Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mick van Buren kiest na CL-voetbal voor avontuur in de Eredivisie

Laatste update:

Mick van Buren gaat spelen voor ADO Den Haag, zo meldt de Eredivisionist maandagavond via de officiële kanalen. Algemeen directeur Mohammed Hamdi maakt tijdens de nieuwjaarsreceptie bekend dat de aanvaller wordt gehuurd van Slavia Praag, waar hij dit seizoen nog Champions League-voetbal mee speelde. Eerder op de maandag maakte ADO al de transfers van George Thomas en Laurens De Bock bekend.

Van Buren staat al drieënhalf jaar onder contract bij Slavia Praag, waarmee hij dit seizoen nog in de Champions League tegen Borussia Dortmund en Barcelona speelde. De Nederlander was vaker invaller dan basisspeler, waardoor hij nu kiest voor meer speeltijd bij ADO. Van Buren speelde tot op heden 81 wedstrijden voor Slavia Praag, waar hij tot de zomer van 2021 vastligt.

"Ik kijk er erg naar uit om aan te sluiten bij de groep", reageert Van Buren op zijn komst naar ADO in een persbericht. "Ik ben erg gemotiveerd om bij deze mooie club weer in de Eredivisie te kunnen spelen. Ik ga er alles aan doen om ADO Den Haag te helpen met het realiseren van handhaving op het hoogste niveau. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit gaat lukken."

Hamdi is verheugd dat ADO na Sam Stubbs nog drie aanwinsten heeft kunnen begroeten. "Na de teleurstellende eerste seizoenshelft waren we op zoek naar nieuw elan. Dat hebben we nu gevonden. Niet alleen met de nieuwe trainers, maar ook met de vier nieuwe spelers. We zijn ervan overtuigd dat we met deze vier huurlingen, waarvan één met een optie tot koop (De Bock, red.), sterker zijn geworden. De urgentie om de markt nog op te gaan is nu minder hoog geworden, maar we sluiten onze ogen niet voor buitenkansjes die zich nog kunnen aandienen."

Een goede aanwinst voor ADO Den Haag?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi nieuws, 3e speler van de dag! Nog 1 speler zou mooi zijn wellicht 2. Denk dat van Buuren via Jol is binnengehaald.

Lekker hoor. Hamdi heeft het goed voor mekaar gekregen!!

Nu nog presteren op het veld

13 januari 2020 om 18:35

Zeker. Dat laatste vooral :P Wel leuk om ineens zoveel artikelen over onze club te lezen

Van wat ik in de CL heb gezien haalt ADO echt een goede speler binnen. Goeie speler en mooie kerel die met zijn energie en vechtlust voor een betere (winnaars)mentaliteit kan zorgen binnen de selectie. Mooi dat deze speler in de ED gaat voetballen. Goed gedaan Jol en Hamdi.

Lekker bezig Den Haag! Ben ervan overtuigd dat Den Haag erin blijft. Wederom een goede aanwinst die het team sterker zal maken.

Als je beelden van deze jongen op YouTube ziet dan kun je zien dat het een echte afmaker is. Helaas zijn z’n statistieken niet heel boeiend maar toch zie ik deze jongen wel iets toevoegen in de spits naast Necid. Als Pardew tenminste gaat voor een 442

13 januari 2020 om 21:43

Hij zegt zelf dat hij ook als buitenspeler uit de voeten kan, dus 433 met Necid, Summerville en v Buren kan dan ook

Topaankoop van Ado. Zie ze uiteindelijk wel in het linkerrijtje eindigen, paar goeie wedstrijden en de wereld ziet er weer heel anders uit

Mooi wat ben ik blij dat we de uitwedstrijd (en de thuiswedstrijd) tegen Den Haag al hebben gehad. Zou voor veel problemen kunnen zorgen met deze Mick van Buren, en nog andere goede spelers. Echte killer specifiek deze kerel voor wat ik van hem gezien heb. Zou nog wel eens 2 ounten van ons af kunnen snoepen. Hoop dat Ado erin blijft, zou een groot gemis voor de ED zijn als ze degraderen.

In de winter een blik onbekenden open trekken (plus deze speler dan) lijkt me zeer onverstandig. Ze kennen de club niet, de competitie niet, komen in een dramatisch elftal terecht, en hebben geen enkele binding. Zondag mogen wij bij ADO op bezoek, ben benieuwd wat ze daar in twee weken voor elkaar kunnen krijgen in twee weken tijd.

13 januari 2020 om 21:48

Blik onbekenden waarvan 1 voor Leicester, de nummer 2 van de PL heeft gespeeld (George Thomas). Een ander voor Club Brugge heeft gespeeld in het verleden (de Bock)

13 januari 2020 om 21:49

En van Buren heeft dit seizoen champions league gespeeld

15 januari 2020 om 13:05

Heeft niks te maken met mijn punt als je begrijpend kunt lezen.

14 januari 2020 om 00:52

Deze spelers kan RKC alleen maar van dromen en zondag gaat RKC met de staart tussen de benen huiswaarts!

15 januari 2020 om 13:08

Op van Buren na zou ik ze niet hoeven te hebben. Een spits ontbreekt het aan bij ons, verder staat het elftal en is het voetbal dat wij wekelijks tentoonstellen van een aanzienlijk hoger niveau als dat van jullie. Vandaar dat ik benieuwd ben of ze het gelukt is in Den Haag om in twee weken een radicale verandering voor elkaar te krijgen. Van dat laatste zou ik niet zeker zijn. Je haalt een aantal buitenlanders die zich niet aan anderen op kunnen trekken omdat wat om ze heen staat brandhout is. Zou het opmerkelijk vinden als ze meteen in hun eerste pot de kar trekken.

Heel zuur voor Summerville, aangezien deze meneer op zijn plek speelt. Of vergis ik me?

13 januari 2020 om 19:38

Nee Summerville is geen spits van Buuren is een echte spits

13 januari 2020 om 19:43

Oh, dat scheelt dan. Kleine opluchting. Thanks voor je reactie. Had snel op transfermarkt gekeken en daar stond rechtsbuiten haha, vandaar.

13 januari 2020 om 20:31

En overigens is Summerville een van de weinige lichtpuntjes tot nu toe bij Ado. Ik hoop voor die jongen zn ontwikkeling dat Feijenoord hem na dit seizoen terughaalt (lijkt me logisch) en anders AZ of Psv?

13 januari 2020 om 20:39

Daar hoop ik ook op idd. Verwacht dat Berghuis, mits er interesse is, nog een stap gaat maken en Narsingh moet je lekker laten gaan. Kan Summerville mooi op die plek spelen/concurreren met een aankoop.(wellicht Eliasson)
Kan Azarkan wellicht een jaartje naar ADO als vervanger van Summerville.

14 januari 2020 om 08:21

Ik denk dat Azarkan fysiek te kort komt om momenteel bij ADO te spelen. Degradatie voetbal ligt hem ook niet Maar voor zijn ontwikkeling zou het wel geweldig zijn. Omgaan met defensievere tactieken, tegenslag ect.summerville mag volgend jaar inderdaad ook zijn kans gaan pakken bij feyenoord. Leek ff mis te gaan met hem in de jeugd met dat gedoe tussen hem en knoester maar is zich heel sterk aan het herpakken. Ik verwacht verder ADO gewoon in de eredivisie, ken veel aankopen van hun niet maar het schijnen goede voetballers te zijn en nu moet pardew die toch veel pit heeft hier een team van maken

Van roem bij Slavia Praag naar rommel in Den Haag. Zou niet misstaan in een Telford-reclame. Vind het nogal een degradatie dat deze jongen voor Den Haag kiest eerlijk gezegd.

13 januari 2020 om 22:53

Waarom degradatie? Als die nu juist meer minuten maakt is het alleen maar een promotie...

13 januari 2020 om 23:04

Vind het niveauverschil gewoon te groot. Het lijkt me dat zo'n jongen bij pakweg Heerenveen of Willem II ook wel minuten zou kunnen maken en niet per se in degradatienood afbraakvoetbal in Den Haag hoeft te spelen.

14 januari 2020 om 00:56

Je zult straks nog versteld staan en je doet Den Haag te kort als club! Maar jouw reacties in ADO topics zijn nooit positief geweest kan ik me herinneren.

14 januari 2020 om 11:45

Dat kunnen er nooit veel zijn geweest. ADO interesseert me niet bijzonder. En ik ben echt niet gekleurd als het gaat om die club hoor. Het beleid van die club spreekt me gewoon al jaren niet aan. Dus ja, dan heb je niet veel reden om altijd positief te zijn wel?

Typisch weer het gespartel van een club in de onderste regionen...

Ben benieuwd, maar dit soort ingrepen werpt vrijwel nooit zijn vruchten af...

14 januari 2020 om 00:58

In Den Haag werkt dit wel en dit is eerder al gelukt, dus waarom nu niet dan?

Hier moeten we Hamdi en Jol echt de krediet geven die ze verdienen voor het snel handelen. Onder Van As zag het er somber uit, nu hopen dat Pardew het team aan het draaien krijgt.

14 januari 2020 om 00:59

Komt goed met Den Haag. Laat iedereen maar negatief zijn, Den Haag gaat verrassen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren