan Marsman?

13 september 2013 om 12:38

Natuurlijk is Mihaylov beter dan Marsman. Alleen Marsman ontwikkeld zich enorm goed, en is naar mijn mening de beste keeper tot nu toe dit seizoen.

13 september 2013 om 11:41

Ik denk niet dat hij dat ooit heeft gedaan.

13 september 2013 om 11:55

Neen die heb ik niet gezien maar op dat ene moment zal het wel beseft hebben dat hij in de fout was gegaan

luca toni speelt in dezelfde club

13 september 2013 om 11:41

En op zijn leeftijd is hij nog altijd een geweldige speler.

Ohja dit was toc de man die een paar jaar geleden nog naar barca kon?

Ooit een erg goed boek over deze club gelezen: "een seizoen met Hellas Verona", van Tim Parks. Iedereen die geregeld uitwedstrijden bezoekt en graag leest zou dit boek moeten hebben. Wat betreft Mikhaylov: hij heeft vorig jaar een heel matig jaar gedraaid, er schijnen nogal wat randzaken rondom hem te spelen in Bulgarije (oa met de maffia), daarnaast is in eigenland hij meer een playboy en ster dan voetbalprof. Leeft niet voor het voetbal. Het is jammer dat hij hierdoor niet zijn potentie waar heeft kunnen maken want hij is/was een topkeeper in de dop. Nu lijkt hij het gewoon te verpesten.

13 september 2013 om 11:07

Goed vertaald. Hij heeft echt topjaren gehad met o.a. kampioenschap, maar is helaas de Anna Kournikova geworden van het voetbal...
Heb het boek ook ff gekeken en ik lees leuke recensies. Ik ga er eens naar op zoek en thnx voor de tip.

Hebben wel een aantal leuke spelers erbij gehaald dat Verona; Toni, Iturbe, Longo, Mihaylov.. Zullen het wel moeilijk krijgen als promovendus natuurlijk maar het begin is niet verkeerd. Gaat geen makkie worden voor Mihaylov om zijn basisplek te veroveren, Rafael is al vanaf 2010/2011 de onbetwiste nummer 1 tussen de palen.

Maar plaats 15 moet mogelijk zijn voor deze ploeg en met als een speler als Toni moet dat ook wel lukken.

Ik hoop dat we dinsdag winnen, of op zijn minst een punt pakken.
Heb er zelf ook vertrouwen in.

Wil niet zeggen dat we eventjes van real gaan winnen, natuurlijk is real favoriet. Maar aangezien een eerste wedstrijd in de poule voor verrassingen openstaat en dat we thuis spelen moet een punt wel te halen zijn. En de bal is rond, als onze mannen hun dag hebben en real spelers een mindere moet een 2-1 overwinning ook wel mogelijk zijn.

Heb er nu al zin in

Wij schatten ons hoog in? Niemand beweert hier dat we real eventjes gaan pakken. Tuurlijk weet iedereen dat real een paar klasse beter is.
Maar wij zijn ook niet van het niveau vitesse twente of ajax.
Wij zijn europese subtop (begrijp me niet verkeerd ik bedoel gala ermee en niet nat. Elftal of zo)
En een subtopper KAN van een topclub winnen.
Ik heb er vertrrouwen in en onze trainer dus ook.

Dan had hij net zogoed bij twente kunnen blijven... Dit is niet echt een vooruitgang..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren