Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Met hem erbij kan PSG een rol gaan spelen in de Champions League'

Laatste update:
/

Zinédine Zidane hoopt voor Paris Saint-Germain dat de komst van Ángel Di María snel kan worden afgerond. De Franse topclub wil dolgraag een rol van betekenis spelen in de Champions League en de voormalig wereldvoetballer van het jaar denkt dat de Argentijn een belangrijke rol kan vervullen bij die missie.

Di María staat op het punt zijn overgang van Manchester United naar PSG af te ronden en Zidane kan niet wachten. "Hij is het type speler dat je naar een hoger niveau kan tillen. Dat is wat Paris Saint-Germain nodig heeft als het verder wil komen in de Champions League", zegt Zidane in gesprek met France Footbal. "Met zijn energie en acceleratie kan hij het verschil maken."

Momenteel verblijft de Argentijns international nog in zijn geboorteland, waar hij de ontwikkelingen van een afstandje volgt. Verwacht wordt echter dat beide clubs op korte termijn een akkoord zullen bereiken. Zaakwaarnemer Jorge Mendes zou al in Parijs zijn om te onderhandelen over de voorwaarden van het contract van zijn cliënt.

Paris Saint-Germain is komend jaar een favoriet voor de Champions League

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Di Maria is niet de missende schakel.. Goeie speler maar volgens mij komt het niet tot een transfer.

29 juli 2015 om 13:05

Wat PSG mist is hart voor de zaak, niemand die ik ken (ik volg PSG dan ook niet echt) komt daar uit de jeugd, iedereen komt van andere clubs dus dan kun je je team nog zo mooi samen laten spelen, maar als de clubliefde er niet is zit er toch minder power achter.

29 juli 2015 om 13:21

Geloof daar niet in. Voor iedere speler draait het om geld. Veel spelers die al jaren bij hun clubs zitten, zitten daar omdat ze ook flink verdienen. Ze missen gewoon een link maar wie. Niet Di Maria.

29 juli 2015 om 13:27

@renzomniac ''niemand die ik ken'' Precies. Bahebeck en Rabiot komen uit de jeugd. Dat er niet zoveel jeugd is zegt helemaal niks hoeveel heeft Chelsea er of Real Madrid Het heeft tijd nodig. PSG is een talentvolle ploeg ze komen er wel.

29 juli 2015 om 13:35

Ik zal je even bekeren tot mijn geloof (poging tot tenminste).
Kijk naar United, die heeft als boegbeeld Rooney, AC Milan El Shaarawy, Ajax heeft Klaassen/cillesen, Chelsea heeft Terry, Arsenal heeft Walcott.

Iedere club van naam die ook nog is mee kan spelen om de prijzen, heeft iemand in het team die daar speelt voor de club, vaak zijn dit ook de aanvoerders.

Als jij een koekje wil, maar de trommel ligt bovenop de kast waar jij niet bij kan met je 1.65m, dan vind jij wel een manier om toch dat koekje te krijgen als je dat koekje Echt wil.

29 juli 2015 om 13:36

Ben ik met je eens, Bahebeck heb ik zelf nog nooit van gehoord, Rabiot wel maar was me echter ontschoten.
PSG is een klasse ploeg, maar net zoals je zegt er gaat tijd overheen.

29 juli 2015 om 13:49

Rooney kwam van Everton, El sawarrey (verkeerd geschreven) kwam van Genoa en is nu naar Monaco en Walcott kwam van Southampton dus wat je zegt klopt niet zelfde geld voor cillesen

29 juli 2015 om 13:49

Rooney komt van everton. El Shaarawy speelt niet meer bij AC. Cillesen komt van Nec. en Walcot mag vertrekken.
waar het op neer komt is dat er helemaal niks van klopt wat je zegt. dit project heeft gewoon tijd nodig een PSG had nog geen speler zoals Di Maria dus dit kan zomaar de missing link zijn.

29 juli 2015 om 14:23

Probleem bij clubs als PSG is niet het ontbreken van een missende schakel of het ontbreken van eigen jeugd, maar het onsamenhangend aankopen van spelers. Hebben ze een goed bezet middenveld, kopen ze er weer twee bij. Hebben ze een aantal goede talenten, kopen ze weer andere talenten op diezelfde posities. Geld en uitstraling om de absolute top te bestormen heeft de club absoluut, maar nog niet het technische beleid om er te komen. Op een paar uitzonderingen na zijn alle topclubs afhankelijk van hun bankrekening, en met name het transfergeld dat zij kunnen uitgeven. In de Eredivisie en voor de nationale ploegen spelen dit soort zaken nog een rol, maar voor topclubs is het tegenwoordig belangrijk om jaarlijks 150 miljoen uit te kunnen geven aan transfers om een rol van betekenis te spelen in de Champions League en het kampioenschap.

29 juli 2015 om 18:20

Je volgt geen transfernieuws el shaarawy is weg gegaan naar monaco op huurbasis

Denk niet dat hij zal vertrekken eigenlijk. Óf hij past echt niet in het systeem van van Gaal of Man U maakt hier een grote fout door hem niet eerst nog een kans te geven. Blijft gewoon een topspeler natuurlijk.

29 juli 2015 om 13:12

Het ziet er toch echt naar uit dat hij gaat vertrekken. Jorge Mendes is in Parijs om te onderhandelen over de voorwaarden.

29 juli 2015 om 14:29

Denk dat Engeland voor een speler als Di Maria sowieso geen goede zet was. Ten eerste is Di Maria fysiek niet het type speler dat past bij de Premier League. Daarnaast is het klimaat in Engeland ook niet te vergelijken met Argentinie, Portugal en Spanje. De ene speler went er aan, Di Maria schijnbaar niet, afgaand op z'n berichten in de media.

Het is een goede speler die inderdaad wat extra's brengt en het complete niveau naar een net iets hoger plan tilt.
Het is niet zo dat ze door zijn komst een grotere rol gaan spelen in de Cl.
3 seizoenen op rij de kwartfinale gehaald. uitgeschakeld door Barca, Chelsea en Barca. Dat kan gebeuren. Chelsea versloegen ze dit seizoen bijvoorbeeld wel. Je moet ook wat geluk hebben.

Met pech is het volgend jaar in de groepsfase klaar, met geluk haal je de finale of win je zelfs. Dat hangt niet van Di Maria af.

Kijk naar Juve. Vorig seizoen in de groepsfase eruit, dit seizoen de finale gehaald. Zelfde club, zelfde tournooi, zelfde selectie (grotendeels), 1 jaartje later.

Maar goed, om verder te komen moet je blijven investeren, het betaalt zich vanzelf een keer uit. (dat zal bij City ook een keer gebeuren)

Zizou als trainer bij PSG als blanc weggaat en PSG s altijd een titelfavoriet in eigen land en internationaal dat zijn ze verplicht met zo een budget namelijk

Ze kunnen ver komen, maar favoriet dat lijkt me sterk..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren