Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mbappé wordt in de rust gewisseld, neemt selfies en weigert op de bank te zitten

Laatste update:

Kylian Mbappé is opnieuw vroegtijdig gewisseld bij Paris Saint-Germain. De Franse superster werd afgelopen speelronde na 65 minuten naar de kant gehaald tegen Stade Rennes en bleef vrijdag tegen AS Monaco (0-0) in de rust in de kleedkamers achter. Het lijkt erop dat er geen sprake was van een blessure, al is dat nog niet zeker. Na rust keerde Mbappé niet terug op de bank. Na enkele selfies met fans te hebben genomen nam hij plaats op de tribune, waar zijn familie zat. PSG staat nu nog altijd twaalf punten voor in de Ligue 1, Monaco volgt op dertien punten afstand op plek drie.

Mbappé begon dus wel aan de aftrap in het Prinsendom. De wereldkampioen van 2018 vormde de aanval met Marco Asensio en Gonçalo Ramos. Bij Monaco moesten Wissam Ben Yedder en Folarin Balogun voor de treffers zien te zorgen.

Het was Monaco dat in de eerste helft de meeste goede kansen kreeg om op voorsprong te komen. Zo moest Gianluigi Donnarumma handelend optreden op een schot van Balogun. De Italiaanse gigant had niet veel later ook een antwoord in huis op een poging van Takumi Minamino, die het probeerde met een gekruld schot.

Niet veel later dacht Ben Yedder alsnog voor de 1-0 te zorgen, ware het niet dat zijn treffer werd afgekeurd wegens buitenspel. PSG viel nogal tegen en kwam vlak voor het rustsignaal andermaal goed weg, toen Ben Yedder op aangeven van Balogun maar net naast schoot. In de blessuretijd van de eerste helft wist ook Maghnes Akliouche Donnarumma niet te passeren.

Mbappé bleef in de kleedkamers achter. Het is onduidelijk wat de precieze beweegredenen van Luis Enrique waren. De sterspeler, die aan het einde van het seizoen vertrekt bij PSG werd vorig weekend nog vroegtijdig naar de kant gehaald. Wel kreeg Mbappé in de eerste helft een tikje te verwerken, al wijst alles erop dat Mbappé weinig tot niets mankeert.

Vlak na de hervatting claimde Monaco een strafschop na vermeend hands van Manuel Ugarte. Daar bleek echter geen sprake van te zijn. Monaco was de betere ploeg aan het begin van de tweede helft en had zichzelf kunnen belonen via Balogun, die te weinig deed met de geboden ruimte en op een Parijse verdediger schoot. Aan de andere kant zorgde Vitinha voor het eerste gevaar van PSG na rust. Zijn schot vloog nipt over.

PSG wist weinig klaar te spelen, al brak het hier en daar wel gevaarlijk uit. Bradley Barcola, die goed inviel, wist niet niet af te ronden. Radoslaw Majecki redde prima op een schot van het toptalent. Vitinha kwam in het vervolg nog dichtbij, ware het niet dat Majecki opnieuw in de weg stond.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De transfer naar Real lijkt afgerond

1 maart 2024 om 23:29

Of Arsenal?

1 maart 2024 om 23:36

Of Ajax?

1 maart 2024 om 23:43

Misschien wel Partizan Belgrado? Bijna evenveel kans.

2 maart 2024 om 00:54

Real Madrid Baloncesto. Voetbal uitgespeeld, gaat nu Basketballen.

Ach ja, terecht ook als er zo met je wordt omgegaan. Beste speler op dit moment en hij mag niet spelen omdat het ego van de voorzitter en trainer te groot is.

1 maart 2024 om 23:11

Haha maar het ego van Mbappe zelf is niet groot natuurlijk? 🤣

1 maart 2024 om 23:34

Mbappe is ook groter dan dat hele clubje.

1 maart 2024 om 23:53

Op basis waarvan?

0 Ballon d'Or
0 CL gewonnen

Atm zeker niet groter

Alleen Messi was groter dan de club toen hij daar speelde

1 maart 2024 om 23:31

Dit is ook respectloos richting je medespelers.

1 maart 2024 om 23:53

Die geven daar waarschijnlijk niet zoveel om, ik ben vroeger wel eens in de kantine gaan zitten om voetbal te kijken toen ik eens gewisseld werd.

2 maart 2024 om 00:07

Begrijpelijk van beide kanten lijkt me. Ze staan 12 punten voor op de rest en zullen dat ook niet weg gaan geven. PSG richt zich op een toekomst zonder Mbappe en Mbappe op een toekomst buiten Parijs. In de Champions League zullen ze hen niet zo snel wisselen lijkt me.

2 maart 2024 om 04:16

Terecht bami? ... Het is verdomme PSG die deze arrogante kwast voorziet van een royaal loon... Als hij word gewisseld hoort hij gewoon te luisteren wat zijn werkgever hem opdraagt... Wie denkt hij wel niet wie die is... Gasten zijn elke realiteitszin kwijt en voelen zich onze lieve heer op aard... Omdat ze een beetje kunnen voetballen... Walgelijk gewoon

2 maart 2024 om 11:31

Waarin heeft hij niet geluisterd? Dat hik niet op de bank is gaan zitten maar op de tribune? Hij heeft volgens mij niet geklaagd over zijn wissel? Bovendien is het PSG zelf die mbappe zo veel macht heeft gegeven. Een club die niet om weet te gaan met sterren. Zal na deze zomer wel veranderen want bij madrid is het toch allemaal iets anders geregeld

2 maart 2024 om 13:11

Geen medelijden met welke club of speler dan ook. Enerzijds doet een club een speler heel makkelijk weg als hij niet goed genoeg presteert. Anderzijds zijn spelers ook heel vervelend zodra ze een betere club optie hebben. Dat gelul over loyaliteit moet men mee ophouden want het is gewoon een heel egoïstisch wereldje. Zelfde voor de supporters over het algemeen. Leuk zingen en supporten als het goed gaat. Als het slecht gaat staan ze spelers bij de training of de bus op te wachten om verhaal te halen.

Probleem van de huidige verwende generatie voetballers. Er is geen besef meer van de realiteit. Vroeger kreeg je te maken met een Keane, Gatusso of Makalele en had je je waffel te houden en je normaal te gedragen. Nu word een jong volwassenen behandeld als de koning van Parijs zonder dat iemand er iets van zegt of eraan doet

1 maart 2024 om 23:18

Hij is toch ook de koning van Parijs. Vroeger had je ook sterspelers of iconen die ook met van alles uithaalde maar alsnog mochten blijven. Rooney is een perfecte voorbeeld en ook Keane had dat door. Heeft Keane zelf ook aangegeven.

Ik heb de wedstrijd niet gezien maar vind het wel frappant dat Mbappe in de laatste 2 wedstrijden (vroegtijdig) gewisseld wordt. Dit gebeurde namelijk nooit voor de aankondiging dat hij gaat tekenen bij Real.

1 maart 2024 om 23:27

Wordt gewoon gespaard voor het duel tegen Sociedad.

1 maart 2024 om 23:55

Zeker niet.

Dit is bewust een signaal afgeven.

Als je Enrique gehoord hebt de laatste dagen is hij behoorlijk geïrriteerd omtrent Mbappe

Denk dat het al rond is met Real Madrid alleen wachten ze even tot de CL wedstrijden en loting

2 maart 2024 om 11:33

Als je Luis Enrique een beetje hebt gehoord de afgelopen 10 jaar, is hij altijd geïrriteerd en aan het zeiken. Echt een verschrikkelijk mannetje die het moeilijk vindt om met egos de dealen. Neemt niet weg dat hij de coach is en met mbappe mag doen wat hij wil. Gaf vorige week ook aan in een interview dat psg zich moet voorbereiden op het “het leven zonder mbappe”

2 maart 2024 om 06:47

Gevoelsmatig geef ik je helemaal gelijk hoor, maar er waren toch veel spelers met een vergelijkbaar statuur die behoorlijk onhebbelijk zijn geweest. Cruijff liet zich toch ook niet door iemand terechtwijzen? Romario bepaalde ook min of meer zijn eigen trainings schema ;-)

2 maart 2024 om 06:58

Cruyff en Romario vergelijken met Mbappe…

3 maart 2024 om 07:31

Excuses, Mbappe was al op jongere leeftijd bepalender voor club en land.. Hoe durf ik..

Je moet als PSG die Mbappe zo onderhand toch ook vertellen dat hij zijn gezicht niet meer hoeft te laten zien op de club. Is alleen maar een stoorzender op de manier. Kan je het best met een groep verder die wel voor de club wilt spelen..

1 maart 2024 om 23:50

Je kunt nu nog maar beter gebruik van hem maken toch met dat salaris?

Lijkt me alleen niet heel erg motiverend voor Mbappe richting dinsdag in de CL eigenlijk.

Ze hebben heel veel geluk met de loting:

Sociedad was by far de zwakste tegenstander die ze konden treffen.

1 maart 2024 om 23:56

Sociedad is gewoon een sterke ploeg hoor. Ze zijn eerste geworden in hun poule boven Inter en Benfica. Ook kregen ze in de hele groepsfase maar 2 tegengoals. By far de zwakste tegenstander zou ik ze niet willen noemen. Momenteel zijn Barca, Atletico en Bayern niet heel veel beter dan Sociedad.

2 maart 2024 om 00:08

En psv en Dortmund zijn ook wel erg zwak

2 maart 2024 om 00:18

En daarom staat Sociedad ook dik achter zon Barca en Atletico. Zeker geen zwakke ploeg maar zeker wel een van de mindere laten we wel wezen.

2 maart 2024 om 00:21

Salerno1919, het ging hier over mogelijke tegenstanders die PSG kon loten in de achtste finale. Aangezien PSG en PSV beide 2e eindigde in hun groep konden ze elkaar niet loten en PSG kon Dortmund sowieso niet loten, omdat ze bij elkaar in de poule zaten.

2 maart 2024 om 00:24

In de competitie gaat het zeker niet heel lekker met Sociedad. Maar als ik hun dit seizoen zag spelen tegen Real, Barca en Atletico, hebben ze zichzelf echt zwaar tekort gedaan vind ik. Ze hadden veel hoger gestaan dan 7e als ze hun kansen benut hadden.

2 maart 2024 om 00:30

Tja Sociedad eindigt zowat nooit in de top-4. Sterke Spaanse subtopper maar ook niet veel meer dan dat. Europees ook nog nooit echt wat bijzonders gepresteerd tot aan de poulefase van de CL dit seizoen.

Landstitel komt nooit in gevaar. Al speelt PSG 6 keer op rij gelijk. Dus dat Enrique wat ballen toont door Mbappe nu 2 keer op rij vroeg te wisselen ( beide potjes ook niet gewonnen ), zegt me niks.

Ik daag Enrique uit om Mbappe ook te wisselen in de Champions League wedstrijden. Kijken of het dan nog een man is van stalen ballen.

1 maart 2024 om 23:42

Niet heel slim om je belangrijkste speler zo te demotiveren richting de CL wedstrijd tegen Sociedad.

Zeker voor PSG een obsessie die cl

2 maart 2024 om 01:47

Die CL gaan ze met Mbappe sowieso niet winnen. Misschien maken ze met een hecht team wat wel voor de club wilt vechten nog een kleine kans..

Je vraagt je echt af wat zo een Bellingham en Kroos hiervan gaan vinden….ik hoop dat ze hem bij Real in het gareel kunnen houden want de hierarchie is juist de reden dat Real al jaren zo stabiel presteert.

Het is geen duidelijk naar de bol gestegen. Zodra je denkt dat je groter bent dan de club, gooide Ferguson je er onherroepelijk uit.

Dat zouden ze met hem ook moeten doen.

Deze gast zal nog voor problemen zorgen in Madrid.

1 maart 2024 om 23:57

Ik hoop dat hij wat hij geleerd van 2 oud ploeggenoten hoe snel je carriere naar de klote kan no matter hoe goed je bent.
Pogba en Neymar….

2 maart 2024 om 02:24

"... Is wat ik vurig hoop."

2 maart 2024 om 04:59

Dat hopen inderdaad velen maar Real Madrid is geen PSG. Real Madrid is de succesvolste club in de geschiedenis van het voetbal en zij weten dondersgoed hoe zij om moeten gaan met de beste voetballers ter wereld.

Mbappe is groter dan PSG. Ze moeten een beetje humble worden alsof ze nog relevant zijn zonder Kylian.

1 maart 2024 om 23:33

Met hem zijn ze ook niet relevant hoor. Neymar heeft ze naar de finale CL gebracht en Messi maakte ze wereld extra populair. Nu is PSG, met Mbappe, gewoon irrelevant.

1 maart 2024 om 23:42

Haha wat een onzin Mbappe is de beste speler ooit die voor PSG gespeeld heeft. Kijk zijn statistieken er maar eens op na: gescoord tegen Bayern, Dortmune, Leipzig, City, United, Liverpool, Newcastle, Milan, Juve, Benfica, Barca, Real en Sociedad. Gewoon een absolute fenomeen.

1 maart 2024 om 23:47

Mbappe is niet beter dan een Messi , Neymar of Ronaldinho. Dus is niet de beste speler ooit die voor psg gespeeld heeft. Maar leuk geprobeerd.

1 maart 2024 om 23:50

Veel meer gepresteerd bij PSG dan die andere 3. Of gaan we R9 nu ook de beste speler ooit noemen die voor AC Milan gespeeld heeft met amper 15 wedstrijden.

2 maart 2024 om 00:33

PSG is ook een club van niks dus niet heel moeilijk om beste speler te zijn. Al is dat natuurlijk voor iedereen anders. In ieder geval niet 'veel meer gepresteerd bij psg' dan de rest, ook hij kwam niet verder dan de competitie...

2 maart 2024 om 00:39

Beetje vreemde reactie, recordkampioen Frankrijk en in de jaren 90’was het ook al een grote club met jongens als Weah en Ginola en later met oa Ronaldinho en Okocha. Laatste 10 jaar ook in de top-5 ranking van de Champions League. Alleen een titel ontbreekt nog. Maar dat was bij een Chelsea en City ook heel lang het geval. Clubs als Arsenal en Atletico hebben er ook nog steeds geen.

2 maart 2024 om 00:45

Dan had je moeten zeggen best presterende speler voor PSG niet de beste speler die ooit voor psg heeft gespeeld. Zijn 2 verschillende dingen

2 maart 2024 om 01:01

Als ik zeg dat Van Basten de beste speler ooit is die bij Milan heeft gespeeld dan snap je ook wel wat ik bedoel. Ondanks dat een R9 en Ronaldinho er bijv ook rondliepen maar veel te kort er waren. Messi heeft nauwelijks wat gepresteerd bij PSG en die andere 2 moet ik nog maar zien of die straks aan het einde van Mbappes voetbalcarrière de betere zijn. Zowel Neymar als Ronaldinho hebben niet het maximale uit hun carrière gehaald en daarvan heeft maar paar jaar gepiekt.

Dit siert hem totaal niet. Mag hopen dat ALS hij naar ons komt hij dit soort trekjes daar in Parijs heeft gelaten.

1 maart 2024 om 23:48

Geloof ik niet.

Real Madrid is een totaal andere dimensie dan PSG.

Denk juist dat hij eerder nederig wordt.

Vergeet niet dat Kroos Carvajal Modric Alaba etc al 5x CL gewonnen heeft. Daar zal hij vast tegenop kijken.

Kan ook goed met Vinicius en arodrygo opschieten meen ik

2 maart 2024 om 13:50

En tchouameni en camavinga… nee qua sfeer zal hij zich niet vervelend hoor. Dit wordt een dik vriendenclubje

Dat krijg je ervan als je hem zoals afgelopen woensdag laat dineren met president Macron , de Emir van Qatar en de president zelf. Nee even zonder gekkigheid we weten natuurlijk niet wat er gebeurd is .. Enrique zal wel vanavond of morgen aangeven wat er speelde. Misschien voelde hij wel een spier waardoor hij word gespaard voor komende woensdag de championsleaque.. Mbappe was aardig vrolijk op die tribune dus lijkt me sterk dat er ruzie is geweest met de staf.

Enrique heeft al aangegeven dat hij PSG wil voorbereiden op wedstrijden zonder PSG.

Bovendien is die Ligue 1 zo absurd zwak dat ze ook zonder hem vast kampioen worden.

Denk alleen niet dat Luis Enrique dat durft in de CL

Het is toch normaal dat men hem spaart voor de CL..
Ik had hem zelfs niet opgesteld vandaag, laatste 10min invallen maximaal; titel Ligue 1 gaat nergens heen dit seizoen. CL enigste dat telt, mss dag hij de ploeg toch kan helpen om een finaleplaats

1 maart 2024 om 23:53

Dit was echt geen sparen hoor. Als je Enrique ook hoort na de wedstrijd dan merk je een enorme irritatie. Mbappe liep er ook totaal ongeintresseerd bij in de eerste helft.
Zou me niet verbazen als die hem op de bank zet woensdag tegen Sociedad.

Waar even wat anders. Die schermen die middenin het publiek staan, wat is dat voor onlogische plek joh… Lekker als je daarachter je seizoenskaart hebt

2 maart 2024 om 04:59

Je kunt je plek met bestellen uit kiezen neem ik aan

Heel het voetbal gaat naar de klote door die verwende nesten bah! Het gaat niet eens meer om de sport ze krijgen hun centjes toch wel...

Rare vent, die Luis Henrique. Altijd geweest, dat wisten we al van zijn tijd als baas bij Spanje. Wennen om te spelen zonder Mbappe midden in het seizoen? Daar heb je dus een off-season voor. Dan ga je voorbereiden met je nieuwe selectie, puzzelen, passen en meten, oefenpotjes spelen, dat soort dingen, weet je wel? Luis? Wat een idioot.

En Mbappe is ook een idioot als hij het normaal vindt om niet in de dug-out plaats te nemen. Dat is een geintje wat hij bij PSG mag achterlaten. Of hij nou naar Liverpool, Barcelona, City, Arsenal, Real of Bayern gaat, geen enkele club zal dit van hem pikken. Maar ja, bij PSG is iedereen gewend zijn zin te krijgen. Daar is het diva-gedrag nou eenmaal hoog en is het bijvoorbeeld ook normaal dat de voorzitter door de catacomben van een stadion op zoek gaat naar een scheidsrechter met het dreigement die man te zullen vermoorden.

Wat ik mij dus afvraag; Mbappe speelt toch hoofdzakelijk op llinks? Wat gaat Real dan met Vinicius doen?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren