Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Miedema zorgt drie dagen voor EK-kraker voor broodnodige opsteker

Laatste update:

Vivianne Miedema is terug in de selectie van de Oranje Leeuwinnen. De spits en aanvoerder verbleef ruim een week in isolatie vanwege een coronabesmetting, waardoor ze de EK-wedstrijden tegen Portugal (3-2 overwinning) en Zwitserland (1-4 overwinning) moest laten schieten. Miedema is nu echter weer beschikbaar voor bondscoach Mark Parsons, die met Nederland in voorbereiding is op de ontmoeting met Frankrijk van zaterdag in de kwartfinale. Het duel om een plek in de halve eindstrijd vindt plaats in Rotherham en begint om 21.00 uur Nederlandse tijd.

Miedema maakte de start van het EK Vrouwen in Engeland, een 1-1 gelijkspel tegen Zweden, nog wel gewoon mee. Kort na de openingswedstrijd in Sheffield werd het coronavirus bij de topscorer aller tijden van de Oranje Leeuwinnen geconstateerd, waarna een periode in zelfisolatie volgde. Zonder de inbreng van de aanvaller werd de kwartfinale bereikt. Miedema vierde overigens afgelopen vrijdag haar 26ste verjaardag in isolatie op haar hotelkamer in Engeland.

Naast Miedema werd ook Jackie Groenen in de beginfase van het EK besmet met het coronavirus. De middenvelder keerde afgelopen zondag in de ontmoeting met Zwitserland terug in de formatie van Parsons. Daarnaast verlieten Sari van Veenendaal en Lieke Martens het EK voortijdig met respectievelijk een schouderblessure en een kwetsuur aan de voet. Aniek Nouwen viel net als Van Veenendaal uit tegen Zweden en miste hierdoor het groepsduel met Portugal. De verdediger was echter op tijd fit voor de afsluitende poulewedstrijd tegen de Zwitsers.

Zie jij de Oranje Leeuwinnen de halve finale bereiken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Zullen de Oranje Leeuwinnen goed kunnen gebruiken. De Fransen zijn voetballend eigenlijk niet super maar steken er fysiek boven de rest uit. Dan kan je het torinstinct van Miedema wel goed gebruiken.

20 juli 2022 om 13:16

De fransen zijn juist voetballend beter, technischer dan de Nederlanders alleen tactisch staat het bij Nederland beter.

20 juli 2022 om 13:20

Onder deze coach vind ik het tactisch juist dramatisch staan. Zijn een ronde door puur op kwaliteit. Helaas gaan ze er af tegen de Fransen

20 juli 2022 om 13:21

Voetballend niet super?? Heb je wel gekeken?
De Fransen steken technisch met kop en schouders boven iedereen uit. Hun zwakke punten zijn dat ze niet veel meer scoren en niet de hele wedstrijd geconcentreerd zijn.

Voetbaltechnisch is het echt geweldig.

20 juli 2022 om 13:25

@leden hierboven

Ik heb tegen België gekeken vond ze allerminst indrukwekkend. Wel fysiek een sterke ploeg met veel snelheid en kracht ja, dat klopt.

20 juli 2022 om 13:35

Ik vind het belangrijker dat Miedema weer mee kan doen dan Martens die helaas echt uit vorm was, helaas.

20 juli 2022 om 15:09

Miedema moet gewoon doorlopen bij die keeper die heeft dus geen strandbal klem gehad dit toernooi.

20 juli 2022 om 15:29

Viel mij ook op. Laat flink wat ballen los. Scherp op anticiperen

Toch wel snel herstel van al die coronabesmettingen.

20 juli 2022 om 12:57

Valt mee. Vaak ben je er gewoon binnen een week van af. Niks geks aan.

20 juli 2022 om 12:58

Je kunt nog best lang positief testen, maar Groenen was binnen een paar dagen al hersteld en Miedema nu ook.

20 juli 2022 om 13:22

Misschien klachtenvrij. Volgens de meeste richtlijnen ben je na 24 uur klachtenvrij ook hersteld.

20 juli 2022 om 14:46

Toch doet Corona wel iets met je conditie. Benieuwd hoe ze er voor staat.

20 juli 2022 om 15:17

Moraal van t verhaal?

20 juli 2022 om 15:27

Moraal is mits fit kan ze aan doelpunten helpen. Heeft ze de fitheid van Martens dan kan je net zo goed iemand anders opstellen

20 juli 2022 om 13:00

Jackie Groenen miste maar 1 wedstrijdje. Miedema 2 wedstrijden. Dus het kan sneller.

20 juli 2022 om 13:24

Precies! Ik loop al drie weken te kwakkelen na een besmetting. Maar zij zullen wel een tikkeltje fitter zijn dan ik schat ik zo

Goed nieuws wel. Zij is misschien wel de beste spits van het vrouwenvoetbal op dit moment en ook voetballend prima. Bij Beerensteyn, Martens en Roord lukte er vrijwel niets, dus met nieuw elan met Burgts en Pelova kan het misschien wat worden tegen de Fransen. Nu nog Nouwen eruit.

Tja, eigenlijk raakt het me allemaal niet, het hele vrouwenvoetbal. Maar als je dan dit fotootje van Miedema ziet, net Piertje van Moffel en Piertje, dan gun je die scheet toch al het sportieve succes in de wereld.

Met of zonder Miedema, dit Nederland heeft geen schijn van kans tegen Frankrijk. Waar andere landen grote progressies boeken is Nederland stil blijven staan en maken nog steeds de zelfde fouten dat gewoon te trainen is.

Off: net even gegoogled. Miedema is 'maar' 175cm lang. Ik dacht toch altijd dat ze een stuk groter was.

On: Top nieuws voor de leeuwinnen! Miedema blijft toch misschien wel de beste spits in het vrouwenvoetbal. gaat toch bijna 1 op 1 bij Arsenal.

Het gaat spannend worden aankomende zaterdag!

Mooi voor ze, al weet ik niet of het gaat helpen. Iets anders, iemand een idee waarom er 6! dagen tussen zitten tot ze weer moeten? Vind ik erg lang.

Eindelijk goed nieuws! Blij dat ze terug is toch altijd fijn om scorend vermogen erbij te hebben, Zelf denk ik niet dat we winnen van de Fransen maar ik laat mij graag verrassen door de dames.

Dit is zeker een opsteker. Iedereen incusief ikzelf gaan al uit van uitschakeling dus kan alleen maar meevallen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren