Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Messi laat ceremonie in Parijs schieten en duikt op in stadion in Barcelona

Laatste update:

Lionel Messi is zondagavond niet aanwezig in Parijs bij de ceremonie voor de uitreiking van de UNFP-awards. De superster van Paris Saint-Germain, een van de genomineerden voor beste speler van het jaar in Frankrijk, laat verstek gaan en zit op de tribune in zijn zo geliefde Barcelona voor een concert van Coldplay. Ploeggenoot Kylian Mbappé is wél op het gala in Parijs en ging er uiteindelijk vandoor met de award.

Op social media gaan filmpjes rond van Messi in het Olympisch Stadion op de Montjuïc in Barcelona, waar hij onder meer samen is met zijn voormalig ploeggenoot Cesc Fàbregas. Messi werd zaterdag bij de kampioenswedstrijd in de Ligue 1 tegen Strasbourg (1-1) opnieuw uitgefloten door zijn eigen fans, maar krijgt in Barcelona een zeer hartelijk ontvangst. Toeschouwers bij het concert van Coldplay zingen Messi zelfs toe.

Het UNFP-gala wordt jaarlijks georganiseerd door de nationale spelersvakbond in Frankrijk. PSG heeft overwogen om dit jaar geen enkele afvaardiging te sturen vanwege de kritieke toestand van Sergio Rico. De reservekeeper werd zondag in zijn thuisland Spanje tegen het hoofd getrapt door een paard en ligt op de intensive care. Toch zijn enkele spelers van PSG naar het gala gegaan, onder wie Nuno Mendes, die de prijs voor het beste talent van het jaar binnenhaalde.

Mbappé gaf eveneens acte de présence op het gala en ging er zoals verwacht vandoor met de belangrijkste prijs, die voor beste speler van het jaar. De aanvaller, die met 28 goals topscorer van de Ligue 1 werd, sprak over de geruchten over een vertrek naar Real Madrid. "Ik ben erg blij hier bij PSG en met mijn keuze om deel uit te maken van dit project. Ik zal ook volgend seizoen hier bij PSG zijn."

Kylian Mbappé is verkozen tot beste speler in Frankrijk.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Messi tussen het gepeupel, wat is die gozer toch heerlijk gewoon gebleven

29 mei 2023 om 13:08

Hij laat een awardceremonie schieten voor een feestje en dat vind jij geweldig? Ik vind dat kleinzerig van hem dat hij zijn teamgenoot niet support terwijl andersom dit wel gebeurt.

29 mei 2023 om 13:23

Heb je wel eens van sarcasme gehoord?

Toch vrij frappant, de ene is lekker aan het pokeren en F1 bijwonen en de andere geeft geen moer en gaat naar Barcelona ipv met je team het kampioenschap te vieren. Zo zie je maar weer, geld is niet alles

28 mei 2023 om 22:54

Frappanter dat je niet uit de tekst kan halen dat PSG de overweging heeft gemaakt om niemand te sturen vanwege de kritieke toestand van keeper Rico🤷🏾‍♂️ Nuno Mendes is toch wel gegaan op eigen initiatief

28 mei 2023 om 23:47



Voordat je bijdehand gaat doen, er zijn er meerdere spelers van PSG (waaronder sterspeler Mbappe) daar gesignaleerd zijn

29 mei 2023 om 00:20

2 spelers om precies te zijn, maar dat hele Frankrijk is zo van slag om het feit dat Messi ervoor heeft gezorgd dat ze geen wereldkampioen zijn geworden, om vervolgens uitgefloten te worden door je eigen fans. En dan wandeld 16 goals en 16 assists afleveren. Gun het Mbappe overigens helemaal, maar begrijp Messi volledig dat hij mentaal al uitgecheckt was na de verloren 2 luik met Bayern en Messi als zondebok werd gebruikt door zure Franse (PSG) fans.

29 mei 2023 om 00:20

Op eigen initiatief dus🤷🏾‍♂️ staat gewoon in de tekst. Niets bijdeband aan

29 mei 2023 om 08:08

Eric van loo, dat is onzin. Hij moest gewoon niet naar saudi gaan.

29 mei 2023 om 01:32

Is toch treurig gesteld met (tot nu toe) 35 mensen als je niet verder kunt komen dan het lezen van de titel.

Kampioenschap vieren? Welk feestje precies?

29 mei 2023 om 09:53

Ja en zo gaat dat is met alles op social media meningen hebben mensen direct klaarliggen maar 0 context gelezen.

Daarom is het dus zo schadelijk wanneer het om belangrijke dingen gaat, er zijn teveel leeghoofden die een platform hebben om lucht te verspreiden.

29 mei 2023 om 02:38

Het was niet viering van kampioenschap dat Messi heeft geskipt maar een awardshow

Tja niet netjes om die ceremonie over te slaan maar Messi heeft het wel gehad bij PSG. Elke keer als je thuisfans hem uitfluiten geeft ook wel een klote gevoel. Die gaat gewoon terug naar Barcelona. Fabrizio heeft al bevestigd dat dit de laatste weken van Messi zijn daar.

28 mei 2023 om 23:17

Als ik op mijn werk uitgefloten cq. beledigd zou worden, kom ik misschien nog uit verplichting nog wel naar kantoor. Maar dan kom ik in mijn vrije tijd 's avonds toch niet naar een gala of kerstdiner.. Heeft toch groot gelijk, laat ze er maar in zakken daar in Parijs.

29 mei 2023 om 13:11

Als jij op je werk de inzet toont die hij toont op het veld, dan word je binnen notime ontslagen. Hoe bedoel je gelijk? Hij werd onthaald en verwelkomd als een held maar gedraag zich als een klein autistisch kind.

29 mei 2023 om 14:33

Onzin. Het gaat om wat voor werk jij inlevert. Ik heb zelf collega's gehad die heen en weer als een gek liepen maar uiteindelijk minder productief waren. Messi is spelmaker, assist gever en ook doelpunten maker. Elke bedrijf zou eerder Mbappe ontslaan dan Messi.

29 mei 2023 om 01:34

Denk dat het vertrek van messi en wellicht neymar PSG alleen maar goed zal doen. Mbappe als koning van parijs met het team in dienst van hem.

29 mei 2023 om 12:04

Zal er wel een iets beter team moeten staan, want met een Vitinha, Renato Sanches, Danilo, Soler, Fabian Ruiz in dienst van je, ga je niet de CL winnen.

29 mei 2023 om 14:36

Dus het vertrek van de 2 beste spelers zal het team goed doen? Lol. Messi en Neymar zijn de enige die wat kunnen forceren. Mbappe is te afhankelijk van voer en allang de koning van Parijs.

Toch best opmerkelijk dat messi niet speler van het jaar wordt in frankrijk. Hij was bijna elke wedstrijd veel beter dan mbappe die erg veel kansen nodig had. De enige die een nog beter seizoen dan hem had is neymar maar die raakte helaas gebleseerd

29 mei 2023 om 14:40

Zo raar is het niet. PSG zou eerder die prijs geven aan de prutsers achterin dan aan diegene die zorgde dat Frankrijk niet weer kampioen werd.

Uit de tekst blijkt dat PSG niemand wilt sturen naar het gala vanwege de toestand van keeper Rico.

Messi en PSG is geen lekker huwelijk op plezier gebied. Prima statistieken weer voor Messi bij PSG, maar hij moet weer plezier hervinden en hopelijk kan dat weer bij Barcelona of Saudi Arabië voor 400 miljoen.

Messi @ Barcelona, Neymar verkiest pokertoernooi. Verder is de sfeer binnen de club geweldig!

Mooi toch. Fans niet blij met hem en hij schijt aan de club. Mensen noemden hem een geldwolf, maar hij ging daarheen met doel om nog een keer de CL te pakken met wellicht een meer gemotiveerde selectie. Pakt uiteindelijk totaal niet goed uit en nu wil die naar zijn clubliefde voor een veel lagere salaris. Ik hoop oprecht dat hij volgend seizoen te bewonderen is in Camp Nou. Hij verdient een betere afscheid!

Wat schokkend zeg, geen feestje willen vieren met mensen die je continu uitfluiten? Wat een verrassing! Had gewoon hetzelfde gedaan. Messi is lekker van een concert aan het genieten met vrienden. Heel concert loopt zijn naam te scanderen terwijl in Paris ze staan te fluiten nadat hij de kampioensgoal scoort. De ego van de Parijs fans is echt van een ongekend niveau. Zonder al dat geld daar was het gewoon een middenmoter gebleven die Lyon en Marseille zou zien strijden om het kampioenschap.

Mbappé pakt toch elke prijs ten faveure van alle andere PSG spelers waaronder Messi. Dat had je al van mijlenver kunnen zien aankomen. Al zou Messi er weer zo'n 100 maken in een jaar. Maakt toch allemaal niet uit. In Parijs pleasen ze Mbappé zo erg in de hoop hem te kunnen houden, lijkt wel. Had als Messi zijnde gewoon hetzelfde gedaan overigens. Altijd maar worden uitgejoeld door je eigen aangang, terwijl je qua statistieken gewoon extreem goede cijfers neerzet op je 35e als ik me niet vergis. Misschien maakt hij de extra meters niet, maar zijn inzicht en nauwkeurigheid wanneer het gaat om passjes en schoten is toch om van te smullen. Zelfs zijn dribbels en positiespel zijn nog van ultieme wereldklasse! Messi GOAT 100%!

Beste voetballer ooit. Echter geen karakter en naar nu blijkt ook nog eens een slechte muzieksmaak.

29 mei 2023 om 14:38

Coldplay slechte muziekkeus?😂

30 mei 2023 om 11:51

Ja, zwaar overhypt bandje met een matige zanger.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren