Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mbappé verprutst twee penalty's direct achter elkaar én raakt geblesseerd

Laatste update:

De wedstrijd in de Ligue 1 tussen Montpellier en Paris Saint-Germain heeft woensdagavond een memorabele start gekregen. Kylian Mbappé verprutste tot zijn eigen frustratie twee strafschoppen direct achter elkaar. Tot overmaat van ramp voor de PSG-ster kreeg Mbappé bij die laatste penaltymisser ook de rebound van heel dichtbij níét in het doel. Alsof dat nog niet erg genoeg was, moest de aanvaller zich in de 21ste minuut geblesseerd laten vervangen. Mbappé werd geveld door een harde charge van Leo Leroy, die wegkwam zonder kaart.

In de zevende minuut van het duel ontstond een strafschop voor PSG uit een vrije trap die Lionel Messi het zestienmetergebied had ingeslingerd. Sergio Ramos werd onreglementair gehinderd Christopher Jullien, waarna Mbappé voor de eerste maal van elf meter mocht aanleggen. Die poging werd door doelman Benjamin Lecomte uit de linkeronderhoek getikt. Mbappé baalde, maar mocht de strafschop overnemen, omdat een speler van Montpellier het strafschopgebied te vroeg was ingelopen. De ster van PSG probeerde het vervolgens in de andere hoek, maar stuitte opnieuw op Lecomte. De goalie van Montpellier moest wel een rebound toestaan, die door Mbappé van heel dichtbij hopeloos over geschoten werd.

Een paar minuten later werd Mbappé bij een passeeractie hard geraakt door Leroy. Eerstgenoemde kreeg alleen een vrije trap, maar kon niet verder spelen en werd vervangen door Hugo Ekitiké. Mbappé leek te grijpen naar het bovenbeen. Na een half uur spelen moest ook Ramos zich laten vervangen. De Spanjaard leek last te hebben van het hoofd en werd afgelost door Renato Sanches.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wanbeleid dat PSG geen nieuwe spits van wereldklasse heeft aangetrokken. Olivereinse was PSG te snel af bij het binnenhalen van de 55-jarige topspits Miura.

1 februari 2023 om 21:29

Een groot talent met zeer veel potentie!

1 februari 2023 om 22:07

En Manu heeft ze afgetroefd bij het binnen halen van Wout Weghorst

1 februari 2023 om 22:13

Manu is juist net gister aangetrokken door FC Groningen ☝🏻

Daarna valt hij geblesseerd uit … maar Paris sg heeft op de 3 sterren na amper aanvallers alleen die enkiti ofzo .. er zit verder op de bank geen enkele aanvaller. Snap goed dat ze ziyech er graag bij wouden hebben. Dan hadden ze wat meer mogelijkheden .. Hoop dat de blessure van Mbappe meevalt want neymar is er ook niet bij. Ze zullen tegen Bayern op oorlogsterkte moeten zijn anders word het net als vorig jaar een vroege uitschakeling

Het is wel zielig voor Mbappé, elke keer wanneer hij echt een tijdje goed speelt raakt hij geblesseerd nadat hij 1 slechte wedstrijd heeft. Ook al moet ik zeggen dat ik niet begrijp dat die Leo geen geel kreeg voor de tackle.

De keeper twee keer heel goed erbij, maar dat Mbappã© de rebound voor open doel mist is toch wel schandalig. Die neemt voorlopig geen penalty's meer bij PSG, al is dat sowieso al het geval vanwege z'n blessure .

1 februari 2023 om 21:55

Hij blijft ze waarschijnlijk gewoon nemen hoor. Aangezien hij dat allemaal zelf bepaalt.

1 februari 2023 om 22:01

Hoe bedoel je? Wat is je bron dat hij dat zelf bepaalt? Dat bepaalt de trainer gewoon lijkt me.

1 februari 2023 om 22:01

Denk dat Neymar alsnog boven aan het lijstje staat.

Na het WK draait Mbappe voor geen meter. Heel PSG is trouwens matig na de break. Ben benieuwd hoe ze het gaan doen tegen Bayern dan.

1 februari 2023 om 21:58

@ModricMagic denk dat het teveel was voor Mbappé, zoveel wedstrijden achter elkaar spelen had ook maar 2 dagen rust na het WK, ik hoop voor Mbappe dat hij nu zijn rust krijgt.

1 februari 2023 om 22:03

Gossie, tis ook wat maar 2 dagen rust. Die had ik afgelopen weekend ook na een loodzware week. Maandag er wel weer gewoon gestaan, dat dan weer wel.

1 februari 2023 om 22:08

Hij is nog maar 24. Als dit nu al teveel is terwijl er gasten rond lopen die veel ouder zijn...

1 februari 2023 om 22:48

Je vergelijkt je normaal baantje met top sport prestaties? Wat debiel.

2 februari 2023 om 02:08

@Mrvp je vergelijkt topsport met een normale baan? Die mannen trainen 2x per dag en @1988M10 ja maar niet ieder lichaam is hetzelfde.

2 februari 2023 om 09:07

@mrvp, topsport is toch heel anders dan jouw normale baantje. Dat ze miljoenen verdienen betekent niet dat ze robots zijn.

1 februari 2023 om 22:53

Bayern is ook in slechte doen, ook al worden kampioen omdat de rest zwakker is dan bayern.

Bij Galatasaray loopt icardi als een stoomtrein, mag bij ons blijven hoor.

Hij is natuurlijk van slag omdat de transfer van Ziyech afgeketst is.

Hoezo mocht mbappe overnemen? De keeper had zijn 1 been gewoon nog op de lijn

Mijn reactie : ''hakim zou ze gemaakt hebben'' is verwijderd. Er worden de afgelopen weken constant reacties verwijderd waar ik bij mezelf denk. Iemand binnen Voetbalzone let niet op wat er in de voetbalwereld gebeurd. Onterecht dus en ik wil mijn punt terug lol

Bijzonder hoe je een artikel over een wedstrijd kunt schrijven en het dan toch kunt presteren om er geen uitslag in te zetten. Dat is op z'n minst net zo opmerkelijk als het missen van twee penalties (voor dezelfde overtreding) door Mbappé.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren